TEST - Haro Extreme X7

Freeridový celoodpružený stroj s 18 centimetry jednočepového zdvihu, to je Haro Extreme X7...

Autor: Marek Pittl

Do testu, který jste právě začali číst, jsme si tentokrát vzali freeride od značky, jež se už po dlouhá léta přiklání k produkci mnoha pevných i odpružených kol této kategorie. Řeč je o americkém Haru.

Test - Haro X7

Zelený jednočepový freeride Extreme X7 je kolo stavěné pro jezdce vyznávající jízdu dolů, ale navrženo tak, aby dokázalo méně líné ridery odvézt i na kopec.
Rám tohoto biku je s klasickým jednočepovým závěsem. Matné zelené trubky se zajímavým černým pokérováním okolo středu, jsou převážně kulaté, výraznější profilace je pouze na horní trubce, která díky tomu vypadá lukovitě prohnutá. U sedlové trubky nechybí malá výztuha. Sedlová trubka je nepřerušená a díky tomu se sedlovka dá zcela zasunout, stejně jako vytáhnout do regulérní XC pozice. Čep kyvky je umístěný v pomyslné výši velkého převodníku. Spodní trubka je u čepu zesílena další přivařenou výztuhou. Kyvka je také z kulatých trubek a obchází přesmykač z hora. Trojúhelníková stavba je zakončena masivními patkami na pevnou osu s nábojem o rozměru 150x12 milimetrů. Robustní koncepci dotváří 1.5“ hlava se složením FSA Orbit DL. Lanka jsou skrytá v nepřerušovaných bowdenech a na středu nechybí úchyt pro napínák standardu ISCG.
Za zpracování si výrobce zaslouží zvláštní pochvalu, sváry celého kola jsou pěkně ploché, široké a pravidelné, jak jsme tomu zvyklí spíše u kultovních ručně svářených krasavců, než u sériových kol za 50 tisíc korun.

Test - Haro X7

Na odpružení byl kladen důraz. Vidlice Rock Shox Domain 302 má sice ocelové vnitřní nohy, ale pěkný krok a nechybí to nejdůležitější, seřízení odskoku. Stejně je na tom pružinový tlumič Fox Van R. Extreme X7 s tímto odpružením  poskytuje dvakrát 180 milimetrů zdvihu .

Skladba komponentů je ukázkou toho, jak má vypadat ekonomická, ale trvanlivá sada. Brzdy Avid Juicy Five s 203 a 180 milimetrů velkými rotory, řazení Sram X.9 doplněné přesmykačem Deore a kliky Truvativ Ruktion s osou MegaExo jsou komponenty směle nesoucí intenzivní jízdní nasazení, dobré jsou i ráfky Sun SOS, stejně jako doplňky Syncros. Zvláštní pozornost pak zasluhuje kompletek sedla Bell Air a sedlovky I-beam od SDG, který je lehký a velmi odolný.
Ani jiné detaily nejsou zanedbány. Na Extremu X7 jsou gumy Kenda Nevegal 2,5“, šroubovací gripy SDG a náboje Pivit.

Test - Haro X7 Test - Haro X7

Od prvních metrů bylo jasné, že tohle kolo je připravené povozit svého pilota v plnohodnotném freeridovém terénu. Do testu jsme vzali menší 16“ velikost ze dvou nabízených. Vysoký zdvih a celkem hbitá geometrie přímo vybízely pohnat kolo do divokých pasáží. Jednočepový závěs kontrolovaný dobrým pružinovým tlumičem pracoval naprosto předvídatelně a citlivě reagoval už od nižších rychlostí i na jemné terénní nerovnosti. Stejně tak hladce chodila i vidlice Rock Shox Domain. Bike Extreme X7 má vyrovnané odpružení, které plně uspokojí i náročnější jezdce. Díky absenci možnosti ovlivnit kompresní odpor tlumičů umožňuje tohle kolo dobře číst terén. Odpružení takových charakteristik je tak nejen snadno seřiditelné, ale zároveň jezdce daleko více nutí s kolem citlivě pracovat. Na rozdíl od dražších odpružených jednotek s možností nastavení odporu zanoření tlumičů si tak daleko lépe uvědomujete, co pod vámi kolo dělá na odrazech a dopadech.

