Specialized Enduro Expert TEST

Po krátké pauze v seriálu testů kol přicházíme s dalším zástupcem celoodpružených novinek letošního roku. Dnes se tedy zaměříme na model Enduro od amerického Spešlu...

Autor: Petr Bureš
Specialized Enduro Expert TEST

Kolo Specialized Enduro Expert, které jsme tentokráte podrobili v redakci našemu testu, už patří mezi malinko okrajovější záležitosti a hned vysvětlím proč. Modely Enduro předchozích generací se totiž situovaly přesně tam, kam svým názvem patří, to jest do enduro kategorie. Jenomže letos s příchodem inovovaného Stumpjumpera a Endura je všechno jinak a pokud bychom se měli orientovat jen podle zdvihu, museli bychom říct, že tyhle dva nové modely meziročně poskočily minimálně o půl kategorie výš.

150 dosavadních milimetrů zdvihu bylo pro enduro přesně to pravé ořechové, ale najednou je ze 150ti 160 a vepředu najdete ještě o pět víc a to už začíná pomalu zavánět freeridem zvlášť, když zjistíte, že nový křížový rám vypadá minimálně na oko značně bytelněji než jeho předchůdce a geometrie se ještě více přiblížila jízdě z kopce.

Inu což, každý svého štěstí strůjcem, řekli jsme si a s neskrývanou zvědavostí jsme začali zkoumat tenhle bike podrobněji. Jeho příbuznost s výše zmiňovaným Stumpjumperem FSR na vás doslova čiší ze všech stran. Stejné rozdvojení horní rámové trubky, stejná, jen trochu méně subtilní zadní stavba, stejné uchycení tlumiče k vahadlu zadní stavby prostřednictvím jakési vidličky, která obepíná sedlovou trubku aby se vzápětí zakousla do horní třetiny duralového vahadla.

Jediné, co je na první pohled jinak, je uchycení tlumiče v přední části rámu. Pro tento účel totiž Specialized přidal jakousi příčku, která vytváří v předním trojúhelníku jakési křížové propojení navazující na rozdvojení horní rámové trubky, což ve svém důsledku kromě jistého zpevnění celé konstrukce vytváří i designérsky zajímavý tvar doslova svádějící k jeho využití při návrhu grafického designu laku. V našem případě (prostředního modelu Expert) byli designéři vcelku střídmí, u karbonových variant ovšem zdařile experimentovali a s křížem pracovali podstatně výrazněji.

Přečteno - 52759x Tagy: testy specialized
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Northwave Extreme XCM
    Fotogalerie: Northwave Extreme XCM
  2. Testy - RecenzeTEST: Northwave Extreme XCM
    TEST: Northwave Extreme XCM
  3. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  5. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  6. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #28 yoshi - vloženo: 23.08.2010 v 22:30:07

    bike je to pěkný, ale řešit u kola za sto tyček výměnu některých komponentů, by se mi asi nechtělo. Za cenu 75 tis. lze pořídit dobře vybavený canyon torque 9.0 es (talas 36, hammerschmidt, crossmaxy, atd.)

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #27 Fogl - vloženo: 16.08.2010 v 18:52:41

    odpověď na SKYlined — #26 Kdybych měl vyjmenovat 2 svá nejoblíbenější kola, tak to bez diskuze bude Ferrous a Roscoe.

    Mě jde o něco jiného. To Ghosťácké ERTčko je naprosto přímý konkurent tohohle Endura. Chodí 160/160, je to FSRko, má to Foxí vidli a X-Fusiona vzadu, kombinaci X.9 a X.0, Hussefelty s napínákem, Magury hydry, DTčka N´Duro zapletence a váží ve 49cm 15,3kg v ruce. Tak proč to může stát 59tis. a Spešl chce za hůře osazené kolo 95??? To nezdůvodní ani vyšší potřebou financí na vývoj. To je normální marketingová "vychcanost".

