Dlask vyhrál RWE Okoloústí

Tropické vedro nejvíce sedlo bývalému cyklokrosaři Petru Dlaskovi (Lawi Author Team), který v těsné koncovce měl nejvíce sil a zvítězil v RWE Okoloústí. Šestatřicetiletý biker měl na Šela Marathonu pozitivní dopingový test, startoval však v kategorii nelicencovaných jezdců.

RWE Okoloústí - trať 42 km muži
1. Petr Dlask (Lawi Author Team) 1:42:38
2. Stanislav Hejduk (Madeta Fitness Haibike) +0:09
3. Ladislav Fabišovský (Madeta Fitness Haibike) +0:09
4. Jan Novota (Bicykl Kříž Team) +1:50
5. Ondřej Pína (Vella Cycling) +1:51

RWE Okoloústí - trať 42 km ženy
1. Ivana Loubková (Eleven Rubena Cyklorenova Cvikov) 1:59:16
2. Jana Svobodová (KCR Roudnice nad Labem) +11:21
3. Kateřina Loubková (Eleven Rubena Cyklorenova Cvikov) 19:26

Na kratší trase zvítězili Vojtěch Ludvík (Schrödinger Cycling Team) a Pavla Obselková (Madeta Fitness Cyklomaratontour).

Kompletní výsledky na sport-base.cz

 

21.07.2013 - Závody - autor: TomasGladis - 14179x cyklomaratontour
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Ostatní závodyMartin Horák vyhrál Cyklomaraton Winter Hradec Králové
    Martin Horák vyhrál Cyklomaraton Winter Hradec Králové
  2. Ostatní závodyTvrdík ve Zlíně potvrdil vítězství v Cyklomaraton Tour
    Tvrdík ve Zlíně potvrdil vítězství v Cyklomaraton Tour
  3. Ostatní závodyÚčastníci CEP Královéhradecké 50 si užili babího léta
    Účastníci CEP Královéhradecké 50 si užili babího léta
  4. PozvánkyKrálovéhradecká 50 se vrací do Hradce Králové
    Královéhradecká 50 se vrací do Hradce Králové
  5. Ostatní závodyLetošní ročník RWE Okoloprahy se konal v Berouně
    Letošní ročník RWE Okoloprahy se konal v Berouně
  6. Český pohárVítěz prolétl trať závodu Okoloželezek průměrem 32 km/hod.!
    Vítěz prolétl trať závodu Okoloželezek průměrem 32 km/hod.!

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #44 slajd - vloženo: 26.07.2013 v 11:16:59

    odpověď na bagr — #38 Běž zvracet na záchod a ne sem

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #43 cid - vloženo: 26.07.2013 v 10:25:12

    opravuji: pro všechny závodníky o bednu tj. i elite jezdce - když je vyklepl :-)

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #42 cid - vloženo: 26.07.2013 v 10:12:53

    Pan dlask by si měl dát distanc na 2 roky nebo kolik mu napařili a pak zase vyjet a byl by klid, nechci ho soudit a chápu jeho lásku k závodění, ale tohle je prostě problém. Ne pro mě, kterej jezdí někde uprostřed, ale pro špičkový hobby jezdce, který útočí na bednu je to nefér.

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #41 Z - vloženo: 25.07.2013 v 23:20:25

    odpověď na bagr — #38 to bylo pro tebe.

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #40 Z - vloženo: 25.07.2013 v 23:19:32

    ty tvý blbosti se fakt nedají číst. Kam to máš v té hlavě posunutý ty?

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #39 Tom L. - vloženo: 25.07.2013 v 08:51:16

    Ivane, prominte, ale Vas nazor sice beru, ale pokladam jako neobhajitelny. Sam jezdim amaterske zavody, v Usti jsem byl ve stejne kategorii jako pan Dlask a prijde mi nemoralni, ze se takovy clovek stavi na start v kategorii jezdcu bez licence a navic nedavno usvedceny z dopingu. Preji panu Dlaskovi vitezstvi, vim jak trenink boli (trenuni po praci a o vikendech), stoji to odrikani, ale ptam se, zda to ma zavodnik zapotrebi. Navic maji zavodnici kompletni seznamy zakazanych latek a kdyz neco uzivam, tak si to sakra dobre proverim a blbe se nevymlouvam

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #38 bagr - vloženo: 25.07.2013 v 08:33:41

    odpověď na bendl alois — #37 Suohlasim s tim ze ty zavodnici jsou z celyho toho retezce v podstate ty nejvetsi chudaci ktery to vodserou.Cely to je system dopingu kterej je vytvorenej od sefu tymu pres funkcionare az po sponzory aby to bylo rychly a velka akce a tim padem se na to divalo hodne lidi=velky prachy.

