Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Zdeněk Slezák

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
S-Works Crux LTD - jednosměrná jízdenka do gravelového nebe

odpověď na Freebike12345 — #3 V zásadě s vámi souhlasím. Něco jsem na gravelu odjezdil v testovacích režimech. Na silnici kralují "žiletky", gravel nestíhá. Ano, má přesah do lehčího terénu, zvládne i sem tam nějaký ten kořínek. A horáka nemá. Co mě ale doslova sejřilo! V prudké stojce, kdy člověk musí držet úzká řídítka a stabilitu, tak přehmatávat na berany a tlakem prstů do strany řadit! Opruz! A ještě jednou opruz! Opravdu nevím, kdo stále omílá dokola tezi, že gravel je nejuniverzálnější kolo na trhu! Není, je to jen marketingový tah, na který, bohužel, hodně lidí slyší. Je zajímavé, že v podstatě vymizela kola trekingová s rovnými širokými řídítky, přirozeným posedem a tudíž i s možností bleskového řazení. Už jsem se ptal na různé strany, proč tomu tak je, ale nikdo neznal rozumnou odpověď.

  1. na tento komentář reaguje G23 — #5
08.08.2024 08:37:20

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744