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #26 SKYlined - vloženo: 16.08.2010 v 12:00:43

    odpověď na Fogl — #25 To je názor jedince. V době kdy jsem zkoušel Roscoe měl jsem možnost porovnat s GT Force a Ghost(nevzpomínám jakým ale měl tak 130mm až 140mm zdvyh) no prostě podobná kategorie. Ve sjezdech jsem si na GT připadal jak na rozvrzané koze a Ghost mi npřipadal o nic lepší...

    gary je o něco dražší ale pro mě je to srdeční záležitost tak nějakou tu kačku navíc rád zaplatím.....Tady ve srovnání je přesně ten Roscoe co mám je sice o pětku dražší než spešl ale je líp vybavený a k tomu mě vyšel o patnáct levněji takže jsme na nějakých 85litrech.

    1. na tento komentář reaguje Fogl — #27
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #25 Fogl - vloženo: 16.08.2010 v 08:40:35

    odpověď na SKYlined — #17 Joshua F4 1999; Ferrous 2008; HKEK 2007 (s podpisem GF na rámu, měl jsem to kolo na SportLifu v Brně); X-Cal 2009; Roscoe I 2009; RumbleFish I 2010; Ghost ERT9000 2009. Tak nějak pořád je u mě Gary ve velkém náskoku před Ghostem, ale jinak je drahý jak čert a nic víc než ten Ghost neumí!!!

    1. na tento komentář reaguje SKYlined — #
    2. na tento komentář reaguje SKYlined — #26
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #24 Fogl - vloženo: 16.08.2010 v 08:34:40

    odpověď na prudic — #21 Jojo!!! A ještě bych si na to nasadil silničářský rodla, abych šel s Johnem rukku v ruce. To by se tady asi někteří diskutéři posr*li smíchy. A přitom Tomac takhe vyhrával závody... :-)

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #23 BikerX - vloženo: 16.08.2010 v 08:13:38

    odpověď na Jirka — #20 OK, tak sorry. z principu mě totiž štve, když se pod jakýmkoliv článkem začne řešit cena a kritizovat, že je moc vysoká a že je ta značka obecně předražená a že .... a že ... a že ...

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #22 SKYlined - vloženo: 15.08.2010 v 17:50:28

    Já mám Roscoe2010, nekupoval jsem si ho pro to že bych chtěl nějak machrovat sice bylo dražší ale důvod byl v tom jak se mi na to kole jezdí a taky že jsem si ho mohol před koupí 3týdny otestovat to bylo pro mě rozhodující. Taky jsem uvažoval nad SantaCruz Blur LT nebo TitusFTM TI(Titan),jsou to moc pěkné kola jenže sehnat prodejce co by měl testovačky je nemožné a bez toho kolo nekoupím tak z toho sešlo.

    Můj názor je, že ten kdo si koupí kolo za 100klacků a výš ví proč si ho kupuje(kvalita, jízdní vlastnosti...) a počítá s tím že bude vzbuzovat určité ohlasy at už negat./poz. při nejhorším závist ale s tím se nedá bohužel už nic dělat.

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #21 prudic - vloženo: 15.08.2010 v 17:09:36

    nejlepsi je totiz tomac :-) Johnny aspon na kole zavodil a umel jak slapat do kopce, tak i valit to z kopce. a Joel zas vi jak maj fachat pruzeni a udelali kola ktery proste fungujou. kdo chce drahou neokoukanou znacku, ktera navic ma kola funkcne absolutne vymakany, mel by na ne kouknout. zprohejbany trubky na odiv ani komponenty fakt nejsou vsecko. treba snyper je total univerzal kolo na vsecko

    1. na tento komentář reaguje Fogl — #24
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #20 Jirka - vloženo: 15.08.2010 v 16:54:26

    odpověď na BikerX — #6 jj, jsem úplnej blázen z východu....vyloženě jsi mě vystihnul :-) Pellse bych si nejradši hned koupil, ale bohužel se tady v USA kde žiju neprodává. Tak jsem musel vzít zavděk pouhým Santa Cruz Blur LT s lepším osazením než testované Enduro, který mě vyšel o 30 % levněji než právě zde testovaný Specialized. Takže asi tak.....

