Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

fcech

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Author slaví 30 let

odpověď na BikeInsider — #18 Author bylo moje první horské kolo (Versus) a i první nové silniční, takže ke značce mám takový více citový vztah. Proto jsem si dal práci o podíval se na jejich výsledky a srovnal s vybranými dovozci za rok 2021/2022 (podle toho co bylo na justici k dispozici). Takže:

- Author 2021 - tržby 419 mil. Kč / čistý zisk 25 mil. Kč

- Author 2000 - tržby 838 mil. Kč / čistý zisk 51 mil. Kč

- Progress Cycle (dovozce Giant) - tržby 329 mil. Kč / zisk 24 mil. Kč

- Cyklosport Rik (ofiko dovozce CUbe) - tržby 168 mil. Kč / zisk 21 mil. Kč

- Vavrys (dovozce Orbea, ale i craft) - tržby 257 mil. Kč / zisk 29 mil. Kč (podíl kol na tržbách cca 30%)

Takže i přes to, že se nám cyklohobíkům může zdát, že Author je mrtvá značka (a bohužel po stránce technických novinek, vybavení, atd. nejspíš je), tak svoje místo na trhu pořád má a jejich výrobky si dokáží najít svého kupce (a firma na tom ve srovnání s konkurencí i docela vydělá).

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #26
04.01.2024 16:16:08

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744