Specialized Stumpjumper HT Comp

Závodní X-Country hardtail pro začátečníky. I tak by se dal charakterizovat tento bike...

Autor: Petr Bureš
Specialized Stumpjumper HT Comp

Specialized a Stumpjumper jsou spolu nerozlučně spjatí více jak dvacet let. Během té doby se mnoho změnilo, přišly nové technologie odpružení, navýšil a následně zase klesal počet převodů, ale Stumpjumper, jako synonymum pro univerzální a v případě hardtailu závodní kolo, vytrval.

Modelový rok 2014 přeje hodně karbonovým Stumpům. Duralový model zůstal v nabídce v podstatě pouze jediný, a to HT Comp, který si dnes ukážeme.

Duralový stump je svařen z decentně tvarovaných trubek z duralové slitiny, kterou Specialized označuje M5. Závodní geometrii podtrhuje i zdvih vidlice, který je snížen jen na 80 mm. Bovdeny jsou taženy vespod horní rámové trubky, takže při pohledu shora vám nebudou nijak rušit pohled na souhru matné a lesklé barvy, kterou se liší potisk rámu od nápisů a log.

Jednoduše a přitom ladně je vyřešeno také napojení horních vzpěr zadní stavby do sedlové trubky a jedničku si zaslouží také design zadních patek rámu, které však v sobě nesou pouze rychloupínákem upevněnou nábu zadního kola, nikoliv tužší variantu s osičkou 142X12.

Středovou pasáž použil Specialized ve standardu PressFit 30, hlavovku samozřejmě ponechává stále ve standardu tapered a díky klasické konstrukci sedlové trubky, která je pouze mírně prohnutá, montuje standardní objímkový přesmykač.

Pokračovat na: Specifikace

Seznam stránek článku:

  1. Specialized Stumpjumper HT Comp
  2. Specifikace
  3. Fotogalerie
Přečteno - 29176x Tagy: specialized 29 tech2014
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Specialized Epic Carbon PRO
    Fotogalerie: Specialized Epic Carbon PRO
  2. Testy - RecenzeTEST: Specialized Epic PRO
    TEST: Specialized Epic PRO
  3. PreviewMongoose Salvo 29 Sport
    Mongoose Salvo 29 Sport
  4. TechnikaFotogalerie: Specialized Crux Elite X1
    Fotogalerie: Specialized Crux Elite X1
  5. PreviewSpecialized Crux Elite X1
    Specialized Crux Elite X1
  6. Tech newsČtyřikrát stejně, přesto jinak
    Čtyřikrát stejně, přesto jinak

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #31 Mářa - vloženo: 06.10.2013 v 13:37:54

    odpověď na kliiima — #30 jo, já to, že je prodávám, napsal i kvůli tomu, aby jste mě nenařkli. Geo beru jako subjektivní pocit, což jsem ale psal i níže.

    Kola Specialized = DT Swiss. A za mě dobrý. Pro mě je důležitá váha a servisovatelnost. Mimochodem, u 240 od DT jsem se setkal s tím, že se ložiska mění třikrát za sezonu. Smutnej příběh :)

    Takže asi takhle. Doporučuji každýmu se na daném kole svézt, zvážit všechna pro a proti a pak ať si vybere. U velkých výrobců dnes, podle mě, neexistuje vyloženě špatný kolo.

    ...a ano, i řazení měl otočený! :D

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #30 kliiima - vloženo: 06.10.2013 v 11:16:27

    odpověď na Mářa — #28 od prodejce kol bych ani jinou reakci necekal. Prece si nebude pod sebou rezat vetev. Ja pro zmenu mam Canyon a geo mi sedi, vse bylo krasne sestelovany a pridelat kola, sedlovku a riditka zvladne kazdy. A moc si nedokuzu predstavit pridelat riditka obracene, to jako mel radici paky nahoru? :) to asi neeeee. Vaha ve velkosti L presne odpovidala tomu, co bylo uvedeno na netu. A to, ze jsou kola specialized lepsi nez cridy bych si nedovolil tvrdit po zkusenostech lidi z for, kde o levnych rovalech moc kladneho napsano nebylo.

    A jak psal nekdo nize, lepe vybavena avsak levnejsi Merida je rovnez prodavana v kamennem obchode. Takze tam bych ten duvod k prehnane cene nehledal....

    1. na tento komentář reaguje Mářa — #31
    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #29 Mářa - vloženo: 06.10.2013 v 10:46:01

    P.S.: reálná váha toho Canyonu byla dost. Hliníkovej Stump 2013 ve velikosti M, má, bez pedálů, 10.8kg.

    ...občas je dobrý nevěřit tabulkám a prostě si tu váhu s sebou vzít :)

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #28 Mářa - vloženo: 06.10.2013 v 10:40:53

    pokud se bavíme o Canyonu za těch zhruba 30-35tis. Tak v porovnání s tímhle Stumpem má Canyon horší kola (Mavic Crossride x Specialized/DT Swiss) a osobně si myslím, že má Spešl lepší geometrii, o něco vyváženější. Je ale pravda, že na tom Canyonu jsem jel jenom po dvoře...