    Nechápu proč sem někdo tahá nějaký kecy o závisti.... Já jsem jen řekl, že na trhu jsou podle mě lepší rámy s lepším osazením a přitom za srovnatelné peníze. Ale chápu, že pro spoustu lidí co tu píšou kecy o tom, ať jim nezávidíme, když na drahej Specialized nemáme je Specialized vrcholem, kolům nerozumí, jen mají prachy, potřebují je ukázat a z Litespeedu, Titusu nebo Elsworth by si soused na zadek nesedl, protože o takové značce v životě neslyšel. Je mi nějakých lidí fakt líto.

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #23
    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #19 jemen - vloženo: 15.08.2010 v 11:43:53

    jo mimochodem kouknete na fulla Spesl S-works a porovnejte to se Sugarem 2001-2003 :-)

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #18 jemen - vloženo: 15.08.2010 v 11:42:08

    Asi si budu protirecit,tak nechci bejt za chuja,ale je pravda ze Sugar 1 z 2001 bylo nej kolo co sem kdy jel,i kdyz to melo stary XT a jen xtr saltr,laciny Bontrager kliky+doplnky,...asi na tom neco bude,jelo to mega do kopce,z kopce,geometrie just perfekt....kdyz to srovnam s ht co mam na full XTR s crossmaxama.....jojo vybava neni secko...

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #17 SKYlined - vloženo: 14.08.2010 v 22:25:08

    Někde jsem četl že si Spešl necháva ty rámy u Meridomrdky jen svařovat nebo tak ale určitě jim nepatří. Podle mě na tom že je Spešl už asi masovka vůbec nic záporného není spíš naopak kvalitu si musí hlídat (to určo dělá)kdyby to tak nebylo a praskaly jim třeba rámy tak to nikdo nekupuje. Já jezdím Garyho a i když dá se říct končí za nic ne světě bych ho nevyměnil a už vůbec ne ze Německé "masově" produkované mrdokolky jako GHOST :-)

    1. na tento komentář reaguje Fogl — #25
    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #16 Cz... - vloženo: 14.08.2010 v 18:43:21

    4 Fogl: ty jo kluku, ty jsi uplně mimo mísu :-)

    Za prvé, Merida má ve firmě Specialized ( teď nebudu lhát protože nevim přesné číslo ) jen hodně menšinový podíl v % a každým rokem si ho Specialized odkupuje zpět, nicméně s Meridou má společný jen to, že finanční skupina Merida má prachy ve Spešlu, nepodílí se žádným způsobem na vývoji či jakýchkoliv jiných aktivitách Specializedu. Jediný co dělá, tak že se v jedné z jejich továýren KOMPLETUJÍ biky Specialized chytráku!!!Specialized masovka možná už je, ale to je přece NIKE taky a když se dneska zeptáš na světě lidí na 2 nejlepší sportovní značky např. obuvi tak ti zaručim že 8 z 10 řekne NIKE, ADIDAS a o tohle přeci jde, mít nejkvalitnější výrobky a to že se to prodá ve velkym to je holt byznys!

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #15 Cz... - vloženo: 14.08.2010 v 18:37:13

    Jo sorry bikerX, překlepnul jsem se :-)

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #14 El Bunda - vloženo: 14.08.2010 v 13:29:42

    odpověď na Fogl — #13 Na těch vyšších cenách (stejně mi ale nepřijde, že by byly o tolik vyšší) má podíl vlastní vývoj, kterej se musí zaplatit. Přecijen je jen několik velkých výrobců, kteří investujou do vývoje a podílejí se na vývoji cyklistiky (Spešl, Trek, Cannondale, Scott,...) a pak hromada dalších, kteří jen kopírujou - ti samozřejmě můžou bejt levnější. A taky je to otázka marketingu, umět to dobře podat a prodat.

