Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

MP

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Olympijským vítězem je Pidcock, Cinka o medaili připravil prasklý ráfek

odpověď na tgi — #25 Tak předpokládám, že se nejednalo o vadu ráfku z výroby, ale pokud to Ondra popisoval, že mu plášť bouchnul a vylítnul z ráfku protože byl prasklý ráfek, tak myslím, že někde ráfek dostal ránu v závodě, patka praskla a pak z patky vyskočila pneumatika. Ano, tomu by nejspíš insert pomohl předejít, právě proto se inserty vozí, jako ochrana ráfku. Já to nemyslel nijak zle, jen jsem jsem vznesl dotaz, zda se v XC vůbec inserty vozí, nebo ne. Ondra má můj obdiv kam to dotáhl a kde výkonostně je, o tom žádná.

  1. na tento komentář reaguje tgi — #31
28.07.2021 12:28:20
Olympijským vítězem je Pidcock, Cinka o medaili připravil prasklý ráfek

odpověď na Frybis — #10 Pidcock samozřejmě vozí teleskopickou sedlovku, BMC jí má integrovanou v rámu, zdvih 80mm

27.07.2021 14:28:35
Olympijským vítězem je Pidcock, Cinka o medaili připravil prasklý ráfek

odpověď na tgi — #20 Spíš mě zaráží nepoužití insertu, minimálně do zadního kola, nicméně váha je asi důležitější, i když jde cca o 80-100 gramů.

  1. na tento komentář reaguje tgi — #25
27.07.2021 14:20:48
Po 33 hodinách jsou Čábelická a Cink v Tokiu

Co já nechápu je to, že Švýcaři (ne všichni, Nino přijel jako poslední) jsou na místě déle jak týden, jezdí si venku (asi taky na povolení), ale pro Čechy to byl problém zajistit odlet dříve a lépe se aklimatizovat. Prostě nechápu. Někde je chyba...

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #2
22.07.2021 12:58:12
Jak je to s vyjížďkami na kole? Profík by měl zůstat doma, hobík může do lesa

odpověď na mjordan.charon@gmail.com — #4 Zdravím, v pondělí jsem si ověřoval na hygieně výklad. Bylo mi sděleno ať na kolo klidně jdu, ale sám (ani ve dvou není v pořádku), důvodem "karantény" je vyhnout se sociálnímu kontaktu s ostatními a zamezit komunitnímu šíření, kontakt udržovat pouze s tím s kým sdílíte domácnost (samozřejmě kdo musí do práce, nedá se nic dělat).

I na kolo už v pondělí paní doporučovala roušku/šátek přes pusu kdykoli někoho potkáte. Dodržovat vzdálenosti, nehoufovat se, nezastavit se cestou na pivo atd. a hlavně zapojit mozek a přemýšlet nad tím. Už v pondělí mi paní hygienička říkala ať i na kolo nosím roušku/šátek.

Další názor je ale takový, že jakýkoli výkon sportovní sice dlouhodobě přispívá zdraví, ale v současné době je potřeba imunitu udržet než jí výkonem snižovat. Při únavě/po tréninku/po intervalech je tělo samozřejmě náchylnější, takže názor co jsem někde četl je takový, že i profi sportovec by měl v době pandemie omezit zátěž těla.

O potencionálním úrazu ani nemluvě, do nemocnice teď prostě rozhodně nechcete.

Podle mě tedy všeho s mírou. Procházky jsou také fajn!

18.03.2020 15:38:43

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744