Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Pavel Vacek

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Ferrand Prevot vyjela Francii druhé zlato, Holubové olympijská premiéra nevyšla

Takže to zkusím shrnout. Jitka vyjela takřka všechny body potřebné k účasti na olympiádě. A to za peníze soukromého klubu. Na poslední chvíli se změní nominační kritéria a na olympiádu jede Adéla. Dle vedení svazu je lepší než Jitka. Srovnání na MČR si pro jistotu nechá ujít aby se mohla připravit. Trať na olympiádě ji sedí, cítí se skvěl. Potom bohužel... A teď ten nejlepší bonbónek. Pan Zapletal v rozhovoru přizná, že s tím počítal. A že stejně nikoho lepšího nemáme. Tak pokud s tím počítal, tak je to zrůda, protože to mohl nechat jet Jitku a hůř by to asi nedopadlo. A ta by si to, za to co pro Olympiádu udělala, zasloužila a vážila by si toho, protože by to byla asi jeho poslední. Celé mi to připadá jako by se Jitky chtěli zbavit. Celkově jim překáží a dělají vše pro to, aby se otevřela cesta jejich svěřencům. Jitko a Pavle, držím vám palce. Nevzdávejte to. A Adélko, tobě držím palce taky. Jen si pamatuj, že na velkých závodech se opravdu jezdí rychle. Závodníci tam jezdí vyhrát, ne si to užít....

28.07.2024 21:00:43

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744