    1. na tento komentář reaguje Z — #41
    2. na tento komentář reaguje slajd — #44
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #37 bendl alois - vloženo: 24.07.2013 v 17:06:32

    plno lidi co tu piše vůnec o cyklistice nic neví a lidé co se o cyklistiku trosku zajimaji tak moc dobře vi kdo je Zlamalik, Svoboda( mimochodem majitel kolokramu) a Krivanek, ten uz podle me sypal i v juniorech, ale vždy jezdil uplne hovno a jen si na profika hral tak jako Zlamalik. Cesky dopingovy vybor nemohl delat testy na všechny zakazane latky, protože to bylo velmi nakladne a nemohl si to dovolit ( toto bylo v minulosti a nevim jak je tomu ted, protože jsme z cyklistického života vypadl) Ale například tym který byl vedený pod ceskym svazem cyklistiky s nazvem CK ATENY byl verejne znamý tím, ze nekteri zavodnici z tymu jsou prosypani a mluvilo se velmi nahlas o tom jak je to všechno propojene. A az to bylo neunosne tak tym radeji skončil :D Za doping nikoho neodsuzuji, ale měli by mit dopingový hrisnici soudnost sami, ale to ve vetsine pripadu nemaji.

    1. na tento komentář reaguje bagr — #38
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #36 PavelS - vloženo: 24.07.2013 v 16:12:09

    Jediné řešení dopingu je, aby byl doping povolený. Na Tour de France sypou všichni na maximum minimálně v top 20. To je snad každému jasné, že je to závod nemocných lidí, astmatiků, pacientů s přirozeně vysokou hladinu hematokritu, mají málo testosteronu v těle, atd.. Je jen otázkou, co žerou zrovna teď, co papali předtím, co je zrovna zakázané a co se zakáže příště.

    Avšak realita je, že v TOP 20 sypou všichni obdobně, mají podobné doktory, podobné látky. Tudíž je to závod obdobně nadopovaných lidských mašin. Tedy v reálu opravdu vítězí ten nejlepší, neboť dopovací podmínky mají obdobné. Nemluvím ironicky, mluvím reálně. Vítěz je opravdový vítěz.

    Někteří se zde obracejí na přátelskost, na to aby si každý zametl před svým prahem. To je také pravda. Denně nějak pracujeme, cyklista jezdí, necyklista pracuje. Při práci si také občas ulehčíme něčím, co zrovna nemáme v popisu práce, cyklisté to dělají také, :-). A zatloukat, vymlouvat se? To je přece normální lidská vlastnost nás všech. A když se občas řízne do nevinného? To je bohužel doprovodný efekt u veškeré lidské činnosti.

    Mrzí mě, že zde lidé typicky česky kopou do ostatních pod vlivem české malosti a závisti.

    PS.: Pro pana Procházku - není přece nutné všude skloňovat AŠM a dělat si tím reklamu, připadá mi to již úsměvné, jak v každém vašem příspěvku čteme o AŠM, :-).

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #35 bagr - vloženo: 24.07.2013 v 15:43:56

    odpověď na Ivan Rozsypal — #34 Sorry ale ty to mas v ty hlave asi fakt posunuty spatnym smerem jako ten Dlask.Chocholouska na tebe a na vsechny ty zdegenerovany cyklisty co to berou jako normu.

