Reklama

Autor: Radek Hulán

Na serveru MTBS.cz nabízíme širokou škálu inzerce. Napište nám, rádi vám poskytneme detailnější informace. 

- INZERCE ZDARMA! - Naše servery můžete využít pro zviditelnění vaší společnosti nebo vašeho produktu pomocí bannerové inzerce, tiskových zpráv, testů či představování. Internet však skýtá obrovské množství netradičních možností, jak upozornit návštěvníky stránek na vaší firmu či produkt. Nevěříte? Přesvěčte se sami, novým klientům nabízíme týden inzerce zdarma! (jan.nemec@mtbs.cz)

- JAK NA TO? - Sledujeme aktuální trendy v internetové reklamě. Nechte si od nás poradit jak internetu využít! Napište si o více informací (jan.nemec@mtbs.cz)

- BUĎTE VIDĚT! - Na našich serverech nabízíme nejrůznější možnosti zviditelnění, od bannerů, přes branding, soutěže, článků a dalších. Dejte o sobě našim čtenářům vědět! (petan@mtbs.cz)

- FOTOGRAFOVÁNÍ - Nabízíme vám naše kapacity fotografického studia a fotografů na zhotovení produktových fotografií pro vaše propagační účely v tisku nebo na internetu. Obrátit se na nás mohou i cyklistické týmy, nafotíme podpisové karty, propagační brožury nebo přímo závody. (michal.cerveny@mtbs.cz)

- AFFILIATE PROGRAM - provizní spolupráce s internetovými obchody. Chcete se dozvědět více? Napište nám (jan.nemec@mtbs.cz)

- TISKOVÝ SERVIS - Nejste spisovatelé a nevíte si rady s představením vašeho produktu v tiskové zprávě? Svěřte psaní nám. (jan.nemec@mtbs.cz)

- OTESTUJEME - Máte zájem O RECENZI nebo PŘEDSTAVENÍ VAŠEHO PRODUKTU na našich serverech? Není nic jednoduššího než si rezervovat naše kapacity. (petan@mtbs.cz)

Přečteno - 134186x Tagy:
Zapojte se do diskuze

redakční systém | ISSN 1803-5744