Test - Haro X7 Hlava s úhlem 67 stupňů je už obstojně položená, ale při zdvihu 180 milimetrů je to odpovídající dnešním zvyklostem. Extreme X7 ale naštěstí nemá příliš dlouhou zadní stavbu. Svými 435 milimetry dává kolu v kombinaci s výškou středu 380 milimetrů slušnou stabilitu a dostatečnou točivost. To jsou důvody proč se tohle kolo chovalo dobře jak ve strmých a klikatých sjezdech, tak ve vyšších rychlostech či na skocích všech úhlů a typů.
Dobré ovladatelnosti pomáhala také řídítka o šíři 71 centimetrů.

Svou práci odvádělo tohle Haro celkem slušně i při jízdě nahoru. Byť jsem si delší přejezdy na tomhle biku odpustil, vyškrabat se zpátky na kopec nebyl větší problém.

Dvojpřevodník ve spojení s dostatečně dlouhou sedlovkou umožňuje nastavit posed od ideální uphillové pozice. Pak už stačí jen zařadit malý převodník, točit nohama, dívat se po lese  a počkat, než jste znova na kopci. Drobnou vadou na kráse výjezdů je pouze malá změna tahu řetězu na malém převodníku, pokud se odpružení výrazněji ponoří na kořenech či velkých výmolech. Ovšem, komu to vadí, když jde hlavně o dobrou funkci při jízdě dolů a ta tomuto jednočepu rozhodně nechybí.

Vypíchnout si určitě zaslouží i slušná boční tuhost rámu Extreme X7, zajištěná díky širokému masivnímu čepu a jednoduché kyvce s pevnou osou. Zkrátka v jednoduchosti je síla. Celý bike v testované 16“ velikosti pak vážil přiměřených 17,7 kilo.

Závěrem klasicky nastíním, kdo je ideální jezdec takového stroje, jako je Haro Extreme X7 na 180 milimetrech zdvihu za 50 litrů. Podle mě je to jezdec vyžadující plnohodnotné freeridové kolo za rozumnou cenu. Pokud například uvažujete jaký full si koupit jako první, tohle může být určitě dobrá volba. Je to kolo, na kterém se můžete naučit zvládat hodně různých typů terénů a klidně kombinovat závodění ve sjezdu s dirtováním na hromadách za barákem. Osmnácticentimetrový zdvih není sice ideální ani na jedno, ale dá se na něm odjet prakticky cokoliv.


Foto: Michal Červený

Přečteno - 15237x Tagy: tech tech2008
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Jak se vyrábí ocelová špice?
    Fotogalerie: Jak se vyrábí ocelová špice?
  2. OstatníJak jsem dělal mechoše Katie Compton
    Jak jsem dělal mechoše Katie Compton
  3. Tech newsPrototyp kol ERW nepočítá se vzduchem ani s defekty
    Prototyp kol ERW nepočítá se vzduchem ani s defekty
  4. PreviewCyklokrosový speciál Focus Mares CX Jeremy Powerse
    Cyklokrosový speciál Focus Mares CX Jeremy Powerse

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #16 smile - vloženo: 12.02.2008 v 16:23:17

    pěkné to kolo - ideální výška postavy by měla být zhruba od kolika do kolika cm???

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #15 Mattiith-Jah2cm9cj - vloženo: 12.02.2008 v 12:58:16

    Díky absenci možnosti ovlivnit kompresní odpor tlumičů umožňuje tohle kolo dobře číst terén. ??????? Co je tohle za blbost?

