Scott 899 - nejdražší hardtail světa

Konečně je v Česku tahle superlehká scottí novinka takže jsme nelenili a vyrazili se na ni podívat...

Autor: Petr Bureš
Scott 899 - nejdražší hardtail světa

Firma Scott se proslavila zejména superlehkými modely kol. V posledních letech v podstatě kraluje v této disciplíně mezi sériovými koly a jedním z posledních důkazů je X-Country hardtail s příznačným jménem Scale 899.

Číslovka v názvu není jen tak nahodile vymyšlená. Udává totiž hmotnost samotného rámu. Se skutečností, že se špičkové rámy pohybují s hmotností na úrovni jednoho kilogramu se ale ve Scottu nesmířili a vyvinuli nový rám scale vážící 899 gramů.

Počítačové výpočty, dlouhodobé testování a využití nejmodernějších technologií předcházelo uvedení tohoto highend modelu do sériové výroby, ale výsledek je vskutku impozantní. Konstrukce rámu spoléhá na monokokový základ z HiModulus karbonových trubek. Rám jako takový disponuje poměrně masivní spodní rámovou trubkou, která začíná plynulým napojením z tapered hlavové trubky a končí masivním vetknutím do středové pasáže integrující BB30 PressFit.

Rovněž sedlová trubka je uzpůsobena pro maximální tuhost u středové pasáže a nahoře je pak zakončena velmi subtilní náhradou sedlové objímky v podobě dvojice jakýchsi zobáčků, které jsou k sobě staženy dvojicí válečků se šroubem. Minimální hmotnost rámu je dosažena rovněž absencí vícevrstvého laku.

Superzávodní hmotnost a superzávodní geometrie jsou v případě nejvyššího Scalu ovšem doplněny rovněž o "superpohodlnou" zadní stavbu. Co to znamená? Zadní stavba je totiž opatřena SDS shock damping systémem, který umožňuje pohlcování nerovností díky speciálně tvarovaným horním vzpěrám a absenci spojovacího můstku. Pohodlné, přitom tuhé, navíc hezké a k tomu lehké, co víc si přát?

Pokračovat na: Uhlíkové všechno

Seznam stránek článku:

  1. Scott 899 - nejdražší hardtail světa
  2. Uhlíkové všechno
  3. Pro koho a za kolik?
  4. Fotogalerie
Přečteno - 51756x Tagy: scott karbon tech2011
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. PreviewCross bikecheck: kola vítězů Toi Toi Cupu - Scott a Favorit
    Cross bikecheck: kola vítězů Toi Toi Cupu - Scott a Favorit
  2. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  3. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Speedster Gravel 10 Disc
    Fotogalerie: Scott Speedster Gravel 10 Disc
  5. PreviewScott Speedster Gravel 10 Disc
    Scott Speedster Gravel 10 Disc
  6. ServisKross spouští výrobu karbonových rámů
    Kross spouští výrobu karbonových rámů

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #17 Chytrák - vloženo: 24.10.2011 v 13:05:35

    Tři rámy o.nine, co mi prošli rukama, měli vždycky pod kilo. (i když jenom pár gramů)

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #16 Pavel N. - vloženo: 23.10.2011 v 21:38:15

    hezký no... pak jedu na švih, strčim si tam 2 plný bidony, navečer blikačku a váha je ta tam.

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #15 rudy - vloženo: 22.10.2011 v 12:40:15

    odpověď na radek — #2 Merida O.Nine ve vel. M váží reálně 1100g a Scott Scale 899 ve vel. L 950g. Měl jsem obě kola a Scott na plné čáře vítězí jak pohodlím, geometríí tak i akcelerací. Samozřejmě každá novika má svoje "mouchy" v případě Scottu je to sedlová objímka (kterou jsem posléze musel upravit na klasikou objímku).

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #14 McBlacky - vloženo: 16.05.2011 v 13:03:23

    absence více vrstev laku, otázka jak to bude vypadat po chvíli provozu. Tipuji, že dost dodrbaně - za ty prachy :/

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #13 eeeee - vloženo: 13.05.2011 v 08:23:51

    odpověď na jonti — #12 na o.nime som sedel, na scale ani flashi nie. ale inak v podstate nevidim zasadny rozpor co pistet vy a ja. ja len navyse tvrdim ze to vyzera o dost subtilnejsie ako napr. spominany o.nine

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #12 jonti - vloženo: 12.05.2011 v 17:52:17

    2Radek, eeeee: Neviem, či ste sa na týchto bicykloch vozili, ale mne napríklad o.nine totálne nevyhovuje, dobre to zrýchlovalo, inak bieda, hlavne v zjazdoch, na rozdiel od toho Scale a Flash, ktoré sú veľmi príjemné a padnú do ruky.

    Je jasné, že 899 slúži hlavne na to, aby Scott ukázal, že vie urobiť jeden z naj bicyklov, predávať sa budú nižšie modely. Kopa ľudí si kúpi radšej Scott alebo Specialized za 20000Kč, lebo na rozdiel od 4Ever alebo Kellys robia aj lepšie biky.

