Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Slávek59

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
TEST: MTF Xtreme 9.4 Limited

odpověď na tntbiker — #10 Vždy jsem si servis kol dělal sám a měl tak dobrý pocit, že mám vše pod kontrolou. Teď poprvé zažívám, že jsem odkázaný na někoho, kdo může komunikovat s řídící jednotkou kola. A to mně vadí velmi. Doufám, že to nějak vyřeším. Nevím, jak to mají majitelé jiných pohonů. Asi jsou na tom lépe, když si nestěžují. No a připevnění košíku? Trivialita, buď adaptér koupím, nebo si ho vyrobím. Kdybych tohle řešil třeba u kola za 100000Kč a více, tak bych asi spokojený nebyl.

04.10.2023 13:26:07
TEST: MTF Xtreme 9.4 Limited

odpověď na Slávek59 — #8 Nestojí to za trable, které by mohly nastat.

03.10.2023 20:34:08
TEST: MTF Xtreme 9.4 Limited

odpověď na Tomáš Šťastný I. — #7 Máte pravdu, to zvýšení maximální rychlostí zruším. Nestojí to za trable, které by mohly nastat. Nechal jsem se ovlivnit těmi, kteří již s takhle upravenými elektrokoly jezdí. A také množství nabídek prodejců i servisů budí dojem, že jde o běžnou úpravu. Dík za vaše komentáře. Slávek

  1. na tento komentář reaguje Slávek59 — #9
03.10.2023 20:33:03
TEST: MTF Xtreme 9.4 Limited

Koupil jsem tohle elektrokolo ve velikosti 19". Mám najeto teprve cca 300km v různém terénu a zatím jsem velmi spokojen. Na různých kolech už jezdím 55 let, ale tohle je moje první elektrokolo (a nejspíš poslední). Nemůžu jej tedy porovnat s jinými. Avšak s hodnocením Petra Bureše se stotožňuji. Také jsem si namontoval teleskopickou sedlovku (XLC SP-T11 All MTN 420/30,9mm). Důvodem byla i potřeba snížit sedlo při přepravě s dalším kolem na nosiči. Nechal jsem si zvýšit omezení rychlosti na 48km/h (za 800Kč) a nastavit správný obvod kola (na 230cm). Teď řeším uchycení držáku na láhev. Konstruktér chybně navrhl polohu šroubů v rámu o cca 64mm nahoru, takže láhev do rámu nevložím. Nechce se mně vrtat do rámu, ale také mně vadí vozit vodu v batohu. Ještě bych uvítal zrychlit asistenci při vedení kola na 2-3km/hod. Zvažuji zakoupení komunikátoru BAFANG BESST. Žena má v kole stejný motor Bafang M510 a nechci s každou úpravu SW chodit do servisu. Tolik ve zkratce, Slávek.

  1. na tento komentář reaguje Pajan — #6
  2. na tento komentář reaguje tntbiker — #10
01.10.2023 19:43:57

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744