Tipy na vánoční dárky #5: Germáno a jeho favorité

Tak jdeme do finále. Poslední várka vánočních tipů, o co napsat Ježíškovi. Dnes je průvodcem Germáno...

Autor: Redakce MTBS
Tipy na vánoční dárky #5: Germáno a jeho favorité

Giro Terraduro 

Tretry Giro TerraduroKdyž se řekne Giro, většina lidí si okamžitě vybaví přilbu. Jenže poslední roky se Giro profiluje i na poli treter a nutno říci, že mu to jde. Model Terraduro je jedním z příkladů, se kterým by Ježíšek rozhodně ostudu neudělal. Botky jsou skvělou volbou pro all-mountain biking, tuhá podešev s Vibram podrážkou zajišťuje kvalitní přenos síly a navíc i jistou chůzi v kluzkém terénu. Mají zesílenou špičku, která dobře ochrání před nárazy.

Cena: 4 099 Kč
www.expressbike.cz

 

 

Poc Pac

Kapsička Poc PacKam s tím telefonem? Do igeliťáku? A co peníze a klíče? S tímhle problémem může pomoci vkusně řešená nepromokavá kapsička od jihoafrické společnosti Poc Pac. Dodává se ve dvou velikostech, tak aby pojmula telefony velikosti Samsung Galaxy S6 nebo iPhone 6 větší pro "placky" typu Samsung Note 4 nebo iPhone 6 Plus. Telefon můžete ovládat i přes kryt a dokonce používat i foťák. Kapsa má i vnitřní pouzdro, do kterého lze vložit peníze, karty či klíče, tak aby nebyly v přímém kontaktu s telefonem. Poc Pac vyrábí své produkty z recyklovaných materiálů opatřené vtipnou grafikou.

Cena: 19,90 EUR
www.pocpac.de

 

 

Cyklopoint - dárkový poukaz

Dárkový poukaz CyklopointNemáte-li čas nebo chcete-li dát svému blízkému cyklistovi určitou volnost při výběru ideálního dárku, vyřešte to dárkovým poukazem. Například ty, které vydává síť prodejen Cyklopoint, můžete pořídit od pětistovky, jsou platné jeden rok a uplatnit je můžete ve 13 prodejnách v České republice.

Cena: od 500 Kč do 5 000 Kč
www.cyklopoint.cz

 

Kolovna - penzion

Penzion KolovnaVánoční dárek nemusí být vždy hmotného charakteru. Co třeba darovat pohodový relax, přírodu, pohodu, hory, společně strávený čas? To může nabídnout například nový, stylový Penzion Kolovna v Hynčicích pod Sušinou. Už podle názvu je zaměřen na cyklisty, takže každému bikerovi byste tímhle darem jistě radost učinili. Penzion v Jeseníkách má celkovou ubytovací kapacitu 31 osob v 1, 2, 4 a 8 lůžkových pokojích. V létě mnoho výletů na kole, v zimě lyže doslova "za zadkem" a možnost zapůjčení fatbiků Trek Farley 6. Můj horký tip!

Cena: od 650 Kč
www.kolovna.cz

 

Parktool vánoční balíček nářadí

Vánoční balíček Park ToolVánoční cyklistická klasika.  Dárkový balíček Park Tool se značkovým nářadím, udělá radost každému. Navíc za zvýhodněnou cenu :-) V balíčku můžete pod stromečkem najít multiklíč, sadu tří montpák a samolepících záplat na duše a kapesní miniotvírák na pivo. 

Cena: 599 Kč
www.cyklonaradi.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designové blatníčky Rie:sel 

Blatníčky Rie:selNejezdí váš biker či bikerka v zimě či nepohodlném počasí? Vymlouvá se na bláto? Zkuste výmluvy a bláto zastavit! Pořiďte jednoduchý a funkční blatníček na vidlici a zadní stavbu v cool designu Rie:sel s váhou pouhých 26 gramů, jenž se upevňuje pomocí stahovacích pásek. Odolný proti poškrábání.