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #34 Ivan Rozsypal - vloženo: 24.07.2013 v 13:10:48

    Zavist,zloba,neinformovanost,nepodlozena obvineni.Nesudte prosim lidi ktere neznate a do jejich zivotnich situaci nevidite.Budte pratelsti alespon k lidem s kterymi travite vikend na zavodech,jestli nekdo sype nebo nesype,jestli je takovej nebo makovej,jestli je prvni nebo posledni,je to fuk,zalezi preci na vas samotnych.Hodne stesti vam vsem.Ivan Rozsypal

    1. na tento komentář reaguje bagr — #35
    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #33 Ivan Rozsypal - vloženo: 24.07.2013 v 12:54:55

    Krasne napsane 30 Lado,plne s tebou,dnes uz s chladnou hlavou souhlasim,byl jsem vcera tolik rozcarovany kdyz jsem cetl nazory na tomto chatu,ze jsem v sobe vulgarni slova neudrzel.Diky.

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #32 Kurri_22 - vloženo: 24.07.2013 v 12:02:37

    Co se týče Hrušky, tak tam se to, pokud vím, nějakým způsobem vysvětlilo (ten tuším nandrolon měl být v nějakých tyčinkách), čiže oficiálně nesypal.

    A když se nad tím zamyslím. Já jako vyloženě amatérský jezdec si nedávám pozor na to, jaké kapky do nosu používám nebo co je v kterých tabletkách (ikdyž ty beru jen v krajní nouzi), takže by se skutečně mohlo stát, že by mě chytili stejně jako toho Dlaska, se kterým se občas na nějakém pouťáku můžu potkat. Takže je to sporné. Na druhou stranu .......

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #31 vladimír1 - vloženo: 24.07.2013 v 10:48:34

    Ne, že bych s dopingen souhlasil, ale je to věc každého, jak se s tím srovná. Co se týče Dlaskyho a jeho veřejně známého prohřešku, pokud by to měl někdo řešit na amat. závodech, jsou max. lidé, se kterými jede v kategorii formou protestu u rozhodčích. I když osobně bych od toho mnoho nečekal, snad jen trochu ostudy pro Dlaska. Co ale má chlapec dělat? Nic neumí, pouze jezdit na kole, nikdo ho nezaměstná, je za zenitem. Drží se kola zuby-nechty, doping-nedoping, protože každá koruna dobrá. Tyhle naše závody, ale bude vyhrávat vždycky. Co se týče Armstroga, toho rozebírat nebudu, všichni zasvěcení ví, jak to všechno bylo. Já si ho nevážím, ani jsem si ho nevážil před tím, ani jsem ho neobdivoval. Jsem patriot a jsem protiamericky založený. To je můj problém.

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #30 lada - vloženo: 24.07.2013 v 10:18:28

    dostal jsem tady už na téma dlask hodně do držky od rádoby těch povolaných, těch co sami sebe delegují do pozice arbitrů.řešíme tady doping, rakovinu cyklistiky.kdo dopoval ten je špatný, kdo ne je dobrý.ale.co když dopují všichni a jen na někoho přijdou a na někoho ne, a co když hranice mezi dopingem je tak těsná jak hezky popisuje šela otec s horákovou?na co by jí byl doping na tu její disciplínu fakt nevím. absurdní. ta problematika má rozměr i lidský.a ten tady neřešíte. neřešíte jestli máte právo je kritizovat, jestli něco dokázali či ne,mám pocit že ta diskuze vám dává možnost si anonymě kopnout, či zahojit osobní prohry či mindráky a tak to uděláte.ivan rozsypal se trefil, akorát byl lehce vulgární.chodíte do práce, a jste tam vždy včas? vždy jste nemocný jen když vám opravdu něco je? nikdy v práci nelžete, a pracujete na sto procent? cyklistika byla jejich práce a asi pochybili když je chytli.ale to neznamená že je máme takto nedůstojně ponižovat.mnohdy si doping vzali ne kvůli tomu aby byli lepší, ale aby ráno po těžké etapě vůbec na to kolo sedli.museli.stejně jako já a vy jsme museli dnes do práce.vážím si armstronga, hrušky, dlaska ale i aleše-šela za ten jeho maraton.koho si nevážím jsou anonymové co kopou do lidí pro své vlastní mindráky, či neznalost či jen pro tu možnost si kopnout.a ted mě rozcupujte, nic jiného stejně nečekám.

