Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Michal Štolfa

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Kutná Hora rezonuje. "Uděláme maximum pro to, aby se to neopakovalo," zní z ČSC

Já byl pouze na sobotní debatě k nedělním závodům. A otevřeně tady píšu, že pan Dlohoš lže. Na té debatě ani jednou neřekl, že se má závod zrušit. Naopak neustále opakoval, že nemají žádné kompetence a možnosti závod zrušit. A vyloženě se nám vysmíval. Ano našel se jeden slovy jeden zástupce z lidu, který tvrdil, že trať je naprosto v pořádku a sjízdná, že ji aktuálně projeli. Otázka co říkají na bod pravidla 2.1.6.,že trať musí být 100% sjízdná padla několikrát, odpověď tam ovšem nepadla. Stále si mleli svou, že není možné závod zrušit a že hlavní slovo má hlavní rozhodčí, který zřejmě nezná pravidla, nebo je nekompetentní, nebo je podplacený, nebo ční nad všemi pravidly a rozhoduje se podle toho jak se vyspí. Dále je zarážející další věc, jak je možné, že v době konání takové akce je hned za zdí vedle startu pořádaná další velká soutěž jakýchsi mažoretek nebo co to bylo. Akce byla proklamována pod záštitou starosty města Kutná Hora a hejtmana Středočeského kraje. Zajímalo by mě vyjádření ťěchto patronů závodu jestli jsou spokojeni s úrovní akce. A poslední věc přidám k zázemí zóny C. Kde byly zóny pro karavany. Nikde nebyla ani cedule a pořadatel který by tuhle zónu reguloval a tak se stalo, že v pátek v 6:00 bylo parkoviště plně obsazené auty lidí, kteří jeli do práce a lidé, kteří zaplatili 1200 kč za rezervaci stání pro karavan neměli ani kam najet a museli čekat až se místa postupně uvolní. Nehledě k tomu, že pokud je člověk karavanem potřebuje někde doplnit vodu. Jeden z nás, který dorazil již ve čtvrtek, šel do místních technických služeb se zeptat zda je možné vodu doplnit tam. Řekli mu, ze v tom problém nevidí, ale musí se zeptat vedení, ať přijde ráno. Ráno se mu omluvili, že to možné není, protože rada města Kutná Hora tuhle akci neschválila a nesouhlasí s ní. Což zapadá do všech kontextů toho co jsme zažili. A jestli je i tohle pravda, tak vlastně byla celá akce nelegální a my všichni jsme se nevědomky stali úcastníky přestupkového chování poškozovaní veřejného prostranství.

03.04.2023 20:35:59
Bahenní lázně v Kutné Hoře odstartovaly Český pohár 2023

odpověď na leszczynski — #10 Souhlasím se všemi, absolutní arogance vůči všem a neschopnost vzít na sebe odpovědnost a závod zrušit. Běžně se ruší světové poháry v biatlonu, sjezdovém lyžování, skocích na lyžích a to si myslím je ještě jiný level.

V neděli ráno, ještě před osmou, když tam nikdo nebyl jsem se jim to snažil rozmluvit. Ať se proberou a zruší nedělní program, načež se ředitel závodu pan Sova obrátil na hlavního rozhodčího a prohlásil: " jsou to pitomci, kteří tomu nerozumí"... Ano nerozumíme této aroganci a nabubřelému egu.

03.04.2023 09:01:55

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744