Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Petronius

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Čechům fourcross chutná. Labounková má konečně titul!

odpověď na Martin Bali-Jenčík — #2 …..a taky jsou tu výkonnostní a nominační kritéria ...ČR nominovala právě 5 kluků a jen 1 holku ...

09.07.2018 14:58:50
Čechům fourcross chutná. Labounková má konečně titul!

odpověď na Martin Bali-Jenčík — #2 Jedná se o extrémní gravity disciplínu, tady žádnou masovku nečekej..

Bohužel je přístupem UCI upozaděna ve prospěch olympijského BMX a XC projektů typu eliminátor nebo nově short-track. Diváky ale pořád baví, o čemž svědčí tisíce lidí, kteří na večerním závodě zaplnili sjezdovku, zatímco odpolední short-track sledovali bohužel jen stovky diváků...

Špička je výkonnostně opravdu našlapaná, o tom svědčí i fakt, že v minulých letech se pokoušel na MS prosadit letošní mistr světa v BMX Francouz André a do finále se ani jednou nedostal. Letos tu byli tři špičkoví domácí - italští bikrosaři a nebyli ani v semifinále ... Musím říct, že letošní MS ve fourcrossu byl opravdu krásný závod, kdy se v každé jízdě něco dělo a diváci si užili hodinu prvotřídní zábavy. Špička je sice úzká, ale kvalita obrovská !!

… a že to nesjede víc holek? ...já se nedivím!

09.07.2018 14:02:25

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744