Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

lastovickapa

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Schurter je zpátky v duhovém! Richards a Británie má první titul, Cink 16.

odpověď na lastovickapa — #15 bych chtěl videt vás jak jedete třeba na 8. pozici, pak se někde zašpuntujete a musíte špici zas dojíždět, jak budete odpočatej a plnej sil… totální blbost, nejvic si odpočine prave ten, co do technických pasáží jede první a určuje tempo a nemusí nic dojíždět

03.09.2021 09:38:49
Schurter je zpátky v duhovém! Richards a Británie má první titul, Cink 16.

odpověď na Honza S. — #12 a to ze ti ostatní pak mají více sil je totální blbost. Tohle není silnice, tady neznamena, ze když nejedes první a netaháš, že si odpočineš! Oni jedou totální bomby celou dobu, tam si vůbec nemáš kde odpocinout! Naopak když nejedes první a jedes někde víc vzadu kde se to pak štosuje a musis to dojizdet ti bere mnohem víc sil než když jedes celou dobu první a určuješ tempo.

  1. na tento komentář reaguje lastovickapa — #16
03.09.2021 09:36:52
Schurter je zpátky v duhovém! Richards a Británie má první titul, Cink 16.

odpověď na Honza S. — #13 odpověď na Honza S. — #12 nevychází? dyt je celkove druhej v celkovym poradi svetaku a s Flueckigerem jsou odskoceni o dost bodu! Ondrej je jedinej kterej má ze všech jezdců stabilní formu! Nema zadnej výkyv za celou svou kariéru! Kde je takovej Kerhcbaumer kterej minulej/predminulej rok vyhral svetak? Koretzky taky jeden zavod zajede, druhej zas ne. Cink dojel letos svetaky 2x na 4. místě, 2x na 2. místě. To je neuvěřitelně skvělá bilance! Proto je taky celkove 2. na světě ve světovým poháru! No jo, jenže když nevyhraje, tak je pro tebe asi marnej co… a hned říkáš ze mu taktika nevychází protože nevyhrál! Ale co říkáš na to ze jeho výkony jsou stabilní celou jeho kariéru?! Nikdy neměl žádný brutální propad jako ostatní. Patri mezi top 5 jezdců na světě už několik let.

03.09.2021 09:35:05
Schurter je zpátky v duhovém! Richards a Británie má první titul, Cink 16.

odpověď na tntbiker — #7 vlozky do kol nevezli vsichni ostatni, napr Schurter je tez nemel

02.09.2021 14:20:19
Schurter je zpátky v duhovém! Richards a Británie má první titul, Cink 16.

odpověď na Pavel Trance — #6 No tak tam slo asi o to ze na tech závodech kde se Cinkovi stal ten defekt, mu kolo dělala repre a ne tým zejo... v Tokyu i na MS jel s ceskou repre, ne se svym tymem takze to samo o sobe smrdi...

02.09.2021 14:18:47

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744