Giant Anthem W TEST

Na test dámského Giantu Anthem jsme si pozvali zástupkyni z řad něžného pohlaví, aby nám osvětlila, jak se na tento celoodpružený XC bike také může dívat naše drahá polovička ...

Autor: Petr Bureš

Přes mtbs.cz jsem dostala nabídku vyzkoušet a následně napsat krátký "test" na dámské závodní cross-country kolo Giant Anthem W z modelové řady pro rok 2007. Nabídce se nedalo odolat. Stačil krátký pohled na tenhle bajk a už jsem se nemohla dočkat, až se na něm svezu.

Už při předávce kola mě uchvátil jeho design, který je velmi vkusný, pro něžné pohlaví jak stvořený. Stříbrný rám, v provedení leštěný hliník v kombinaci se stříbrným lakem, je ze slitiny hliníku AluxX SL. Při tvarování trubek byla použita technologie FluidForm™, což je technika, kterou se tvarují trubky horkým olejem. Tím je možné dosáhnout nepravidelného tvaru s vysokou pevností a minimální hmotností. Zadní odpružení obstarává systém Maestro™ se zdvihem 9cm, což je obdoba sytému VPP (Virtual Pivot Point) používaného u značek Santa Cruz a Intense. 9 cm zdvihu "vyžehlí" veškeré menší nerovnosti, zároveň nebrzdí jízdu zbytečným pohupováním (pokud je nafouklý na správný tlak) a dobře koresponduje s předními osmi centimetry vidlice Fox RL 80. Vidlice funguje na systému vzduch-olej s možností nastavení odskoku (rychlost zpětného chodu po stlačení), Lock-Outu a tvrdosti, nastavitelnou tlakem vzduchu.

Geometrie Anhemu W se také podstatně odlišuje od jeho pánských kolegů. Výrazně redukovaná výška rámu korespoduje poměrně dobře s délkou. V praxi to znamená že stejná velikost rámu je v dámském provedení delší, než v pánském. Kolo je tak obratné a dobře se ovládá i menším postavám. Dostupné je v celkem pěti velikostech a to už od 14,5".

Ke kolu jako celku nemám žádné výhrady, i přesto, že se mi dostalo do rukou v zimním blátivém počasí, vše, počínaje brzdami Hayes HSX9, přes řazení a přesmykač Shimano XT, po přehazovačku z nejvyšší sady XTR, fungovalo spolehlivě. Ráfky WTB Laser jsou zapleteny na nábách DT Cerit disc, kliky a převodníky jsou značky RaceFace z ekonomické sady Evolve XC. Díky veškerým použitým komponentům je hmotnost kola nízká, což je pro dámské kolo výhodou.

Jízdu na tomto kole si člověk opravdu užije, určitě také díky dobře tvarovanému a pohodlnému dámskému sedlu WTB a vlaštovkám, na místo rovných řídítek, jaká bývají u kol této kategorie zvykem. Jediné, co mi znepříjemnilo jízdu v sychravém počasí, byly pláště, které mají nízký vzorek a budou tím pádem vhodnější pro suchý rychlejší povrch. Jinak je ale tohle kolo krásně živé, lehké a designově příjemné na pohled. Úplně nutí člověka vyrazit do terénu. Takže pokud bych se rozhodovala pro XC kolo, určitě bych do svého užšího výběru tenhle bajk zařadila.

Ačkoliv je v současné době stále více a více modelů kol, určených pro něžné pohlaví, v celoodpruženém XC segmentu jich zas tolik nenajdeme. Anthem je jednoznačně směrován na delší vyjížďky pro sportovněji laděné bikerky, které dokáží využít jeho "chytré" odpružení při šlapání do i z kopce. Odpovídající cena není pravda z nejnižších a skromnější volbou komponentů by se asi dalo dosáhnout hranice padesáti tisíc korun, ale vy za bezmála šedesát tisíc dotanete kolo připravené povozit vás rychle a pohodlně prakticky v jakémkoliv terénu. Limitem pro tento bike tak z velkou pravděpodobností budou fyzické, případně psychické možnosti jeho majitelky i když v někerých případech je rozhodně není dobré podceňovat :-)

