Northwave tretry 2021 - novinky ve střední třídě

Podívejte se na aktuální sortiment známé italské značky zabývající se nejenom produkcí cyklistické obuvi...

Autor: Petr Bureš
Foto: Petr Bureš
Northwave tretry 2021 - novinky ve střední třídě

Northwave patří k tradičním hráčům na cyklistickém trhu s tretrami a oblečením. Sponzoruje mnoho týmů i jednotlivců a tuto značku najdete na pultech mnoha cyklistických prodejen. Firma každoročně inovuje své modely a přináší několik novinek ve svém sortimentu a letošek není výjimkou. Dnes si ve stručnosti představíme průřez jejím aktuálním sortimentem treter.

Na vrcholu stojí závodní modely Ghost Pro a Ghost XCM 2 s indexy tuhosti 14, resp. 12. Tady se oproti loňsku nic nemění design i technologie zůstávají, stejně tak jako dvojice stahovacích koleček. Dostupnější model s měkčí podrážkou a taktéž dvojicí koleček Rebel 2 rovněž dál pokračuje. Top model vychází na 9 999,- Kč.

První novinkou je sportovní model model Razer. Index tuhosti 10. Přední část je chráněna gumovou špičkou, bota je kvalitně odvětrána a na podrážce nechybí dvojice pinů pro šroubovací hroty. Stahování tu probíhá kombinací kolečka a suchého zipu. Cena 4 199,- Kč.

Origin Plus 2 model je další novinkou nižší střední třídy. Dostáváte zde stejný index tuhosti jako u Razeru, ale jinak provedené odvětrání a skladbu horních panelů. Taktéž podrážka má jinou skladbu gumových segmentů a bota tak míří na měně náročné zákazníky, kteří však ocení kombinaci stahovacího kolečka a suchého zipu. Mimochodem, tento model se dodává také v provedení pro vyšší nárt. Cena 3 499,- Kč.

Origin 2 je ekonomickou variantou pluskového stejnojmenného modelu; kolečko je zde nahrazeno dvojicí dalších suchých zipů, zatímco zbytek boty zůstává stejný. Jde zde o druhou nejlevnější MTB tretru v nabídce, která vychází na 2 799,- Kč.

Hodně zajímavou novinkou pak je model Rockster, který je charakterizován jako gravel tretra. Naznačuje to nejenom tkaničkové stahování, ale také kombinace bílošedého retro designu. Cena přitom zůstává na poměrně rozumné hodnotě 4 499,- Kč.

V sortimentu značky pochopitelně nechybí ani tradiční hojně zastoupená modelová řada trailových a enduro bot. Tady se ale žádné velké změny letos nedějí. Modely X-Trail v několika provedeních pokračují, stejně tak jako populární Enduro MID či Spider. Michelin podrážky jsou pochopitelně nedílnou součástí vybraných modelů stejně jako dosud.

Mezi silničními tretrami pak jen krátce zmíním trojici novinek. Storm Carbon přináší ekonomickou tretru s karbonovou podrážkou a kombinací kolečka se suchým zipem za pouhých 4 599,- Kč.

Mistral je zcela nový model silniční tretry, postavený na podrážce s indexem tuhosti 12 a s cílem maximálního odvětrání horní části. Dostupný je ve dvou verzích, a to buď se dvěma kolečky za 5 499,- Kč, nebo v dostupnějším provedení s tkaničkami za 4 499,- Kč.

Core Plus 2 je silniční obdobou bikové novinky Orign Plus 2. Jde o sportovní dostupnou silniční tretru s indexem tuhosti 8 a kombinací stahovacího kolečka se suchým zipem. Cena 3 399,- Kč.

Na aktuální sortiment Northwave se můžete podívat v následující mega galerii. Vyhledat nejbližšího prodejce pak můžete na stránkách českého zastoupení: www.ndistribution.cz.

Pokračovat na: Fotogalerie

Seznam stránek článku:

  1. Northwave tretry 2021 - novinky ve střední třídě
  2. Fotogalerie
Přečteno - 11275x Tagy: northwave doplňky
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. DoplňkyFizik uvádí univerzální závodní tretry Vento Proxy
    Fizik uvádí univerzální závodní tretry Vento Proxy
  2. DoplňkyTEST: Sigma ROX 12.1 EVO
    TEST: Sigma ROX 12.1 EVO
  3. Testy - RecenzeWTB uvádí nové duše, nářadí a ventilky
    WTB uvádí nové duše, nářadí a ventilky
  4. DoplňkyTEST: První dojmy Fox Crossframe Pro MIPS
    TEST: První dojmy Fox Crossframe Pro MIPS
  5. Testy - RecenzeSpecialized uvádí nové Propero
    Specialized uvádí nové Propero
  6. DoplňkyEVOC - je libo cestovat s kolem?
    EVOC - je libo cestovat s kolem?

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744