Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

ladam

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

jen at si to tedy shrneme. sebereflexe svazu nic- poroučíme větru dešti, neb sosáme co se dá. . překroucení nominačních pravidel nic-koho zajímá spravedlnost.. výsledky holubové se z kategorie minut dostaly do kategorie čtvrthodin- ale také nic. koho to zajímá. . jitka 11 místa. pindálisti nic-vypneme je na sítích které ovládáme, stejně jako pštrosi strčíme hlavu do písku a komunikaci zavřeme. .. germáno nic-bojíme se VZ, co kdyby...tak jo. pak vítejte v Absurdistánu.

26.06.2024 09:28:05
Divoká Crans Montana viděla spanilou jízdu Pidcocka a Lecomte

přesně jak říká hlava pomazaná VZ. "nezpochybnitelná výkonnostní převaha mladých jezdkyn "ukázala oprávněné a neukvapené rozhodnutí naší pomazané komise mtb. kluci jsou to odborníci, o tom asi žádná...

  1. na tento komentář reaguje G23 — #3
24.06.2024 06:57:36
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na trance28 — #19 https://americkykongres.cz/kongres/pozorovatele/novinari/

18.06.2024 05:11:12
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

odpověď na midlander — #16 chytří fotbalisti mají web jinde

17.06.2024 13:35:25
Tým Jitky Čábelické se brání, nesouhlasí s (ne)nominací na OH

děkuji příteli za podporu, možná nás bude slyšet, omluva za pravopisné chyby v předešlém i následném textu. btw jsem si jist, že tato kauza nekončí na rozvadově, ale má rozměr i za hranice a je tudíž sledována zahraniční odbornou veřejností . stejně jako tomu bylo u rakušanů, kde velmi podobně minulou olympiádu se rozhodovalo - mona versus laura a věděl o tom celý svět.... právě proto bychom všichni měli zpozornět a ukázat se jako demokratický a spravedlivý systém respektující vlastní pravidla.

17.06.2024 11:21:43

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744