BMC Fourstroke FS02 29 Trailcrew

Možná vám již poměrně dlouhý název kola napověděl o jaký bike jde. Pokud nikoliv, vězte, že o 29" trailbike...

Autor: Petr Bureš
BMC Fourstroke FS02 29 Trailcrew

Švýcarské BMC je známé zejména díky svým vyhlášeným silničkám či XC bikům. Rok 2013, je u něj ale ve znamení velkého nástupu 29" kol a jedním z nich je také tento model Fourstroke FS02 s přídavkem Trailcrew.

Rám tohoto modelu vychází z vlajkové lodi modelové řady FS01. Jeho přední trojúhelník je vyroben z karbonu, zatímco zadní stavba je ponechána duralová. Společný mají obě kola rovněž zdvih zadní stavby, který disponuje klasickou hodnotou 100 mm.

Zadní odpružení je v režii virtuálního systému APS. Přesná kinematika odpružení zajišťuje společně s dvojicí malých vahadel neměnnou vzdálenost klik od zadní osy a tím i optimální přenos šlapací síly na zadní kolo. Tuhosti rámu napomáhá masivní spodní rámová trubka, která společně s horní rámovkou tvoří u hlavové trubky kompaktní celek.

U sedlové trubky najdete pro BMC typické rozdvojení horní rámové trubky, na kterém nechybí známý národní znáček se specifikací modelu. Hlavním rozdílem oproti klasickému provedení FS02 je ale jiná geometrie biku. Hlavový úhel je o stupeň menší 69° sedlový úhel pak ponížil o 0,5° na 73°. To vše nikoliv kvůli jinak tvarovaným, nebo dlouhým trubkám, ale díky osazení vidlice s vyšším zdvihem, v tomto případě rovných 120 mm.

Pokračovat na: Specifikace

Seznam stránek článku:

  1. BMC Fourstroke FS02 29 Trailcrew
  2. Specifikace
  3. Fotogalerie
Přečteno - 17660x Tagy: 29 bmc karbon trail
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. PreviewMongoose Salvo 29 Sport
    Mongoose Salvo 29 Sport
  2. ServisKross spouští výrobu karbonových rámů
    Kross spouští výrobu karbonových rámů
  3. Tech newsČtyřikrát stejně, přesto jinak
    Čtyřikrát stejně, přesto jinak
  4. TechnikaFotogalerie: BMC Speedfox 02
    Fotogalerie: BMC Speedfox 02
  5. Testy - RecenzeTEST: BMC Speedfox 02 - První dojem
    TEST: BMC Speedfox 02 - První dojem
  6. TechnikaFotogalerie: BMC 2018
    Fotogalerie: BMC 2018

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #23 ASD - vloženo: 12.03.2013 v 07:49:54

    Tak nechces, aby na teba niekto utocil, tak neutoc, ani na druhych. Ja sem chodim objedktivne diskutovat a nemam rad, ked sa niekto snazi povysovat. Ze by pisem bez diakritiky je fakt suvisiaci s tym, ze 90% casu pracujem s anglickou klavesnicou a dost som si od diakritiky odvykol, ale ked je nieco nezrozumitelne, tak sa da spytat. Netreba koli tomu hned utocit.

    Ja som nikde pred tym nespochybnil kvalitu karobnonu, len ze by som mal vacsie obavy pri pade. Na starom biku mam jeden dost hlboky skrabanec, po ktorom by som sa uz na karbon bal sadnut a keby som tak poslal do haja ram co stoji 3000EUR, to by ma nepotesilo.

    Ja som zatial pomenil, len par drobnosti, lebo mam teraz na plane ovela vyssie vydaje ako bike, ale ked skoncim so stavbou, tak isto pojdu druhe kolesa a teleskopicka sedlovka.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #22 GF - vloženo: 11.03.2013 v 15:14:25

    odpověď na ASD — #21 S těma čepama jsem to blbě přečetl, text bez diakritiky ve slovenštině je špatně čitelný. Jinak karbonový rámy mají pochopitelně i jiné výhody, zásadní je skvělý poměr tuhosti a hmotnosti.

