Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

ladam

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Martin Stošek: Jsme malá disciplína, musíme v propagaci XCM udělat víc

odpověď na tntbiker — #36 tntbikere bože můj, to snad ani není možný jaký jsi DEBIL!!!

  1. na tento komentář reaguje rotik — #38
01.02.2024 14:39:03
Ondřej Cink kvůli nemoci nenastoupí na start short tracku

přesně jako ty. bud názor úplně blbej nebo úplně mimo mísu. nebudete vy příbuzný?

12.05.2023 19:34:55
Pidcock už řádí na Vysočině, do ČR opět přijel na kole

odpověď na tntbiker — #6 je lepší být tělesným prckem a olympijským vítězem, než být intelektuálním prckem a trollem mtb fora...

10.05.2023 12:28:15
Pidcock už řádí na Vysočině, do ČR opět přijel na kole

odpověď na tntbiker — #6 nejdřív to dej prosím do češtiny, i když chápu že vzteky nejsi schopný ani pořádně odepsat...ted se tady hodně dbá na pravopis..))

10.05.2023 12:23:33
Pidcock už řádí na Vysočině, do ČR opět přijel na kole

odpověď na tntbiker — #4 Zase řešíš úplné nesmysly a blbě žvaníš. ale chápu...nemáš co dělat. jestli chceš chránit přírodu, tak nyní máš šanci následující í věci tvojí chytrou diskuzí ovlivnit. rozhoduje se tento projekt. během 25 let se má vydolovat 153 tisíc tun lithia a navíc také 33 tisíc tun cínu a přes 12 tisíc tun wolframu. Při dnešních vysokých cenách lithia se budoucí zisk z těžby počítá v miliardách dolarů. vše bude na území Cínovce. tam piš, to řeš. jedna blbá louka to fakt nezachrání. btw na jednu baterku e kola je potřeba vydolovat cca 20 tun zeminy po celém světě. kobalt, lithium, mangan...tomu se věnuj když chceš chránit planetu , a ne píčovinám typu rozjebané louky neb závidíš úspěch toma či jeho stáje.......a proč ti předhazují skiareál? neb tam padlo hodně hektarů krásné přírody za obět , tam se opravdu ničila příroda v obrovském rozměru a nikoliv dva proužky pneumatik na jedné louce...ty naše naivní samozvaná Greto

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #6
10.05.2023 11:44:58

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744