Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Zdeněk Pól

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Blinduro na Lipně se jelo už po osmé a dost možná nejlepší ročník

odpověď na Jirka Smejkal — #1 První v kategorii Ženy 30-39, čtvrtá v celkovém pořadí žen. Podle výsledků i videa :)

16.05.2024 12:10:03
Norco přichází s ostřejším gravelbikem Search XR

odpověď na MirekZ — #1 Dobrý den. Informace o prodeji kol Norco v ČR v současné době naleznete na https://www.facebook.com/Norcobicycles.cz Jsme Vám k dispozici také na info@norcobicycles.cz

25.10.2017 12:59:12
První závod gravelbiků se pojede v Novém Městě

Dle mně známých pramenů je autorství novotvaru "štěrkolet" připisováno Krušnohorci Robertu Trnkovi, jehož jsem oddaným obdivovatelem :)

21.09.2017 10:47:28
Co a proč je "gravelbike"?

odpověď na random — #2 Koncem roku zveřejníme podrobnější informace s odkazem na registrační formulář. Už i tady na mtbs je v kalendáři akce zapsána, zatím v sekci enduro, protože volba gravel tu zatím chybí. Aktuální informace budeme dál sdílet na https://www.facebook.com/blinduro, registrované zájemce informujeme emailem.

19.09.2017 16:29:21
Co a proč je "gravelbike"?

Dvojice enduro víkendů „Blinduro" dostane příští rok sourozence. Zatím mu říkáme kostrbatě Gravel-Blinduro (což se změní). Na svět přijde o prvním prázdninovém víkendu 30. června a 1. července 2018. Místo potvrdíme později na https://www.facebook.com/blinduro Opět půjde o dvoudenní závod „na oči“, bez předchozí znalosti a tréninku na trati, složené z měřených úseků a transferů v lážo-plážo tempu. Rychlostní zkoušky po silnici, cestách, i trailech. Nic těžkého pro závodníka, dost náročné, aby hobík nezapomněl. Žádné licence. Jednoduchá pravidla. Berany pro všechny :) Uvolněná atmosféra bez tlaku na výsledek a profesionální servis za rozumné startovné. K tomu dobré jídlo v přírodě, muzika, street art, testování, a třeba workshop s rámařem. Je to i na vás.

  1. na tento komentář reaguje random — #2
19.09.2017 10:19:49

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744