    Osobní invektivy ponechám bez komentáře. Na svojem enduru jsem měnil brzdy kvůli účinnosti a zvyku ze sjezďáka, sedlovku (pevnou za teleskopickou), sedlo (aby mi vyhovovalo), výplety (kvůli zničenému ráfku po defektu a měnit jsem stejně chtěl), řídítka a představec (doladění posazu k mojí postavě) a pláště (spotřebka).

    Na XCčku jsem měnil brzdy (ty z endura), sedlo (aby vyhovovalo), kazetu (aby vyhovovala) a pláště (spotřebka).

    Kde jsi přišel na to, že mám nejdražší kolo v okolí :-)?

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #21 ASD - vloženo: 11.03.2013 v 13:32:41

    odpověď na GF — #19 Co na tej vete bolo nepochopitlne: "Karbonovy ram zvysuje u fullu funcnost, len ak vypadne nejaky cap." Vypadnutim capu bolo myslene, ze ho navrhar nahradi pruznostou materialu, vid Scalpel.

    Tak potom asi ty si ten priklad co ich meni len, aby sa odlisil, lebo ja som jasne napisal, ze ich menim koli funkcnosti. Za to ty si nikde nenapisal, ktory z uvedenych komponentov je taky strasne obmedzujuci. Len to, ze borcovi ako ty by to proste nestacilo. Asi by na tvoje ego neposobilo dobre keby si nemal najdrahsi bike v okoli.

    1. na tento komentář reaguje GF — #
    2. na tento komentář reaguje GF — #22
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #20 ASD - vloženo: 11.03.2013 v 13:31:36

    Co na tej vete bolo nepochopitlne: "Karbonovy ram zvysuje u fullu funcnost, len ak vypadne nejaky cap." Vypadnutim capu bolo myslene, ze ho navrhar nahradi pruznostou materialu, vid Scalpel.

    Tak potom asi ty si ten priklad co ich meni len, aby sa odlisil, lebo ja som jasne napisal, ze ich menim koli funkcnosti. Za to ty si nikde nenapisal, ktory z uvedenych komponentov je taky strasne obmedzujuci. Len to, ze borcovi ako ty by to proste nestacilo. Asi by na tvoje ego neposobilo dobre keby si nemal najdrahsi bike v okoli.

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #19 GF - vloženo: 11.03.2013 v 09:40:39

    odpověď na ASD — #18 O XT vs XTR jsem nenapsal ani čárku.

    Pak píšeš o svých subjektivních preferencích, ty má každý. Věta o vypadávání čepů z karbonových rámů je směšná, nic víc.

    A někdo si mění věci na kole kvůli ostatním ("aby vypadl z uniformity"), jiný si je mění proto, aby mu funkčně vyhovovaly.

    Holt každý z nás má k tomu jiný přístup. A na tom není nic špatného.

    1. na tento komentář reaguje ASD — #21
    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #18 ASD - vloženo: 10.03.2013 v 22:32:17

    odpověď na GF — #13 Myslim, ze rozdiel vo funkcnosti XT a XTR je minimalny. S ty, ze napriklad kazeta u XT vydrzi nepomerne viac. Pruzenie mam od Foxu vyssie je uz len Kashima Coat, ktora asi nejaky vplyv ma, ale za tu cenu nestoji. Zamikanie z riaditiek si mozem dokupit za par penazi, ale naco, ked nesutazim a skoro nezamikam. Brzy Elixir R povazujem za slabsi clanok a adepta na vymenu, ale da sa s nimi. Karbonovy ram zvysuje u fullu funcnost, len ak vypadne nejaky cap. No a kolesa, tam urcite suhlasim. tie som menil na predoslom biku a vymenim aj tu. Ale moje custum upravy toho co ma zaujima ma vydu ovele menej ako kupit ovela drahsi bike, ktory uz ma vsetko co chcem, ale aj veci co mi nechybaju. Nehovoriac o tom, ze vlastne zmeny robia bike unikatnim a clovek ma lepsi pcit, ze vypadol z uniformity.

