Hledáte vánoční dárky pro cyklisty? Tady jsou naše tipy #1

Přátelé a je to opět tady. Vánoce. Popravdě už i nám docházejí nápady :-) Přesto tady máme další várku vánočních tipů na dárky pro milovníky cyklistiky...

Autor: Redakce MTBS
Hledáte vánoční dárky pro cyklisty? Tady jsou naše tipy #1


Nadcházející čtyři dny vás provedeme tím, co byste mohli zařadit na vánoční seznam svých přání nebo naopak někomu udělat radost nějakým tím cyklistickým dárkem pod stromečkem. Vybrali jsme klasiku, ale i trochu crazy tipy... tady najdete další inspiraci: TIPY #2TIPY #3 a TIPY #4
 


 

   

 

Převlékací podložka Fox 

Znáte to, přijedete z podzimní vyjížďky úplně zablácený a nastává problém, kde se svléct tak, aby nebylo bláto úplně všude. Fox přichází s nylonovou taškou s integrovanou převlékací podložkou. Ideální na převlékání bezprostředně po ježdění, a to nejen ve špatném počasí, což ocení snad každá přítelkyně správného bikera.

Cena: 649 Kč

www.n1shop.cz

 
   
 


Rukavice Hirzl Grippp Tour FF

Rukavice Grippp Tour z dílny švýcarských specialistů rukavičkářů pod stromečkem nadělají spoustu parády. Mají prodyšnou membránu na zadní straně ruky, extrémně lehké gelové polstrování a microfleece na horní straně palce kvůli utírání potu. Tím hlavním tahákem je ale propracovaná dlaň z klokaní kůže. RIP Skippy...

cena: 1 429 Kč

www.bikebrothers.cz

   



Permanentka 3+1 Kolo pro život 2020

Pokud máte ve svém okolí bikera se závodními ambicemi, jistě by mu udělala radost v podobě permanentky opravňující startovat zdarma na libovolně vybraných čtyřech závodech seriálu Kolo pro život 2020. A v příštím roce s několika novinkami! 

cena: 2 100 Kč

www.kolopro.cz

 

 
   


 


Thermo láhev Merida

Klasika, na kterou byste neměli zapomenout! Thermo bidon se hodí od podzimu do jara, zdvojnásobí dobu, po kterou zůstane váš čajík na té pravé teplotě...

Cena: 179 Kč

www.merida-bike.cz

 

 
   

 


Dres do drsných podmínek Kalas RainMem Z  

Cyklistický dres určený pro nezdolné jedince, kteří nehodlají odložit kolo ani v extrémních klimatických podmínkách. Vysoce prodyšná a voděodolná membrána RainMem zajistí, že pára z potu se z látky dostane rychle ven pomocí malých a jemných pórů, které jsou však příliš malé na to, aby propustily vodu zvenku. Díky vysokému stupni prodyšnosti je dres vhodný i do teplot dosahujících 15 stupňů.

cena: 3 490 Kč

www.kalas.cz

   


Latexové návleky Velotoze 

Velotoze Shoe návleky jsou vyrobeny z pružného a lehkého materiálu, který udrží nohy dokonale suché i v sychravém počasí. Navíc velká frajeřina! Dodává KCK Zlín

cena: od 360 Kč

www.velotoze.heureka.cz

   

 


Osvětlení MAX1 

Nejen v zimních měsících se hodí osvětlení, ať už přední, nebo stále častěji využívané denní svícení zadní. Rozhodně tímto dárečkem nikoho neurazíte, naopak s pěknou lampou uděláte radost! 

Cena: od 199 Kč

www.max1.cz

   



 


Barevné světlo v drátech

Velká masírka! Barevné LED světla do drátů kola. Lehké, vodotěsné a hlavně efektní. Samo se rozsvítí, jakmile se kolo dá do pohybu, mění efekty každé tři vteřiny. To chceš :-)

cena: 415 Kč 

www.motolls.com



   


DNK Triko Bamboo 

Hledáte-li dárek pro dámy či slečny cyklistky, máme tu pro vás tip našich kolegyň ze serveru Damynakolech.cz. Triko z bambusových vláken s lehkými motivy DNK. Vybírat lze mezi krátkým a dlouhým rukávem. Trička jsou z 96 % z bambusové příze a 4 % elastanu. Kdo nemá rád merino vlnu, má citlivou pokožku, trpí na alergie, může se 100% spolehnout, že tady si najde svůj materiál.

cena: od 850 Kč

www.dnkshop.cz

   


Dětské kolo Author Champion 26 

Toto kolo můžeme jen a jen vřele doporučit, sami jsme ho totiž pořídili! Super lehké kolo, jednoduché - bez odpružené vidlice, s jednopřevodníkem a V-brzdami. Řazení Shimano Deore a dospělácký design. Garantujeme úspěch! 

cena: 16 990 Kč

www.cz.author.eu

 
Nanašli jste tu správnou inspiraci? Zkuste naše předchozí průvodce: TIPY #2TIPY #3 a TIPY #4

Přečteno - 7984x Tagy: vánoce
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. OstatníKlidné svátky přeje MTBS
    Klidné svátky přeje MTBS
  2. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - čtvrtek
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - čtvrtek
  3. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa
  4. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - úterý
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - úterý
  5. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #3
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #3
  6. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #2
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #2

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #1 Andurla - vloženo: 24.10.2020 v 23:14:30

    Pro syna mě napadlo koupit obal na telefon s logem kola. Něco jsem našla tady - www.revocase.cz takže asi takový dárek. Jinak minulý rok dostal nové kolo. Velké nadšení.

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744