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #13 Fogl - vloženo: 14.08.2010 v 11:32:43

    odpověď na El Bunda — #12 Netvrdil jsem, že Enduro bude v ČR masovka. To rozhodně ne. Měl jsem na mysli, že Spešl celkově je masovka a tudíž nechápu, proč bych za něj měl platit jako za prémiovou značku. Když je tady spoustu jiných, taky z Taiwanu a umí totéž výrazně levněji. Takovouhle cenu bych chápal, kdyby to byl Litespeed, Ellsworth, Koga Miyata...atd. Prostě něco alespoň trochu výjimečného.

    Jinak mám třeba dvoje tretry od Spešlu a jsem 100% spokojený. Ty jsem ovšem nekupoval kvůli značky, ale protože mi ze všech zkoušených nejlépe seděly na noze.

    1. na tento komentář reaguje El Bunda — #14
    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #12 El Bunda - vloženo: 14.08.2010 v 10:03:31

    odpověď na Fogl — #10 Tohle je samozřejmě taky blbost, masovka to nebude - u nás rozhodně ne. A co se týče značky, tak cokoliv jsem měl od Spešlu - ať už samotný kolo nebo rukavice, boty, doplňky, tak mne zatim nikdy nezklamalo a o trochu vyšší cena mi díky tomu nevadí. Prostě je to značka, který důvěřuji a jestli patří tajwancům nebo nebo japoncům, je mi uplně volný.

    1. na tento komentář reaguje Fogl — #13
    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #11 El Bunda - vloženo: 14.08.2010 v 09:58:38

    odpověď na Pavel123456789 — #7 No tyhle závistivý kecy mam nejradši, já mam spešla, byl drahej, ale rozhodně toho nelituju a už vůbec jsem ho nekupoval kvůli tomu abych někomu ukazoval, že na to mam.

    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #10 Fogl - vloženo: 14.08.2010 v 07:59:49

    odpověď na Cz... — #8 ...jenomže Spešl bohužel už dávno není BMW nebo Mercedes, dokonce už dávno nejsou ani Američani. Je to masovka nehrubšího zrna, kterou koupila Merida. Což byli a jsou mimochodem od samého počátku Taiwanci. Takže proč mám za masovku typu Kia platit jako za BMW??? Jenom proto, že tam dali "správnější" polepy???

    Kromě toho můj Ghost se chová úplně stejně jako kámošův Spešl. Aby ne, když je to stejný Horstlink. Dokonce mám i 2 známé, kteří nad Ghostem ohrnujou nos a jediná správná a kultovní značka pro ně je Norco. Což je taky naprosto stejné FSRko v licenci. Dokonce to je na tom bajku napsané na zadních šavlích. Tudíž je to hlavně o tom, co si člověk potřebuje dokazovat a kolik je za to ochotný vyhodit peněz.

    1. na tento komentář reaguje El Bunda — #12
    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #9 BikerX - vloženo: 13.08.2010 v 23:02:37

    odpověď na Cz... — #8 Přečti si ještě jednou co jsem napsal, protože já jsem v podstatě řek to samý co ty teď. Zřejmě si schtěl napsat 4 Jemen ne?

    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #8 Cz... - vloženo: 13.08.2010 v 22:35:05

    4 BikerX : no ono bohužel Mercedes nebo BMW taky nekoupíš za 300tis. jako nějakou Kiu :-)

    Uvědom si co řikáš, buď si koupíš kolo na kterym lidi makali, je to vidět páč ten rám a jízdní vlastnosti jsou uplně někde jinde než nějakej Ghost, Pells, či jiná mrdka co jen na uplně stejnej rám daj jinou samolepku.

    Pak si uvědom co stojí doprava, clo, a nakonec taky marže prodejců. Ono možná to pro tebe bude novinka, ale firmy jsou živy z toho že prodávaj zboží a potřebujou z toho zisk, to je jako když ti přijde do obchodu nějakej trotl a chce po prodejci slevu a když jí nedostane tak je nasranej že toho hnusnýho a chamtivýho prodejce nevoškubal vo poslední groš.

    Prober se!!!