    1. na tento komentář reaguje GF — #19
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #17 riku - vloženo: 08.03.2013 v 11:38:29

    odpověď na Stanislav.Jirak — #4 Aha a já myslel, že moje 3000 km za rok jsou mému kolu za 50 tis. úměrné... Ale fakt je, že jíst ještě mám co:)

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #16 GF - vloženo: 07.03.2013 v 14:33:38

    odpověď na mc_boris — #12 ...a párek na tácku zdarma.

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #15 lalin - vloženo: 07.03.2013 v 14:23:32

    Hlavně ten "momenťák" stojí zas to :-)

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #14 spyder12345 - vloženo: 07.03.2013 v 14:15:49

    odpověď na mc_boris — #12 A ten momentový klíč to rozhodl? :-DDD

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #13 GF - vloženo: 07.03.2013 v 13:27:39

    odpověď na ASD — #11 "Cokolvek vyssie uz je gramarina" - to pochopitelně není pravda. Rozdíly a ne malé jsou i ve funkčnosti. Vidlice, tlumič, brzdy, výplety atd. Ano, dražší bývá lehčí, ale i lépe fungující (nastavitelné), pevnější, odolnější...

    "posuv jazdnych vlastnosti uz nie je taky vyrazny" - čistě individuální věc. Pro někoho rozdíl marginální, pro jiného podstatný.

    1. na tento komentář reaguje ASD — #18
    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #12 mc_boris - vloženo: 07.03.2013 v 09:47:46

    Podobný stroj (ač AL), ale za cca 50k se jmenuje Canyon Nerve29. (A ještě k němu dostanu momentový klíč.) Asi je rozhodnuto.

    1. na tento komentář reaguje spyder12345 — #14
    2. na tento komentář reaguje GF — #16
    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #11 ASD - vloženo: 07.03.2013 v 08:36:49

    odpověď na GF — #9 Tak zase az tolko sa mi do biku dat nechcelo :) Mam XT, Fox a kvalitny hlinikovy ram. Cokolvek vyssie uz je gramarina a ten posuv jazdnych vlastnosti uz nie je taky vyrazny. Karbon ma sice lakal, ale pri fulle, je jeho prinos maly a viac by som sa o on bal v pripade dakeho padu.

    1. na tento komentář reaguje GF — #13
    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #10 yoolaus - vloženo: 06.03.2013 v 17:10:10

    odpověď na GF — #3 v podstate mate pravdu, a k tym kadernickym nuzkam mozes kludne este prihodit...priatelka kadernice nedavno dostala ponuku kupit nuzky za slabych 50.000 Kc ;)

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #9 GF - vloženo: 06.03.2013 v 09:41:52

    Já taky považuju názor, že kdo najezdí málo, neměl by mít dobrý kolo, za docela hloupý.

    Ročně najezdím tak 4-5000 km, takže docela málo, a přesto mám biky dokonce dva - jedno 26'' enduro 160/160 a druhý 29'' XCčko 100/100, obě s šesticifernou cenou. A necítím se kvůli tomu vůbec nijak špatně - naopak si oba biky nesmírně užívám a je pro mě radost na nich jezdit - mj. i kvůli té technické propracovanosti a funkčnosti.

    A tak by to mělo být - bajkování si užívat.

    1. na tento komentář reaguje ASD — #11
    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #8 ASD - vloženo: 06.03.2013 v 09:29:35

    odpověď na Stanislav.Jirak — #4 Tak nie kazdy robi na biku velky kilometrovi nabeh. Ja patrim k tym co spravia na biku len par tisic rocne a to este povazujem za dobry rok. Vlani ako som zacal stavat dom, tak som sa k biku skoro nedostal. Ale verim, ze tento rok uz to bude lepsie.

    Nepatrim do tej skupiny, co musi koli biku hladovat. A beriem to tak, ze bike za 2500EUR, je co sa tyka jazdnych vlastnosti niekde inde ako bike za 700 a ked spravim menej Km za rok, tak potiahne viac rokov. Je to 26" TranceX a pokial ma nebude obmedzovat, tak ho menit nebudem. Okrem toho mam este jeden starsi pevnak, ktory uz dnes sluzi hlavne na dochadzanie do prace.

