Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Frybis

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Mistrovství Evropy na gravelu se jede v Itálii, Vakoč a Stošek na startu

TVL, ženský to budou mít celkem vrchařský :-D "ženy ujedou 102 kilometrů s převýšením 102 kilometrů"

11.10.2024 21:19:26
Závodní šílenství trvá, plný víkend: ČT Author Cup, Fox Hunt, cyklokros, Rampage, ME Gravel

odpověď na pvcycling — #3 Též předplatné zrušeno, Vodafon TV má celkem fajn akce když tam máš více sim.

11.10.2024 08:25:14
Merida přebírá svého německého distributora

odpověď na Pbukowski — #1 Souhlas. A odpověděl sis sám. Nicméně s těmi krizemi, největší krizi vytvoří strach z krize. Takže zmíněné v problémech by jen náznak o problému mohl dostat ještě do větších ho.en. Nechme je a doufejme, že se z toho dostanou. Protože zdravé konkurenční prostředí je dobré pro všechny.

25.09.2024 22:51:47
Andreasen a Mitterwallner mistry světa v maratonu, Stošek 6.

V tichosti opraveno. Taky by se tento autor mohl někdy zachovat jako běžný člověk, poděkovat za upozornění a opravit. Jeho zkušenější kolegové čas od času do diskuze vstoupí a zachovají se jako lidé.

23.09.2024 16:57:40
TEST: Tretry Specialized Recon 3.0 - univerzály na výlet i na závod

Předchozí verzi Recon 3.0 jsem měl. Dle popisu byly naprosto jednoznačnou volbou. Popis s vlastnostmi seděl do puntíku a já z nich byl nadšen. Bohužel po cca 2 tisíc km se začal drolit matroš na patě a po necelé trojce se začalo trhat spojení mezi "síťkou" a špičkou. Takže ve finále zklamání....

16.09.2024 08:27:09

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744