Fotogalerii kola prohlížejte ZDE.
Kataogový list kola prohlížejte ZDE.
Text : Michaela Vacková & Petr Bureš
Foto : Petr Bureš

Přečteno - 12585x Tagy: testy
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Trek Fuel EX 8 29"
    Fotogalerie:  Trek Fuel EX 8 29"
  2. Testy - RecenzeTEST: Trek Fuel EX 8 29
    TEST: Trek Fuel EX 8 29
  3. TechnikaFotogalerie: Intense Primer PRO
    Fotogalerie: Intense Primer PRO
  4. Testy - RecenzeTEST: Yeti SB6c
    TEST: Yeti SB6c
  5. TechnikaFotogalerie: Superior XF Team Issue Di2
    Fotogalerie: Superior XF Team Issue Di2
  6. Testy - RecenzeTEST: Superior XF Team Issue Di2
    TEST: Superior XF Team Issue Di2

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #18 Milan - vloženo: 22.07.2007 v 14:10:35

    recenze - Ten test je docela dobrej. Řekl mně daleko více, než testy z libovolného časopisu VELA.

    Co by jste pánové chtěli řešit? Nějaké zátěžové křivky tlumiče v případě, že cyklista je po jídle a tlumič chodí pak jinak, protože měl čočkovou a při šlapání prdí a tím nadlehčuje zadní stavbu?

    Není lehké napsat článek. Ten text je dobrej a fotky se mně líbí ještě víc.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #17 michaela - vloženo: 02.05.2007 v 22:46:21

    lidé si neuvědomují jednu věc. kritizovat je vždy velmi jednoduché. to samozřejmě neznamená, že kritika je špatná, tak to není, ale stylem, jakým občas lidé dávají najevo svůj nesouhlas, mě také poněkud zaráží. fascinuje mě, že ti, co zde většinou něco haní, si teda žádné servítky neberou a přitom si nikdy nezkusili, jaké to je něco napsat, vytvořit apod. je mi jich líto...stydím se za ně, ale s tím nic neudělám, protože blcovi prostě nevysvětlíš, že je blbec...

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #16 Nikola - vloženo: 30.04.2007 v 19:45:25

    Testy - Ahoj, když se tu rozhořela debata o testech, přidám svůj názor: testy jsou určitě pro MTBS velké plus oproti dalším serverům, určitě zachovat. Jejich styl je však alespoň pro mě nevyhovující. Použiji přirovnání k autotestům: u nich mě nazajímají technické detaily (předpokládám jako většinu čtenářstva) o časování ventilů a nastavení kontroly prokluzu, ale zejména jizdní vlastnosti, vzhled a ... (dosaďte si sami). Stejně mě u kola zajímají zejména jízdní vlastnosti - o těch se na rozdíl od vyfintěnostích vidlece v popisech MTBS příliš nedočteme. Je mi jasné, že jsme malý trh a dohodnout si testování s distributorem není samozřejmostí. Za každý nezávislejší test Vám však budu "trhat" ruce.

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #15 narex - vloženo: 30.04.2007 v 11:28:04

    tak proč je tady prostor pro diskusi? měla by to pro redakci bejt zpětná vazba a když se kolem testu zvedne vlna kritiky(je pravada, že tahle je trochu spontání a přehnaná. Naprostá většina příspěvků v teto diskusi jsou jen žblepty), je to znamení, že asi není něco v pořádku.
    Určitě nepřestavejte s testama kol..je jich tu malo. Ale určitě mi date za pravdu, že pouhy popis kola neni test..to si stači přečist katalog. nazdar

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #14 Kubaa Uli - vloženo: 25.04.2007 v 11:21:05

    a mimochodem, když se vám testy na MTBS nelíbí, tak je sem jejich autoři nuž opravdu psát nemusí, je to jejich dobrá vůle a je to pro vás....

