Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

MR

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Svůj debut na Cape Epic chystá tým D2 Mont Merida s Petrušem a Hníkem

Budu klukům z D2Mont Merida moc a fandit a ať už to dopadne jakkoliv, tak je tato zkušenost může posunou jen a jen dál (koneckonců i celý tým...). Oba jsou pokorní sporťáci a věřím, že tomu dají maximum. Zajímavé (a vzrušující...) bude i srovnání s Jardou Kulhavým a Martinem Stoškem, v jejichž prospěch bude hrát roli i znalost "chemie" závodu. Ale, jak už jsme se několikrát přesvědčili, je to nevyzpytatelný závod a obrovské dobrodružství plné možných překvapení. Prostě uvidíme a já se na to MOC těším... Martin

29.02.2024 08:34:36
Lockdown výzva s MTBS: Takové to domácí ježdění

odpověď na tntbiker — #3 Nejsem hysterický a ani nechci být, ale je, podle mého názoru, k tomu všemu zapotřebí přistupovat s pokorou a pochopením (byť si o přijatých opatřeních můžeme myslet své). Jinak ty "tři týdny" nebudou trvat tři týdny :-(. Já jsem rovněž hned první den vyzkoušel, jak na území obce korektně najedu co nejvíce km a zjistil jsem, že se to dá zvládnout a nějakou dobu "na tom" vydržím. Trápí nás to všechny a připomínám, že naše prezentovaná a komunikovaná "trápení" jsou ve srovnání s jinými (poškozenými nebo ukončenými osudy...) naprosto chvostovými záležitostmi. Motat do komentářů na mtbs politiku a, s prominutím, mlet něco o ztrátě svobody a účelovosti opatření je naprosto nevhodné (eufemisticky řečeno...). Takže, hlavu vzhůru a přeji bezpečné (!) kilometry v sedle všem!!! Martin

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #9
04.03.2021 11:03:48
Lockdown výzva s MTBS: Takové to domácí ježdění

[3]

04.03.2021 10:43:41

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744