 

cena: od 299 Kč
www.bikebrothers.cz

 

 

 

 

 

rebelt rolltop batoh

Batoh rebelt GhostMáme tu tip na dáreček od dalšího českého výrobce, který jako designový prvek využívá veloduše. Stylový městský rolltop batoh rebelt GHOST v barevné kombinaci černá/vínová/žlutá s originálním doplňkem z duše značky Schwalbe. Batoh je vyroben z bavlněného plátna, má dvojité dno, dvě venkovní a jednu vnitřní kapsu. O zavírání se stará odolná a nezničitelná spona AustraAlpin Cobra. Rozměry batohu 45(65)x30x10cm.

Cena: 3 290 Kč
www.rebelt.cz

 

 

 

 

 

Kellys Razor Mips

přilba Kellys Razor MIPSKdo najde pod stromečkem novinku od slovenské značky Kellys, přilbu Razor, bude se moci radovat z povedené věci. Přilba disponuje integrovaným ochranným systémem MIPS, má 23 vzduchových otvorů, poskytuje 5 vertikálních poloh v zadní části přilby a dva nastavitelné body v přední části. Nechybí ani platforma na akční kameru. Protože styl je skutečně důležitý, přilba nabízí možnost výběru z více barevných vyměnitelných štítů podle představ zákazníka. Každá přilba je vybavena jedním vyměnitelným štítem v jiné barvě a jemným plátěným kapesníkem.

Cena: 3 299
www.kellysbike.com

 

Oakley Fast Jacket 

sportovní brýle Oakley Fast JacketTak určitě. Óčka jsou stále v kurzu. Napište si Ježíškovi třeba o model Fast Jacket, který je už sedmou generací sportovních brýlí značky Oakley. Rozpoznávacím prvkem této novinky je technologie Switch Lock pro výměnu čoček, kterou můžete znát už z modelu Jawbone. Tentokrát ji ale Oakley použila v jiném smyslu – namísto odklápění nosníku se k uvolnění čočky z rámečku používá část, kterou výrobce pojmenoval „Dog Bone“. Ta se vyklápí směrem dolů. Čočky jsou podobné těm z modelu Flak Jacket tvarem, ale jsou větší. Značka Oakley kvůli výrobě Fast Jacket musela hodně investovat. Po dvaceti letech firma třeba vyvinula novou formu na výrobu čoček. Díky flexibilním obrubám vyhovují všem uživatelům nezávisle na velikosti jejich hlavy a také jsou brýle Fast Jacket o deset procent lehčí než Jawbone.

Cena: 5 500 Kč
www.oakshop.cz

 

Obytné auto KRS Active Line

obytné auto KRS Active LineNo, komu by se tenhle fešák pod stromečkem nelíbil? Možná trochu praštěný tip na dárek, ale proč ne. Osobně bych si to dokázal představit a vlastně o tom i tak trochu sním :-) "Bydlíky" značky KRS vyrábí nedaleko Plzně a na nové řadě Active Line si dali setsakra záležet. Je určena zejména lidem, kteří žijí aktivně, díky svému půdorysnému uspořádání, důmyslně rozvrženému interiéru a rozsáhlé základní výbavě je předurčena pro celoroční použití. Kompaktní velikost vás nebude svazovat při jízdě po dálnici mezi kamiony a navíc nabízí dostatek prostoru pro kola a dostatečný komfort. Ideální parťák na bikové výlety.

Cena: od 1 096 000 Kč
www.krs.cz

Přečteno - 9202x Tagy: vánoce
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. OstatníKlidné svátky přeje MTBS
    Klidné svátky přeje MTBS
  2. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - čtvrtek
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - čtvrtek
  3. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa
  4. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - úterý
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - úterý
  5. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #3
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #3
  6. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #2
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #2

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #3 VacaMar - vloženo: 24.02.2016 v 20:35:06

    odpověď na MS — #2 ..radši bych si koupil tuhle POCku.. http://www.bikegallery.cz/poc-trabec-2014

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #2 MS - vloženo: 07.12.2015 v 20:44:20

    Parádní výběr.. Kde se dá do vánoc pořídit třeba přilba Kellys Razor Mips?

    1. na tento komentář reaguje VacaMar — #3
    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #1 MS - vloženo: 07.12.2015 v 20:44:19

    Parádní výběr.. Kde se dá do vánoc pořídit třeba přilba Kellys Razor Mips?

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744