Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

ZPcyklo PROOFY Corratec team

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Duhové dresy na e-biku obhájili Jerome Gilloux a Nicole Goldi, Peter Sagan 16.

Dovolte nám uvést celou záležitost na pravou míru. To, že reprezentační trenér veřejně lže a uměle vytváří dojem, že v Čechách není o e-bikové závodění zájem, je prostě fakt! Pravda je taková, že jsme se opakovaně snažili získat možnost startu za českou reprezentaci na Mistrovství světa. Co víc, dokonce jsme na to ani za to nechtěli ani jednu jedinou korunu. Za vlastní prostředky a s přispěním našich partnerů jsme měli opakovaný zajem reprezentovat Českou republiku na Mistrovství světa. Start nám byl vždy odepřen! A to i přes to, že se náš závodník opakovaně umístil v top 15 světového poháru e-mtb (WES) a je dvojnásobným vicemistrem České republiky e-mtb. Mimochodem zájem o start by měl i například předloňský mistr e-mtb, ale nikdo se ho nikdy ani nezeptal. Oba tito závodníci působí také na neelektrické MTB scéně a jejich výsledky rozhodně nejsou nijaké. Jakou vyšší specializaci si pan Zapletal představuje? 8. místo na světovém poháru a titul mistra ČR mu nejsou dostatečně dobré? Pochopili bychom jeho rozhodnutí snad za předpokladu, že bychom požadovali na účast finanční prostředky na úkor ostatních disciplín. To jsme však nikdy nežádali. Chtěli jsme jediné, zužitkovat naše zkušenosti ze světového poháru a získat možnost startu na Mistrovství světa. Odpověď zněla, že není v zájmu české cyklistiky (rozuměj v zájmu Českého svazu cyklistiky), aby kdokoli, byť za vlastní prostředky, Českou republiku reprezentoval. Bohužel nejde jenom o e-bike (motoristický sport, jak tu někde zaznělo), ale obdobně tomu je také v dalších cyklistických disciplínách. Toto je pravdivá skutečnost fungování Českého svazu cyklistiky a reprezentačního trenéra.

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #11
02.09.2022 20:22:00

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744