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #14 Lukáš Jandovský - vloženo: 11.02.2008 v 21:58:23

    zajmala by mě ideální velikost u tý 16´

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #13 Lukáš Jandovský - vloženo: 11.02.2008 v 21:55:24

    zajmala by mě ideální vel u tý 16´

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #12 Poklad - vloženo: 04.02.2008 v 20:03:43

    Testy - Nechci tu vnaset vasne, nicmene zanecham prispevek. Fajn ze testujete kola co jsou k mani v kramech a je podle me dobre, ze se k tomu lidi vyjadruji. Ale me by treba potesilo (nevim jak ostatni), kdyby se v testu obcas objevilo neco mene standardniho. Kola co se v kramech prodavaji, ale ne zcela bezne. Me by treba celkem hodne zajimalo jak se chva novej Cehrry Bomb. Do CR je dovazenej ram, na zivo sem ho videl jen 2x (jako v akci) ale nevim o tom kole nic. V recenzich to chvali, ze to je ram na kazdodenni motokros ... ne moc extremni, ale dost muziky za ne moc penez. Skuste obcas sehnat k testu i neco takoveho.

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #11 STROOKY - vloženo: 02.02.2008 v 18:25:18

    Zdá se mi že Haro se nějak kouslo, tadle řada mi přijde nepovedená. Nelíbí se mi. Raději bych těch 50 táců dal do jinčího bajku.

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #10 Petr Červený - vloženo: 02.02.2008 v 17:10:31

    chjo - 2Sul, já jsem asi někdo jiný, jeto celé krapet jinak. :)

    Autorovi článku. Jakožto člověk, který píše pro ostatní lidi články na veřejný server, bys měl mít alespoň trochu sebekritiky na to uznat chybu.

    Nikdo není dokonalý, ani já.

    S hlavovým úhlem nemám nic, jen to kolo na té fotce, i když je přední kolo o něco málo níž než přední, vypadá, že je hlavový úhel tak 66-65°(samo sebou fotka hrozně klame).

    Absence nastavení rychlosti komprese nemusí vůbec vadit, ne každému ale vyhovuje tovární naladění kola. Pokud je nastavení z výroby špatné, tak se s tím, díky absenci "kroutítek", nedá nic dělat a to je na nic. Tím spíše u jednočepu, kde na tlumiči obzvlášť záleží.
    Jako příklad, kdy je určitě lepší mít možnost nastavení - rozbitá sjezdová trať vs hliněný trail s technickými skoky.

    Toto je diskuze, tak proč bych nemohl diskutovat :)

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #9 Sul - vloženo: 02.02.2008 v 13:49:52

    kucí, tak když se nesnesete tak tak dejte vědět, rád se svezu na nějaký tý novince :)

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #8 Marek Pittl - vloženo: 02.02.2008 v 11:51:00

    No, tak potrefená husa v tomto případě jsem na 100%, ostatně taky kdo jinej, než autor článku by to mohl být....
    Jestli tě uráží tykání, tak se omlouvám, to jsem nečekal :)
    Pořád by mě zajímalo, proč máš pochybnosti o tom úhlu hlavy?
    To tahání za řetěz odmítám znovu komentovat, pouze opakuji, že to nebylo nic dramaticky obtěžujícího a dalo se s tím v klidu jezdit.
    Ta nenastavitelná komprese má podle mě svý klady právě v tom, že kolo je čitělný a nechává vytlumování terénu na jezdci víc, než složitější systémy tlumení. Na svým kole vozim RS s Motion Control a tlumič Marzocchi s TST, což jde obojí dobře nastavit po stránce komprese a jsem tomu určitě rád, ale pokud to na kolech není, nechybí mi to. Je to pak takový klasický svezení, kdy toho musí hodně řešit jezdec a je to proto zábavný poježdění.
    A jestli považuješ slovo odpor spojitelné výhradě s elektřinou, tak prosím, podle mě je to normální slovo, použitelné třeba ve větě: Začínám mít k tady těm diskusím opět trochu odpor.