    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #7 lalin - vloženo: 05.03.2013 v 22:29:48

    odpověď na lelin — #2 Tohle je mi docela jasné, sám pracuju ve firmě co vyrábí nové díly do aut, serie tisíce kusů vyjde cenově jinak než miliony... ale pořád si myslím že jsou kola předražené.

    odpověď na GF — #3 Já neměl na mysli až tak kvalitativní stránku věci, jako spíš výrobní cenu, rozdíl je jasný sám si vozím prdel v německé značce :-) a s těma nůžkama jsi mne dostal :-o

    Jinak je to jasné, pro mně je kolo něco jako vášeň proto je člověk potom schopný za to vyhodit takové peníze, jak se říká "kdo nezažil, nepochopí" :-)

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #6 spyder12345 - vloženo: 05.03.2013 v 15:39:34

    Když vidím cenu a osazení tohoto bajku, tak mě ceny Canyonu fascinují ještě víc.

    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #5 zdenek1307 - vloženo: 05.03.2013 v 14:24:43

    Bohužel jsem jeden z nich. Jsem ten blázen, co jezdí na podobným kole (subjektivně si myslím, že na trochu lepším a trochu levnějším), najezdím menší počet kilometrů, ale hodně se tím bavím, baví mě to kolo, baví mě to ježdění. Uvědomil jsem si to až teď po dvou letech, jsou to šílený peníze, ale pořád je to pro mě smysluplnější, než se takhle topit v autech. To jsem taky zažil a snad už to mám za sebou.

    1. na tento komentář reaguje ASD — #
    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #4 Stanislav.Jirak - vloženo: 05.03.2013 v 13:48:55

    Je to jednoduchý. Drahý kola se budou prodávat, dokud je bude někdo kupovat. Pokud je poptávka a kupní síla, je i nabídka. Já spíš žasnu nad tím, že si třeba kolo třeba nad 50000 Kč (zhruba 2 průměrné platy v ČR) koupí i tací, kteří pak takříkajíc "nemají za co žrát" a mají třeba roční nájezd pár tisíc km. A pár takových bude.

    1. na tento komentář reaguje ASD — #8
    2. na tento komentář reaguje riku — #17
    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #3 GF - vloženo: 05.03.2013 v 13:21:40

    odpověď na lalin — #1 Takhle to nemůžeš brát. Musíš porovnávat stejné kategorie výrobků. Celoodpružený bike za 120 tisíc je něco jako vyšší střední třída u aut - kde je cena 750 000 a více.

    Ale rozumím tvé myšlence. Stejné je to snad v každém oboru, který vyrábí prémiové zboží. Řekl bys, že třeba obyčejné nůžky, které používají lepší kadeřníci stojí to samé, co slušná odpružená vidlice (10 - 15 000 Kč)?

    1. na tento komentář reaguje lalin — #7
    2. na tento komentář reaguje yoolaus — #10
    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #2 lelin - vloženo: 05.03.2013 v 11:30:16

    Jde o to, že aut se vyrobí mnohonásobně více. V tomto ohledu je to nesrovnatelné oproti kolům. Proto se ty ceny dostávají tak blízko. Taky tomu nahrává fakt, že momentálně je cyklistika velmi populární ;)

    1. na tento komentář reaguje lalin — #7
    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #1 lalin - vloženo: 05.03.2013 v 11:14:03

    Stejně kolo za 120 tisíc, je to docela vtipné protože když to řeknete někomu kdo tomu nerozumí tak vám řekne že jste magoři že dáte tolik peněz za "kolo" a podle mně má pravdu. Je to prostě o tom že se pořád najde dostatek takových bláznů včetně mně kteří jsou ochotní dát za kolo opravdu tolik peněz a nepřijde jim to zas tak zvláštní. Ale když se člověk zamyslí že za cenu top fullu dá tolik peněz co za nové plně funkční auto nebo třeba už slušnější motorku tak nás mají pěkně "pod palcem" ... jasně prodejce řekne vývoj marketing a bla bla bla a u aut a motorek tohle není? Představte si vedle sebe auto a kolo a obojí stojí stejně... přijde mi že je něco špatně, sám jsem přitom majitelem kola docela drahého ale někdy mne to vede k zamyšlení...

    1. na tento komentář reaguje Broňa — #
    2. na tento komentář reaguje GF — #3
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744