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #29 bagr - vloženo: 24.07.2013 v 10:06:19

    odpověď na A.Procházka — #24 Tohle tvrdi vzdycky vsichni ze nevi jak se to do nich dostalo!Je to trapny a ubohy uz.Ale asi nikdo nemuze cekat ze se priznat.A kdyz taky zminujete co musi podstupovat tak na to je jednoducha odpovedet.Nikdo je k tomu nenuti,muzou si vybrat.Kdyz to nechteji a nesouhlasi s tim tak at to nedelaj a jdou delat neco jinyho.Jsme v demokracii a kazdy ma na vyber.Nemaji jenom prava ale i povinnosti.Sou dospely a svepravny tak z nich nedelejte maly deti,nebo jsou deti?

    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #28 bagr - vloženo: 24.07.2013 v 09:59:58

    odpověď na Ivan Rozsypal — #20 Jedina mrdka dle tvyho slovniku jses ty,chudaku.Asi nejakej kamos Dlaska a Hrusky co jim dava fet.

    Jako mit uctu k takovejm chudakum jako je Dlask nebo Hruska ktery fetujou a fetovali?Voni to berou jako normu fetovat protoze je ten system k tomu vedl od mala.Si snad delas srandu nebo to mas v ty palici taky dobre vyzehleny jako voni.

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #27 bagr - vloženo: 24.07.2013 v 09:53:33

    odpověď na Kurri_22 — #18 Protoze Hruska taky sypal.

    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #26 bagr - vloženo: 24.07.2013 v 08:50:33

    odpověď na patras — #9 A,nejakej blbecek se svazu ktery to tam rozkradaj a drzi se jen svyho koryta a nic pro cyklistiku neudelaj.Klasika na svazu uz drahno let.

    Vyhazet vas tam odtamtud a povesit za koule do pruvanu.

    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #25 Stanislav.Jirak - vloženo: 24.07.2013 v 08:19:07

    odpověď na Ivan Rozsypal — #22 Napsal jste to dost hrubě, ale nedá se s vámi nesouhlasit. Pokud si někdo naváží možnosti hrát/startovat se současnými nebo bývalými profíky a nevidí to jako přínos a poctu pro sebe, tak je to blb a s takovým je neradno a zbytečné se dohadovat. Jak se říká, nejhorší je srážka s volem.

    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #24 A.Procházka - vloženo: 24.07.2013 v 07:01:45

    odpověď na bendl alois — #19 Neznám je ani jejich příběhy, všeobecně bych se přimlouval pro zákaz startů dopingově potrestaných sportovců na jakémkoliv veřejném sportovním závodě. Hranice mezi užitím léku a úmyslným sypáním je asi strašně tenká, možná by spousta z nás neprošla kontrolou. Najednou je tady plno soudců a příjmení Dlask se tu vyslovuje jako Armstrong. Před týdnem jsem se v Přerově potkal na bikrosce s Janou Horákovou, která dostala 2 roku stop za klenbuterol, přišla o olympiádu v Londýně (16 nej na světě) a 2 roky ježdění. Bavili jsme se otevřeně o jejím případu i Petra Dlaska, jako olympionička musela hlásit všude svůj pobyt, prošla množstvím kontrol před i po MS v bikrosu a netuší, z čeho mohla do těla dostat uvedenou látku, kterou objevili právě na MS BMX. Už vidím ty zástupy inkvizitorů, kteří tady budou tvrdit, že určitě sypala a teď ze sebe dělá oběť, ale když někoho znáš více roků i jeho charakter, težko si Janu spojovat s úmyslným dopingem. Asi těžko by se ale Jana přihlásila jako nelicenční jezdec na 4X závody (mj. několikanásobná medailistka z MS ve 4X) a vyhrála je...

    1. na tento komentář reaguje bagr — #29
    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #23 dino - vloženo: 24.07.2013 v 06:00:54

    odpověď na Aleš Procházka — #16 Skvěle napsané pane Procházka! Díky za rozumný názor.

