Ghost AMR 2955 TEST

Řada AMR 29 rozšiřuje pro letošní rok nabídku německého výrobce o sportovní devětadvacítkové biky, z nichž ten nejlevnější jsme měli možnost otestovat...

Autor: Pavel Veselý
Ghost AMR 2955 TEST

Rám je základ.
AMR 2955 je vstupním modelem v nově vzniklé kategorii. Bike na první pohled zaujme svým, pro Ghost již typickým, lehce prohnutým tvarem rámového trojúhelníku připomínajícího stříbrnou rybí siluetu.

Hydroformingové trubky z hliníkové slitiny jsou spojeny úhlednými sváry. Zadní odpružení pracuje se zdvihem 100 mm, což je o 20 mm méně než u stejnojmenného 26" kolegy a jen o 10 mm méně než zdvih přední vedlice.

Zavěšení zadní stavby AMRka výrobce nazývá "Anti Squad Technology". Jedná se v podstatě o osvědčený čtyřčep využívající vahadla na sedlové trubce.

Na rámu dále najdeme poslední dobou již standardní záležitosti jako tapered hlavovou trubku, post mount uchycení zadního brzdového třmenu, PressFit uložení středového složení, nebo přímé uchycení přesmykače. To celé je ve velice decentním matném stříbro-šedém laku s nenápadnými logy. Rám je dodáván ve čtyřech velikostech, a to: 17.5", 19", 20.5" a 22", a stojí 53 999,-Kč

Přečteno - 40881x Tagy: testy ghost
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  2. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  3. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  4. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
  5. Testy - RecenzeTEST Cannondale Scalpel Si SE 1
    TEST Cannondale Scalpel Si SE 1
  6. TechnikaFotogalerie: Specialized Epic Carbon PRO
    Fotogalerie: Specialized Epic Carbon PRO

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #10 Lubo90 - vloženo: 04.06.2013 v 15:43:43

    odpověď na GF — #5 Oficiální materiál u Ghostu uvádí 13Kg

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #9 Martos - vloženo: 23.05.2013 v 07:23:38

    odpověď na Fogl — #7 S tou univerzální velikostí pro rozpětí výšky lidí 20 cm je zatím to nejveselejší, co tu kdo napsal.:) Takovou blbost sem opravdu psát nemusíš. Pokud to nemyslíš ironicky.... Vždyť to kolo je pro toho člověka malé, že ho nemohl seriózně vyzkoušet. A nebylo by lepší aby sem ten člověk psal až najde svůj styl? :) do té doby bude lidi krmit blábolama?

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #8 petan - vloženo: 23.05.2013 v 06:47:33

    Jen pro upřesnění. Autor je bývalý závodník, který prošel národními týmy v crosscountry (junior) a cyklokrosu (U23) v elite pak působil v kontinentálním silničním týmu. Nyní již sedmým rokem pracuje v bikovém obchodě a nadále aktivně jezdí. Zkušeností má myslím dostatek, buďte prosím shovívaví k jeho prvním psaným testům, svůj styl psaného slova teprve hledá. Díky

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #7 Fogl - vloženo: 21.05.2013 v 09:40:41

    Samozřejmě nevím, kolik měří tester, ale Schindler má jako testovačku 48cm rám, který by měl sedět lidem někde od 165 do 185 cm. Takže nejuniverzálnější testovací velikost.

    Elox na klikách, takhle ojetý to mívaj lidi, kteří na pedálech šmatlaj a neumí šlapat rovně... :-)))

    1. na tento komentář reaguje Martos — #9
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #6 Míraa - vloženo: 20.05.2013 v 11:38:15

    Mě dostala snad jen ta konečná tabulka, kdy k mínusům přičítá špatný elox na klikách :)

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #5 GF - vloženo: 20.05.2013 v 10:18:13

    odpověď na Matus — #2 14 kg není u devětadvacítky za tyhle peníze nijak moc.

    1. na tento komentář reaguje Lubo90 — #
    2. na tento komentář reaguje Lubo90 — #10
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #4 pavel.54321 - vloženo: 18.05.2013 v 21:39:41

    odpověď na Matus — #2 a jakou hmotnost by sis představoval na hliníkovém celopéru na sotva SLXku?

    1. na tento komentář reaguje Matus — #
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #3 izbina - vloženo: 18.05.2013 v 17:25:57

    Je to Anti-Squat - čili něco jako zabránění propružení, prodřepnutí (=squat), ale rozhodně to není Squad jak píše autor. To je takový problém správně opsat nápis na rámu? Nadužívání výrazů "tapered", "post-mount" a dalších hovadin je zde již tradicí.

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #2 Matus - vloženo: 18.05.2013 v 13:25:26

    14kg je celkom dost. Aky lahsi bike by sa dal kupit u konkurencie za tieto peniaze?

    1. na tento komentář reaguje pavel.54321 — #4
    2. na tento komentář reaguje GF — #5
    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #1 Kristoveus - vloženo: 17.05.2013 v 19:17:43

    Panebože co to je za test? I slepec musí na fotkách vidět, jak je tomu člověku kolo malé. Především je pro něj extrémně krátké, ale to je už tou výškou rámu. Sám v textu přiznává, že by sáhnul po větším rámu, ale odvažuje se kolo "testovat" a dělat závěry. Taky by mě zajímalo, jakou má kvalifikaci k tomu, aby psal testy. Kolik testů v životě napsal, na kolika kolech v životě seděl? Jaké má vůbec zkušenosti? To opravdu může psát testy každý aby ovlivňoval lidi, kteří nemají možnost si kola vyzkoušet ale nějaké si vybírají?

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744