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #9
    2. na tento komentář reaguje Fogl — #10
    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #7 Pavel123456789 - vloženo: 13.08.2010 v 22:04:01

    odpověď na BikerX — #6 Jediný proč to lidi chcou je nápis Specialized a ukázat se že na to mají. Proto ty ceny jsou takové...osobně si to nekoupím, tak to nemusím řešit :-D

    1. na tento komentář reaguje El Bunda — #11
    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #6 BikerX - vloženo: 13.08.2010 v 21:02:38

    odpověď na Jirka — #4 Ty seš úplnej blázen vodněkud z východu a tvoje oblíbená značka je Pells, nebo CTM a další podobný šroty. Jestli někdo platí v současnosti největší vývojovou skupinu v cyklistice, tak je to právě Specialized.

    1. na tento komentář reaguje Pavel123456789 — #7
    2. na tento komentář reaguje Jirka — #20
    odpověz na tento komentář
  24. avatar
    #5 jemen - vloženo: 13.08.2010 v 20:48:39

    Absolut souhlas s jirkou,akorat dodam,ze je jeste vtipnejsi kdyz si vemes jak predstavovali prvni Scalpel(rok 2000)jaka to je mega pecka,vsechno vyvijeny s nasa apod...stal pres 100tis zaklad,tedko ti reknou ze se na tom neda jezdit ze to kolo je P*ovina to zaveseni tlumice.....a predstavi novej Scalpel,kterej ma bejt vlastnostma o nevim kolik procent tuzsi ,lehci a tak dal....anebo Merida LRS v carbonu,kolik to stalo kdyz to predstavily a tedko by na tom nikdo nejel atd,atd....

    odpověz na tento komentář
  25. avatar
    #4 Jirka - vloženo: 13.08.2010 v 19:57:16

    Mě se to kolo fakt líbí, celkově mi přijde že 2010 a 2011 modely jsou o dost lepší než předchozí generace, ale co prostě nechápu jsou ty ceny.... Za tyhle peníze můžu mít "butikový" kolo/rám na min. o řadu lepších (i když tuctových, XT, XTR) komponentech. Vůbec obecně nechápu kam ty ceny chtějí šroubovat....3 svařený trubky a pár návěšených věcí. Když vezmu např. motorky, tak je tam podle mě X-krát dražší vývoj, X-krát víc materiálu, X-krát dražší výroba a i od výrobců jako je Honda, Suzuki atd. začínají modely něco přes 100tis...tzn, je o pár tisíc dražší než tyhle 3 trubky osazený SLX komponentama. Ale když si to lidi kupujou, je to jejich věc :-)

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #
    2. na tento komentář reaguje BikerX — #6
    odpověz na tento komentář
  26. avatar
    #3 Fanda - vloženo: 13.08.2010 v 14:56:54

    Ja ten samej mix mam na Epicu Expert Carbon 2009. Taky mi to nejdriv prislo sileny, ale funguje to dobre. Kliky jsou stary Xt (2003 az 2006) - mozna zastarale, ale tuhost super, retez a kazetu po ojeti vymenim za XT, takze jedine co potom zbyde z SLX bude smyk. Podle me je to tim, ze spolupracuji jak se shimanem tak se sram-rockshox...

    odpověz na tento komentář
  27. avatar
    #2 petan - vloženo: 13.08.2010 v 13:58:19

    odpověď na Fogl — #1 Chybička s cenou se vloudila, díky za upozornění - OPRAVENO.

    odpověz na tento komentář
  28. avatar
    #1 Fogl - vloženo: 13.08.2010 v 13:44:02

    ...jó kdyby to stálo 59tis. jako je v tabulce, tak si ho asi koupím. Ale bohužel, jelikož stojí 95tis. tak zůstanu u svého Ghosťáckého ERTčka, které je taky na HorstLinku, na srovnatelné a lepší výbavě, váží 15,3kg v ruce a skutečně maloobchodně stojí 59tis. Jenom nemá ten správný nápis na spodní rámové trubce. :-)))

    1. na tento komentář reaguje petan — #2
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744