    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #22 Ivan Rozsypal - vloženo: 23.07.2013 v 23:16:17

    Jste tady koukam pekna parta ufnukancu co neumi prohravat.Misto toho aby jste byli radi ze se postavite na start se spickovymi jezdci,od kterych se muzete ledazcemu naucit tak je zatracujete.Pravda je podle me takova,ze by jste chteli byt jako oni ale masirujete se maximalne v depu nebo na chatu,jste bydaci a ostuda ceske amaterske cyklistiky.Je mi zvas dost na bliti.Ivan Rozsypal tel 725 175 002 a kdo ma anonim je mrdka nejvetsiho kalibru.

    1. na tento komentář reaguje Stanislav.Jirak — #25
    odpověz na tento komentář
  24. avatar
    #21 Ivan Rozsypal - vloženo: 23.07.2013 v 23:05:15

    Dokaz neco v zivote jako pan Hruska,mas byt stastnej,ze takovej frajer s tebou stoji na startu.

    odpověz na tento komentář
  25. avatar
    #20 Ivan Rozsypal - vloženo: 23.07.2013 v 22:59:06

    Nejdrive si zjistete co mel v sobe za latku pan Dlask a pak sudte,mozna to ma v sobe vetsina z vas co prodelala chripku nebo rymu a brali jste leky bezne dostupne v lekarne,ktere vetsina z nich zakazane latky obsahuje.Pan Dlask uz myslim nema za potrebi hlidat se na takove urovni jako spickovy jezdci.Hlavne ani jeden z vas i kdyby jste meli v sobe doping z cele planety by neporazil pana Dlaska s krvi cistou jako nemluvne.To si uvedomte a pokud chcete neco dokazat,tak se starejte o sebe a uctivejte ty,co neco dokazali.Ivan Rozsypalodpověď na na co jmeno — #1 odpověď na na co jmeno — #1

    1. na tento komentář reaguje bagr — #28
    odpověz na tento komentář
  26. avatar
    #19 bendl alois - vloženo: 23.07.2013 v 22:32:28

    odpověď na ALES PROCHAZKA - a co by jste nám řekl na závodníky Hebíka, Křivánka či Svobody, to je dle Vás také v pořádku?

    1. na tento komentář reaguje A.Procházka — #24
    odpověz na tento komentář
  27. avatar
    #18 Kurri_22 - vloženo: 23.07.2013 v 21:08:43

    Já nějak nedokážu pochopit, proč ten Hruška sere tolik lidí. Co vám na něm vadí?

    Start Dlaska ...... radši bez komentáře. Ikdyž jsem mu vždycky fandil, protože to je jeden z mála cyklistů, kteří jsou vyšší než já. :-)))

    1. na tento komentář reaguje bagr — #
    2. na tento komentář reaguje bagr — #27
    odpověz na tento komentář
  28. avatar
    #17 vlada83 - vloženo: 23.07.2013 v 20:52:39

    odpověď na BUM BAC — #15 omezenec seš ty, hruška je vcelku normální. Na mtb trilogy startoval v kategorii hobby a na poidum si vzal mikrofon a vzdal se svého pvního fleku ve prospěch dalších. Holt už má nějaký roky a nehoní se jako eliták, nemuže za to, že holt má natreénováno tolik že to ještě nějakej pátek bude na hobíky stačit. To je to samý jako v amatérských hokejových ligách, kde může hrát každý kdo nemá aktivní registračku. V Hradci králové taky neříkám Hostákovi, aby šel do prdele, když to hrál závodně...

    odpověz na tento komentář
  29. avatar
    #15 BUM BAC - vloženo: 23.07.2013 v 20:23:20

    odpověď na Mark — #14 Hruška je už línej trénovat tak si to kompenzuje na hobíkách! Beztak natrénuje víc jak hobík, tak nevím proč se sere kam nemá!!!! OMEZENEC

    1. na tento komentář reaguje Aleš Procházka — #16
    2. na tento komentář reaguje vlada83 — #17
    odpověz na tento komentář
  30. avatar
    #14 Mark - vloženo: 23.07.2013 v 19:27:21

    Hruška taky závodí s hobíkama :-)

    1. na tento komentář reaguje BUM BAC — #15
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744