Přesmykač je mrtev aneb TEST Sram XX1

"Pouze" jedenáct rychlostí s jednopřevodníkem vepředu. To je XX1 sada od amerického Sramu, kterou jsme měli možnost otestovat...

Autor: Dušan Mihalečko
Přesmykač je mrtev aneb TEST Sram XX1

„Hele, mám novou vidlici!“ „Koupil jsem si novou přehazovačku“ „Udělal jsem si radost, tyhle brzdy jsem sehnal za pakatel“… To jsou věty, které pronášíme s nadšením a mnohdy i pýchou. Kdy jste ale naposledy slyšeli někoho se chlubit, že má nový přesmykač?

Ten se většinou vyměňuje, až když doslouží. A hlavně – je to komponent, který přináší spíš starosti. V blátě se zanáší a při výrobě rámu se pro něj musí přidat navářka, či rovnou přizpůsobit tloušťka sedlové trubky objímce, čímž trpí tuhost středu. Této asi nejnudnější součásti jízdního kola však možná právě zvoní hrana. 

Americká značka SRAM totiž letos na jaře poprvé odhalila sadu XX1 s jedním převodníkem a jedenácti pastorky. Poprvé jsme o ní informovali zde a oficiální fotky sady jsou k vidění tady. Kvality sady XX1 vyzkoušel a potvrdil nejen Jarda Kulhavý v souboji s Nino Schurterem na olympiádě, ale také Jerome Clementz svými vítězstvími v enduro závodech a několik dalších vyvolených, kteří dostali tuto sadu k dispozici mezi prvními.

Na tom by ještě nebylo nic tak divného, vždyť většina enduro kol a sjezďáků používá jen jeden převodník. Ale pokud si uvědomíme, že Jerome jel všechny závody s jedním převodníkem bez napínáku či vodítek a přesto mu nikdy nespadl řetěz, pak teprve dojdeme k tomu, v čem je SRAM XX1 jedinečný. Na vlastní kůži jsme se přesvědčili, že řetěz na převodníku prostě sedí i v největším rozsahu stranového vychýlení, jaký jedenáctipastorková kazeta umožňuje. 

Tajemství je však prosté: zuby převodníku postrádají řadící náběhy a jsou designovány přesně pro jediný účel – udržet řetěz pevně na obvodu převodníku a nepustit jej, ani když kolo projíždí náročnou technickou pasáží či spurtuje na pásku na olympiádě. Při bližším pohledu na zuby převodníku je vidět, že jsou rozdílně designovány vždy po dvojicích podle toho, zda zub nabírá vnější nebo vnitřní článek řetězu.

Převodníky bude možné snadno vyměnit bez nutnosti demontáže klik, takže podle trati či terénu si jezdec bude moci vybrat z šesti možností od 28 až po 38 zubů (vždy po sudém počtu zubů). Kazeta se dodává o rozsahu 10 – 42 zubů, opět v sudých počtech zubů - 10-12-14-16-18-22-24-28-32-36-42z.

Obavu o životnost pastorků, která by zákonitě při zachování šíře desetipastorkové kazety přišla na mysl, Sram vyřešil po svém. Klasický ořech náboje je totiž nahrazen zcela novým duralovým prstencem, který má menší průměr než ořech a kazeta se na něj přímo našroubuje. Díky menšímu průměru válce je tak možné použít i nejmenší pastorek s deseti zuby. Tento nový systém uchycení kazety již přijaly evropské značky Mavic, DT Swiss a samozřejmě SRAM, takže volba kol bude pro začátek relativně dostačující.

Ačkoliv je kazeta logicky o jeden pastorek těžší, celková hmotnost sady XX1 bude oproti všem předchozím sadám v celku nižší díky absenci levého řazení, přesmykače, bowdenu s lankem, jednoho nebo dvou převodníků a případně i navářky na přesmykač na rámu. Z tohoto výčtu logicky vyplývá další obava, zda systém nebude těžší na zadek a nerozhodí vyváženost stroje. K tomu se ale ještě dostaneme v části o testování sady v terénu.

Funkci napínáku částečně supluje i přehazovačka. Na rozdíl od klasického paralelogramu, jehož trajektorie pohybu kopíruje pastorky, nový systém X-Horizon má horní kladku umístěnou o 40 mm dále v těle vodítka, takže kladka je víceméně v konstantní vzdálenosti od pastorků a v pohodě obsáhne celou kazetu. Nejlépe je to vidět na tomto schématu

Nejdůležitější součástí systému je řetěz, který opět při své šířce a rozsahu vzbuzuje nemalé obavy o životnost. Ale ani zde neponechali soudruzi ze Sramu nic náhodě a jednoduše jej udělali co nejbytelnější. Vzhledem k tomu, že se řetěz pohybuje pouze po pastorcích, nemusí být tolik ohebný do strany, jako tradiční řetěz. Tím se nabízí možnost zesílit vnitřní čepy, které jsou sice duté, ale mají větší průměr. Nutno podotknout, že tento řetěz není kompatibilní s žádnou jinou sadou.


