Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

G23

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Jan Vastl se loučí s vrcholovou profesionální kariérou, u cyklistiky však zůstává

odpověď na tntbiker — #11 Na rozdíl od tebe, na otázku odpovím. Výraz idiotské komentáře jsem použil proto, že jen idiot má hned jasno a vyjadřuje se k něčemu, čemu ani nerozumí. Hned v první komentáři ti bylo jasné, že Vastlík má nedostatečné trenérské vzdělání. Dále si myslíš, že bez wattů to nejde…jde, více než watty by pomohlo měření laktátů, ale to ani ten Karel M v té nabídce nemá! Kluk, který závodil cca 20 let, by mohl mít dost zkušeností, bez ohledu na to, jak se umisťoval. Znalost principů trénování není závislá na počtu medailí získaných trenérem. Proč se staráš o cenu nabízených služeb, když je nechceš, také o něčem mluví. Víc není co dodat, sám ukazuješ, jaký jsi odborník.

  1. na tento komentář reaguje Aleš Procházka — #13
  2. na tento komentář reaguje tntbiker — #14
08.02.2024 12:39:09
Jan Vastl se loučí s vrcholovou profesionální kariérou, u cyklistiky však zůstává

odpověď na tntbiker — #6 Co tě prosím tě vede tak idiotským komentářům? Řekl bych, že je každého svobodná vůle, za co bude nebo nebude platit, a kolik. O kvalitě trenéra rozhodně nerozhodují jeho případné sportovní úspěchy! Razítko na trenérskou kvalifikaci také není žádnou zárukou kvality trenéra. Někdo si platí trénink u televize, někdo trenéra, jiný jezdí podle sebe.

07.02.2024 13:07:52
MČR Tábor: Boroš dorovnal Štybara se Šimůnkem, Zemanová potřetí

odpověď na svabenic@gmail.com — #37 Silniční profi cyklistika má prostě svá vnitřní pravidla, která v celém svém rozsahu, dopadu, nejsou vždy vidět. To, co mu tenkrát proved sportovní ředitel Martinelli, když na něj nechal útočit vlastního parťáka Tiralonga, byla sprosťárna a dost možná přišli o celkové vítězství (fakt se podívej na ten dokument na Netflixu o Movistaru, je tam o tom docela dost). Myslím, že Křižák lidi nejvíce sr.l tím, že nenaplnil očekávání fanoušků a jednu tu Grand Tour nevyhrál…P.S. Výraz „vlčí smečka“ je také dvojsmyslný, on je ten Lefevre také nechal někdy požrat mezi sebou, zrovna ten Štyby na to doplatil, myslím, že na Roubaix…Tím to přestávám otravovat se silnicí!

18.01.2024 11:34:01
MČR Tábor: Boroš dorovnal Štybara se Šimůnkem, Zemanová potřetí

odpověď na tntbiker — #32 Tak jsem se na to šel po letech podívat: https://www.youtube.com/watch?v=QNp3Ymg8f28 Normální situace, kterých jsou desítky v dojezdech jednorázových závodů. Všichni toho mají plné brejle. Dvěma, a v tu dobo výborným, závodníkům, podaří odjed od uniklé skupiny, oni dokonale spolupracuji, ta skupina je už v momentálním výkonu nesourodá, nedá se z ní odjet, ale ani není schopná uprchlíky dojet, peloton s hlavními hvězdami té doby se také není schopen přiblížit...Tvrdit, že jeden jediný (nezvládli by to ani dva nebo tři, když v té skupině bylo okolo 14 nebo 16...) z té stíhací skupiny nechal vyhrát svého týmového kolegu je prostě blbost, nebo neznalost problému. To, že jak Křižák, tak Tesař se snažili obecnému lidu přiblížit zákonitosti silniční cyklistiky byla opravdu chyba! Oby mluvili vlastně obecně, ale lidovému bulváru se to hodilo...

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #35
17.01.2024 19:34:29
MČR Tábor: Boroš dorovnal Štybara se Šimůnkem, Zemanová potřetí

odpověď na trance28 — #30 odpověď na trance28 — #30 No ono se to docela chytlo, dnes to používají i jiní machři než byl Roman. Dnes není nic neobvyklého, když někdo řekne, že si vystoupil, že neměl nohy atd. Chápu, že jeho přímost a upřímnost dost lidí se.e, lidi mají rádi pohádky a okecávání...Fakt doporučuji ten dokument!

17.01.2024 18:54:18

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744