Specialized S-Works Stumpjumper - TEST

140 milimetrů zdvihu s možností poštelování na téměř X-Country jízdu, hmotnost jen pár deka nad deseti kilogramy, radost se povozit...

Autor: Petr Bureš
Specialized S-Works Stumpjumper - TEST

Občas se nám poštěstí dostat se při našich vyjednáváních o tom, co budeme v MTBS testovat ke kolu, které není úplně obyčejným kolem, které v sobě má nejen něco výjimečného, které v něčem předbíhá svou dobu, ale které je také, co do své dostupnosti, hodně vzdálené možnostem běžného bikera. Jeden takový bike zaparkoval na několik týdnů v naší redakci a věřte, že loučení s ním nebylo vůbec jednoduché. Jezdili jsme totiž nejvyšší model celoodpružené řady S-WORKS Stumpjumper FSR Carbon.

Modelová řada Stumpjumper měla až do loňského roku 120ti milimetrový zdvih, který ji v kooperaci s pohodlnou geometrií předurčoval pro pohodové dlouhé a v některých případech i marathónské švihy. To se ale příchodem roku 2010 změnilo. Designerský tým inženýrů ve Specialized se totiž rozhodl totálně překopat dvě dosud příbuzné řady Stumpjumper a Enduro FSR a oběma do vínku přihodit pěkných pár milimetrů navíc, což je tím pádem z části katapultovalo mimo stávající kategorie.

Místo 120ti mm dostal nový Stumpjumper rovných 140 mm a to jak jistě sami uznáte, již není údaj, který by charakterizoval marathónský speciál. Je to údaj, který dokonce stojí na samé hranici kategorie trail biků a mnozí ho řadí již mezi endura. Specialized to ale vymyslel kulišácky. Nasadil totiž na těchto 140 mm veškeré své XC technologie aby společně s karbonovým super materiálem ukázal, že se dá skloubit velký zdvih s nízkou hmotností a ještě navíc i s hodně zajímavými jízdními vlastnostmi.

Přečteno - 46454x Tagy: testy tech2010 specialized
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Northwave Extreme XCM
    Fotogalerie: Northwave Extreme XCM
  2. Testy - RecenzeTEST: Northwave Extreme XCM
    TEST: Northwave Extreme XCM
  3. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  5. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  6. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #10 jirka - vloženo: 19.06.2010 v 22:10:01

    odpověď na capo — #9přesmyk je ovládán X.0

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #9 capo - vloženo: 10.06.2010 v 10:44:54

    On dělá Sram u řady XX také řazení pro 3 převodníky, nebo čím se ovládá ten XTR přesmykač?

    1. na tento komentář reaguje jirka — #10
    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #8 z.z - vloženo: 06.06.2010 v 12:06:42

    tak drahych kol je u nas spousty, jen nejsou moc videt. a lidi co je maji, takovy clanky fakt cist nepotrebujou :)

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #7 Kowik - vloženo: 05.06.2010 v 21:52:58

    Hmm taky by mi ho nevadilo mít doma :) Určitě fajn kolo. Co se týče testu jsem trochu zklamaný. Je to spíše výčet osazení než podrobný test. Spíš bych uvítal podrobnější popis chování kola jako celku, tak i jednotlivých částí. V tom jak se na něm jezdí a jestli se mám opravdu poohlížet po novém Stumpjumperu jste mi moc nepomohli. Ale i tak děkuji za přiblížení. Doufám, že bude brzo test levnější hliníkové varianty v rozsáhlejším vydání.

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #6 McBlacky - vloženo: 05.06.2010 v 12:18:10

    i v hliníku to jede super. Rozhodně krok kupředu proti staršímu modelu. Hlavně ve funkci zadní stavby, kterou tak snadno nerozhoupete ve stoje. Mít prachy hned ho za 09 vyměním.

    cenovka je přísná, ale na webech a autech taky dokola netestují fabie a ceedy :)

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #5 Predátor - vloženo: 05.06.2010 v 08:29:10

    K čemu slouží recenze kola za 185 000,-Kč ????

    Užitečnější by byla recenze kol, které si nejčastěji kupují čtenáři těchto stránek. Troufám si říct, že vlastníky kol za 200 000 bych spočítal na prstech jedné ruky.

    Čabas.

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #4 petan - vloženo: 04.06.2010 v 22:42:55

    odpověď na Mira — #3 Svět je takový, že se snaží nutit lidi do konzumního zpusobu života, což znamená, že se snaží aby si neustále kupoval nove a nove veci ačkoliv je v podstatě vůbec nepotřebuje. Když si uvědomíte, že desetikolo, neznamena jen novou kazetu a řazení, ale rovněž nový řetěz, převodníky a ideálně také přehazovačku, tak si spočítejte kolik vás taková změna bude stát. Pokud Sram i Shimano prejdou behem tri let masově na desetikolo, pak to bude znamenat že si všichni alespoň trochu nadšení bikeři butou muset minimálně tohle všechno koupit aby byli "IN".

    Když k tomu připočítáme fakt, že nové kazety i řetězy díky méně materiálu vydrží zase o něco méně, než devítikola i než osmikola, pak je na snadě, že celá tahle změna není pro bikery, ale především pro výrobce velmi obchodně výhodná.

    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #3 Mira - vloženo: 04.06.2010 v 20:58:06

    "ačkoliv důvody pro jeho masové nasazení v budoucnosti bohužel chápu"

    Prosím o vysvětlení této věty.....díky

    1. na tento komentář reaguje petan — #4
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #2 BikerX - vloženo: 04.06.2010 v 19:46:08

    odpověď na nara — #1 No přece tady

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #1 nara - vloženo: 04.06.2010 v 18:39:26

    a kde je ten test?

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #2
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744