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #7 Petr Červený - vloženo: 01.02.2008 v 23:49:05

    potrefená husa - Tohle přísloví asi opravdu platí. :D Tak od začátku, když už si tykáme, jak jsi prosím přišel na to, že nebudu nikdy spokojený s tím co kdo napíše??? Pán je asi génius, ok beru. Když chybí argumenty, k tomu obhájit blábol tak to nějak setřeme a jede se dál k tomu, oč se můžeme opřít a rozmáznout to.
    Takže se dostáváme k hlavovému úhlu, cituji "Hlavový úhel se mi zdá být jiný než 67°." Nechápu kde je vidět jak měřím na panelu (promiň Vševěde, všechno jsi uhodl až na ten panel) hlavový úhel úhloměrem (nebo možná úhlověrem), z toho co jsem napsal doufám pro ostatní plyne něco jiného.
    Poloha čepu zadní stavby je prostě moc vysoko a před středem šlapání, plus zdvih 180mm, takže to prostě musí tahat za řetěz HODNĚ při větším propružení a ne jen jako "malá změna tahu řetězu"
    Takže prosím, bláboly typu, absence možnosti omezit kompresní odpor* tlumiče je výhodou pro jezdce bych pasoval na kravinu roku.

    * Odpor je veličina elektrická, ne mechanická.

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #6 Marek Pittl - vloženo: 01.02.2008 v 11:29:07

    Petře Červený... - rozumin, že ty nebudeš nikdy spokojený s tím, co kdo napíše, ale co ti vadí na údaji o úhlu hlavy. Má 67 stupňů, v tabulce s geometrií je taky 67 stupňů http://www.harobikes.com/mtb/bikes/extreme_x7.php#geometry
    Nevim, jestli sis to měřil papírovým úhlověrem na fotkách na monitoru, nebo jak jsi na to přišel? :)A tahání za řetěz nekomentuj, když jsi na tom pravděpodobně nikdy nejel.

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #5 Petr Červený - vloženo: 01.02.2008 v 11:01:31

    Nastavení tlumení - Poměrně zajímavé kolo, které má výhodu v nemožnosti nastavení tlumení komprese? Hehe, to jsem netušil, že absence kompletního nastavení tlumiče je výhoda. Snad jen v ideláním případě je kolo poladěno z hlediska tlumení na optimim (např. BigHit s DHX 3.0), ale určitě to není absolutní výhoda. Chápu, že je nutno kolo v recenzi spíš obhájit a vyzdvihnout, ovčem psát bludy je na škodu. Ještě dvě připomínky, při zdvihu 180mm a této poloze čepu zadní stavby bude to "drobné" tahání za řetěz asi krapet vadit. :) Samozřejmě je toto kolo primárně určeno na cestu z kopce. Hlavový úhel se mi zdá být jiný než 67°.

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #4 Psychosx - vloženo: 01.02.2008 v 10:59:43

    že nám ty zdvihy šly ale letos nahoru.... - ještě loni 15 až 20 cm, letos skoro desetkrát tolik, kam až ty zdvihy půjdou, to by mne vážně zajímalo :)))

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #3 petr stuka - vloženo: 01.02.2008 v 10:46:46

    truvativ vs fsa??? - a kliky Truvativ Ruktion s osou MegaExo ...?

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #2 madcat - vloženo: 01.02.2008 v 08:18:12

    Ach ty chyby... - nějakou tu korekturu by to chtělo po sobě udělat, chlapci :-)) občas to vyloženě bije do vočí: "která je lehký a velmi odolný" :-D

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #1 Kome - vloženo: 01.02.2008 v 07:44:02

    Az na ty rafky.. - to vypada dobre. A pokud se clovek bude starat o toho domaina jak ma ,tak tak i ten dobre poslouzi,ale bez udrzby je z nej celkem rychle nechodici mrcha

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744