Pokračovat na: Test peklem - v nebi

Seznam stránek článku:

  1. Přesmykač je mrtev aneb TEST Sram XX1
  2. Test peklem - v nebi
  3. Lost Lake
  4. Fotogalerie
Přečteno - 69614x Tagy: testy sram tech2013
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Northwave Extreme XCM
    Fotogalerie: Northwave Extreme XCM
  2. Testy - RecenzeTEST: Northwave Extreme XCM
    TEST: Northwave Extreme XCM
  3. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  5. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  6. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #11 delfyn - vloženo: 05.09.2012 v 13:55:50

    ještě by mě zajímalo jestli půjde "nový ořech" na stávající náboje. Pokud ne tak se investice docela prodraží.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #10 delfyn - vloženo: 05.09.2012 v 13:52:50

    +pěkně vyřešené padání řetězů z jednopřevodníku

    +zesílení čepů řetězu

    -menší rozsah proti standardu

    -předpokládaná vysoká váha kazety pokud by systém pronikl do nižších řad

    Sám jsem na 2.kole ze singla přešel na 1*9 a mimo padání řetězu by to dost lidem mohlo stačit, já s ním jsem moc spokojený mimo prudší dlouhé kopce 42/11-36

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #9 bobo - vloženo: 04.09.2012 v 14:31:56

    odpověď na Alan — #6 Vypadá to zajímavě a co se týče opotřebení převodníku, tak to v textu je. Převodníky jdou do háje díky různě zmenšeným zubům s náběhy. tady pokud jsem pochopil jsou všechny zuby stejné a záběr bude také lepší, protože řetěz bude lépe sedět. Další výhoda je , že převodník s řetězem pokud chytne o nějakou kládu, pařez, kořen nedejbože kámen by mohl také více vydržet. A největší placka 38 zubů je taky o něco menší průměr než 42 nebo 44 zubů. Takže v terénu to o nějaký chlup bude mít i vyšší světlost nad terénem. Je to určitě TOP novinka sezóny.

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #8 Flora - vloženo: 03.09.2012 v 20:31:11

    Testovali jste předpokládám trigger? docela podstatná věc, hlavně k větě "Se sadou Sram XX1 však musíme pro ten samý rozdíl v převodu palcem zatlačit a přehodit aspoň o tři pastorky najednou, což je v rychlém tempu o dost náročnější úkon. Samozřejmě, že jde jen o zvyk, ale rozdíl tady je." tady by gripshift mohl být výhodou...

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #7 franta.rakos.9 - vloženo: 02.09.2012 v 03:27:02

    Kliky včetně středu: 650 g, Přehazka 220 g, kazeta: 260 g, řazení a řetěz neuvedeno.

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #6 Alan - vloženo: 01.09.2012 v 20:51:04

    Všichni víme, co dělají opotřebené převodníky při výměně řetězu. Docela by mě zajímalo, jak se to bude projevovat z hlediska životnosti u této novinky, když je tvar zubů klíčem k usazení řetězu. Na druhou stranu je převodník jen jeden, takže se toho případně nemusí měnit tolik.

    1. na tento komentář reaguje bobo — #9
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #5 Paw - vloženo: 01.09.2012 v 17:28:16

    A kolik to tedy váží, jaké je váhové srovnání se standardní sadami např. X0, XTR? Jo a co všechno tahle nová sada za tu cenu obsahuje.

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #4 Jirka Betlach 100001165770535 - vloženo: 31.08.2012 v 12:10:08

    Dobrý čtení! Díky za poznatky, J.

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #3 Pavel Schwarz - vloženo: 31.08.2012 v 11:42:45

    Těším se až tento systém zamíří i do nižších sad. Převodníku bez napínáku jsem moc nevěřil, ale nikomu z novinářů kteří XX1 jezdily prý řetěz nespadl ani v nejtěžších podmínkách.

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #2 Vlastislav Kabeláč Čiháček - vloženo: 31.08.2012 v 11:20:47

    Nechci inženýrům kazit radost, ale stejně se to řešilo na Trialových kolech cca 10 let zpátky :D Každopádně příchod do klasiky je super a na All mountain triala si to dávám jak to půjde :)

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #1 rrychlik - vloženo: 31.08.2012 v 11:09:33

    Neni pravda. Jerome pouzil/pouziva voditko, napr. Na crankworx letos. Mozna dokazu najit link k fotce a clanku. Mozna jsem to videl na bikeradaru, ted nevim...

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744