Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

pancikova.dagmar@seznam.cz

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
V Brně na ME se rozdá 9 titulů, bojovat přijíždí 450 závodníků

Prekvapuje me nominace Kulhaveho ( trener Zapletal a odmena), take Paprska by tam nemel byt, nema vykon. Cink, Stosek Skarna, v poho. Zapletal to nemuze prezit, ze Jara stratil tah, nechci byt zli, ale uz ho neziska.Ten propad je obrovsky, psychika je jeste vetsi svina.

Zapletal to bude omlouvat, jako spravny cech

  1. na tento komentář reaguje marco — #3
23.07.2019 21:57:57
SP Vallnord 2019: výsledky XCO ženy + muži Elite

no srdce to nebude, bud to kapanek prehnal, nebo si otresem bloknul 5,6,4 obratek hrudni patre, vystreluje to dosrdecni oblasti

07.07.2019 20:04:05
Studená Evropa maratonců českým bikerům nesedla

Ale, co je dobre, ze si u Cinka nemuze Zapletal bouchat na prsa, ze on. Zapletal by mel odejit a pustit mladou krev, nebo nove napady. Uz nema zadny trumf, ani hrace, kteri by zvedli jeho prestiz

07.07.2019 15:18:55
Studená Evropa maratonců českým bikerům nesedla

Ostuda Zapletala, v narodnim dresu mel startovat Stosek ne Kulhec, na mistraku slezl.

Zapletal prevzel praci od predeslych treneru, dotahl repre do nejvyssich pater, byl zapaleny a spolupracoval.

3 roky, ale pod vedenim Zapletala MTB XCO,M pada a pada, nad vodou to drzi Cink, Cebelinska(Skarniclova), Lutovskeho mladici, Spesneho poter a dalsi soukrome teamy financovane rodici.

Vrcholovy sport je kruty, nemas vykonost(Kulhavy), tak nejedes, zadne odmeny nejsou.

Vysvetli mi Zapletal nominaci Kulhaveho na ME v Brne, za jake vysledy!!!!!!!! e o odmena a cekani na zazrak. Proc jel jecini Kulhec na ME v XCM v narodnim? odmena ze Zapletal trenuje Kulhece!!

  1. na tento komentář reaguje badluck — #3
07.07.2019 15:11:13

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744