Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

JirikH

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
TEST: Garmin Fénix 6X

odpověď na Jachym — #16 Tak jo, je rozdí 5 min na věc čumět v shopu nebo je mít pár dnů. V tomto souhlas.

01.03.2020 14:25:22
TEST: Garmin Fénix 6X

odpověď na Tomáš Růžička — #22 Psal jsem, že si myslím, že Polar je lepší jako sporttester. A zároveň jsem psal, že Garminy budou lepší jako chytré hodinky. Prostě sporttester je sporttester a chytré hodinky jsou chytré hodinky, byť se funkčně částečně překrývají.

Pokud jde o sport - zda si někdo udělá zátěžové testy, určí si AnP, VO2 max, atd., to je přece vedlejší (jistě HRmax potřebuji pro nastavení čehokoliv, co snímá HR).

Podstatné od sportterstesteru je vědět, kdy mohu a kdy ne. Jistě, konečný prvek pro rozhodnutí jsem já. Ale to je to, co mě zajímá, kdy mohu více, kdy na doraz a kdy jen zlehka. A tady prostě nevidím nic moc od Garminu. A ze zkušenosti vím, že ne vždy pocity odpovídají. Rozjedu se, sporttester říká do toho, i když se mi moc nechce. A ono zjistím po chvíli, že to jde. Stalo se mi nejednou. Ano, je to na delší povídání. Mám doma Garminy, Polary, měl jsem Xiaomi Amazfity. Takže něco vím. Manželce opravdu stačí jen ty Garminy. Nicméně když se hýbu a mám pocit, že bych z pohybu mohl dostat více, potřebuji prostě sporttester.

Btw Stravu mají jak Polar V800, tak novější Vantage. Nebo měl jsem 24 h Body Battery 5, jel jsem na kole a Polary hlásily po ortostatickém testu žádný problém.

01.03.2020 14:23:35
TEST: Garmin Fénix 6X

Jinak recenze bez prověření a otestování spprttester funkcí je na nic. Hodinky se mohu osahat i v obchodě. A napsat, že trénovat hlavně podle pocitu, to je absolutní nepochopení funkci sporttesteru. Anebo jeho nefunkcnosti

  1. na tento komentář reaguje Jachym — #16
  2. na tento komentář reaguje Tomáš Růžička — #20
  3. na tento komentář reaguje Tomáš Růžička — #22
01.03.2020 09:16:59
TEST: Garmin Fénix 6X

odpověď na Tomáš Růžička — #11 Navigace na Garminu se cyklistům může hodit, pokud nehledají meze, jak moc mohou trénovat a co nejvíce se posunovat. Takže Polary nebudou pro každého cyklistu. Podle mě tedy.

29.02.2020 22:51:34
TEST: Garmin Fénix 6X

odpověď na lalin — #12 Od sporttestesteru očekávám pokročilé funkce diagnostiky. Chytré hodinky mají takové ty fičury pro běžný život, jako přehrávač, navigaci, platby, atd. Nicméně testoval jsem na Garminu, protože nějaký mám, např. body battery, SpO2, VO2 max, apod. Po půl roce testování musím říci, že Garmin dává velmi orientační hodnoty. Hodně toho svádím na optický senzor, který z principu je hodně nepřesný, zejména při vyšších tepových frekvencích nebo změnách. A na měření variability tepu se také moc nehodí. Porovnával jsem ledacos s hodnotami naměřenými s hrudním pásem. A jako sporttester mě Garmin prostě nepřesvědčil. Kdo je prodejcem Polaru, to se snad dá dohledat na netu. Takže příště ověřené info.

P.S.: Garmin navíc tyto funkce pro sporttester nakupuje od Firstbeat. Podobně jako Huami (Xiaomi - ty jsem testoval také). Nebo Fitbit... Polar má vlastní research, je méně zaměřený na masy, ovšem o to více na sport.

29.02.2020 22:49:57

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744