    Na tom bicykli by som kľudne jazdil aj závodil, jediný slabší bod je vidlica, tá je tam len pre hmotnosť, kolesá sú určite dobré, len sa nesmiete stresovať kvôli 10000Kč občas na nový ráfik.

    1. na tento komentář reaguje eeeee — #13
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #11 čumil - vloženo: 12.05.2011 v 13:08:35

    odpověď na kubiczech — #10 Pěkně ty....

    já tím myslel sortu zákazníků, kteří chtějí to nejlepší a pokud možno s nějakým jasným nápisem že de o carbon či es wooorks a pak chodí kolem svého SUV a neví jak to kolo do auta dát.....

    ale určo pěkná práce, nejde říci že ne.

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #10 Jakub Svoboda - vloženo: 12.05.2011 v 12:35:55

    Co se týče vzhledu, tak se tomuhle Scottu nemůže Cannon nebo Merida rovnat. S použitelnými plášti bude váha v oblasti, která už dnes není ojedinělá. Na osmi kilové kolo bych si nebál sednout ani já a to nejsem z nejlehčích. Ostatně ani na tomhle složení nevidím nic, co by nemělo vydržet (vyjma kol, u kterých nemám ani páru).

    čumil: Ale rozhodně lepší než brázdit pole na Esce a umět opravit raketoplán. (:

    1. na tento komentář reaguje čumil — #11
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #9 zbenda - vloženo: 12.05.2011 v 12:12:30

    ja bych chtel predevsim rict, ze si fakt nemyslim, ze to je zavodni kolo. je to fajnsmekrovsky kolo pro lovce gramu a fandy SCOTTu. fakt by na tomhle nekdo chtel seriozne zavodit?

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #8 eeeee - vloženo: 12.05.2011 v 12:07:37

    je to zavodny stroj tak faktory ako napr pohodlie nie su zaujimave, ze vidla dt swiss tiez nijak neoslnuje chodom ani citlivostou (aspon podla rozych testov, nejazdil som ju) je tiez pre zavodny stroj ok, to ze jednotlive komponenty asi moc nevydrzia je pri tom komu a na co je stroj urceny tiez akceptovatelne ale by docela zaujimalo jak by tieto vyrgamarene ultra chrty dopadli v takom beznom teste (povedzme v BM alebo MB) z hladiska tuhosti jak ramu tak kolies lebo to uz uplne jedno neni ani ultrachrtovi. pri pohlade na niektore partie mam pocit ze ak ma jazdec citelne nad 70kg tak by radsej na to ani nemal nasadat(cim napr. taka merida o.nine jak na pohlad tak zarukou netrpi). coz zas ale chrti povacsine maju takze jedine co nechapem je cena ktora je oproti konkurentom proti ktorym neponuka nic extra navyse uplne out.

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #7 rybička - vloženo: 12.05.2011 v 11:18:43

    Tenhle Scott je vážně nádhernej, ale Cannon je Cannon. Měl bych jenom strach, že při každym utahování sedlový objímky dostanu infarkt. Taky bych chtěl říct, že je sice pěkný, že to má kónickou hlavovku, ale v momentě, když je v ní vidlice s normálním sloupkem (ještě navíc tak měkká), tak to nemá smysl. Ale jinak, karbonový kola, keramický ložiska, umístění třmenu zadní brzdy...samý kolařský porno.

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #6 petan - vloženo: 12.05.2011 v 10:58:41

    Váha kola 7,5 Kg

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #5 čumil - vloženo: 12.05.2011 v 10:28:55

    to by mě zajímalo, kolik kilometrů budou mít najeto všechna tato kola v čr dohromady.

    osedlá pár lidí, co chce prostě to nej a přitom si ani neumí vyndat přední kolo :-D

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #4 Vlado - vloženo: 12.05.2011 v 09:50:30

    Som vyznavacom gravity disciplin a XC faaakt nemusim... ale toto je skutocna nadhera. Hned by som si dal daky 100km pojazd :)

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #3 Zbenda - vloženo: 12.05.2011 v 09:11:59

    zadnej rev to kolo teda... souhlas s Radek.

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #2 radek - vloženo: 12.05.2011 v 08:51:52

    kolo je to pekne, ale zaslouzilo by si min marketingovych kecu, nemluve o cene, ktera je v dnesni dobe a dostupne konkurenci hodne mimo. spis nez o kralovani scottu je 899 honenim vlaku jmenem merida o.nine, ktery ujel uz pred dvema sezonama. nic na tom nezmeni ani nazev triumfujici meridu o cely jeden gram:)))

    1. na tento komentář reaguje rudy — #
    2. na tento komentář reaguje rudy — #15
    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #1 PetrM - vloženo: 12.05.2011 v 08:27:44

    A vaha kola ?

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744