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #13 Kubaa Uli - vloženo: 25.04.2007 v 11:19:31

    pro ty co maj nějaký připomínky - Docela by mě zajímalo jak by vypadal váš první test a jak vůbec na kole jezdíte. A už vůbec bych nechtěl viděl jak by napsala test na kolo vaše přítelkyně, takže bych držel hubu a krok. Navíc Míša jezdí na kole zkopce jestli vám to něcdo říká, tak soudit jízdní vlastnosti XC brusu je težký. Souhalsim s tim co se tady psalo výše, u velké části testů je tu popsáno jen osazení atd a z jízdy nic a všichni sou spokojeni, takže si tohle laskavě neberte do huby.

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #12 narex - vloženo: 18.04.2007 v 16:26:28

    ja bych do teho šel

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #11 Michal Tihlařík - vloženo: 16.04.2007 v 23:11:38

    Komukoliv se tento nebo jinej test nelíbí, může směle napsalt lepší, ve kterým se dozvíme o jízdních vlastnostech kola první poslední. Pak se zasmějeme.

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #10 specnas - vloženo: 12.04.2007 v 20:49:22

    ??? - Blbci všichni co tady píšete tady ty hovadiny byste měli dostat přes .... Dyť je to test dámskýho kola!!!! Tak nevim na co tady všichni nadáváte, že tam nejsou popsaný jízdní vlastnosti atd.. Jednou tady testuje kolo ženská a vy se tady hned slídíte po úplných detailech, jak kdyby to byla redaktorka LN! tak v klídku jo

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #9 narex - vloženo: 12.04.2007 v 11:50:01

    kolo je popsaný dobře ale chtělo by to provázat aspoň popis geometrie s jizdnima vlastnostma. každý kolo je specifický a pokud to tester nepozna, tak neni tester. jinak to psací dřevo tam je :)

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #8 trrrrrr - vloženo: 12.04.2007 v 08:36:33

    užila - co blbnete, dyť si jízdu na tomto kole zásluhou dobře tvarovaného sedla opravdu užila jak píše. Já se ptám kolikrát si během jedné jízdy užila?

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #7 Kato - vloženo: 12.04.2007 v 01:15:08

    Katastrofa! - Odporny, nic nerikajici "test". Dyt sme se proboha nic nedozvedeli! Autorko, prosim, uz nic nepis. HRUZA, de to tady do hajzlu. Ehm, si vlastne na poradnej test ani nepamatuju, tak to v hajzlu spis zustava...

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #6 tesla - vloženo: 11.04.2007 v 21:53:47

    ..."vyžehlí" veškeré menší nerovnosti, zároveň nebrzdí jízdu zbytečným pohupováním...

    četli jste někdo někdy test celoodpruženého kola kde by nebyl použito tohle klišé? naprosto nicneříkající článek, přesně podle nepsaných velo/mtbs/... pravidel.

    ps: za tři tečky si dosaďte libovolné cykloperiodikum. včetně těch zahraničních.

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #5 Well - vloženo: 11.04.2007 v 20:20:51

    Nechápu? - Konečně jsem se v čtivé formě dozvěděl něco málo o pocitu testujícího z kola jako takového. Je to asi prvně na těchto stránkách! Nelze nevzpomenout test Kony Dawg, kde o jízdních vlastnostech nebyla ani věta a nikomu to nevadilo a teď se tu kritizuje jeden z nejlepších "rychlotestů" co se tu objevil a snažíte se odradit patrně externí přispěvovatelku v další práci. Fakt to nechápu! Test chválím, konečně to není jen popis barvy, komponentů a výborné fotky.

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #4 bruno - vloženo: 11.04.2007 v 18:29:18

    shit - hruza a des, nepovedeny test

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #3 hurmikak - vloženo: 11.04.2007 v 11:59:43

    test? - to nebol test ale vtip. ani jedna veta k veci. nic. prerobit!

    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #2 Marky - vloženo: 11.04.2007 v 11:40:39

    děs - šílenej test, z jízdních vlastností se člověk dozví akorát to že si jízdu užije zásluhou vlaštovek a sedla. Berme to jako pokus o prvotinu která se nebude už opakovat a autorka už sem nebude raději psát.

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #1 Petr Červený - vloženo: 11.04.2007 v 10:20:19

    Fešák - Giant nám za posledních pár let docela dospěl. Fešák nr.1 :)

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744