    ...a proč je ta cena tak rozdílná? Protože Canyon to kolo pošle v krabici a pak se děj vůle boží. Pravda, většina lidí si kolo nějak poskládat umí, i když jsem už zrovna u toho Canyona viděl vidlici ototčenou obráceně a řídítka "vzhůru nohama". Pak je samozřejmě otázka seřízení, reklamací (ve slušnějším obchodě vám třeba po dobu reklamace půjčí něco jinýho abyste mohli jezdit). A pak i samozřejmě další věc, raděj podpořím menší kamennej krám.

    P.S.: berte to jako pohled člověka co mu pod rukama pár kol projde, prodával Authora, teď Dema a Spešl, z 29erů jezdil na Pellsu, Spešlu a zkusil si GF a Cannona. A i pitomý cédéčka anebo knížku si raděj koupí u pána v malym krámku, i když ho to vyjde o 50% dráž. Některý věci si zkrátka člověk nekoupí.

    1. na tento komentář reaguje kliiima — #30
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #27 Jaakov - vloženo: 05.10.2013 v 22:38:15

    Předpokládám, že rám Specialized bude z hliníkové slitiny vyvinuté v Los Alamos, kterou nikdo další není schopen vyvinout a Canyon (jednoho mám, tak to vím) je z litiny...

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #26 Listr - vloženo: 04.10.2013 v 10:31:33

    odpověď na GF — #25 Nechte už zmateneého čtenáře být:-) ten je tak zmatený až je z toho všeho pomatený a tu svou pomatenost nám tady všem ukazuje:-)

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #25 GF - vloženo: 04.10.2013 v 09:54:44

    odpověď na zmateny ctenar — #2 "není každý duralový rám stejný" - v čem konkrétně z pohledu materiálů a jeho zpracování se liší Specialized od ostatních (kterých) výrobců?

    1. na tento komentář reaguje Listr — #26
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #24 Pokr - vloženo: 04.10.2013 v 08:24:18

    Merida Big nine 900 28 900,-, merida Big nine XT edition 36900,- je plno kol , která jsou minimalne stejně dobra a jsou za mnohem lepší peníze než tenhle model, ale když si někdo mysli, ze mu jezdí ten nápis tak at si za nej proste priplati

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #23 Boban - vloženo: 04.10.2013 v 07:38:01

    Spešl ma trubky stejné jako všichni ostatní výrobci nemá nic extra, dokonce nemá ani svoji továrnu a vše se vyrábí v továrně Meridy na Thaiwanu a podívejte se kolik stojí srovnatelný model od Meridy. Všechno co je navíc stojí ten vymakany marketing, tedy to, aby vás přesvědčili, ze tohle kolo musíte mít.

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #22 Stanislav.Jirak - vloženo: 03.10.2013 v 23:51:02

    Obchod nebyl, není a nebude nikdy jen o rozumu a logice. Velkou roli hrají pocity a emoce nakupujícího. Mno a pokud je "dobře nakažen" marketingovou kampaní, třeba od Specialized, tak tu cenu prostě ani nebude řešit, páč to kolo prostě chce. Stejně to funguje u mnoha a mnoha dalších věcí, které jsou krátkodobě, ale i dlouhodobě IN. Já třeba nikdy nepochopil, proč bych měl mít chuť vysolit nehorázný peníze ze šperk s nějakým kamenem apod. Vůbec mi totiž nezajímá, jak moc je ten či onen šutr nebo kov v zemi vzácný a už vůbec netuším, proč má řada lidí enormní potřebu na sebe drahé šperky (zejména ženy) věšet. A světe div se, je to jeden z největších iracionálních byznysů vůbec, fungující po staletí! Takže cena 46 000 Kč za tohle kolo mi nechává zcela v klidu. S tím marketingem jaký Specialized umí, se to prostě prodá v cukuletu.

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #21 Doktor - vloženo: 03.10.2013 v 08:52:54

    Pracuji spíš z ocelí, ale k tomu hliníku. Nedávno jsem četl rozhovor z panem Bartozsem z RB bike v Cyklu kde v podstate řekl, že jsou jen 6-kové a 7-mičkové slitiny užívané v této branži a to ostatní jsou v podstate jen obchodní nazvy jako Trek Alpha Aluminium a pod. Rozdíl v tom není, že by nejaká značka používala něco extra...

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #20 kacerek - vloženo: 02.10.2013 v 20:49:43

    odpověď na zmateny ctenar — #14 jaký je rozdíl mezi rámem Canyon a Specialized ? díky

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #19 Láďa - vloženo: 02.10.2013 v 18:42:12

    Hmotnost kola v M s odrazkama a test pedálama je 11,35KG ... Comp Carbon ve vel. 21 je 11,3KG :)

    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #18 sharkee - vloženo: 02.10.2013 v 15:23:29

    Take jsem vybiral mezi SJ od Spesla a Grand Canyonem on Canyonu a vyhral....Canyon. SLev se da sice u Speslu opravdu vyjednat i 20%, ale porad je kolo hure osazeno za mirne vyssi cenu.

    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #17 kaja - vloženo: 02.10.2013 v 14:39:25

    kolo je to jinak hezke, ale tak za 30-35..

    odpověz na tento komentář
  16. avatar
    #16 kaja - vloženo: 02.10.2013 v 14:36:05

    Stejny Canyon vs. Specialized.. Rozdil v kvalite je marginalni, v cene enormni. Stejne jako u jineho americkeho vyrobku iphonu, rozumny clovek nakoupi hlavou, za vymytou hlavu rozhodne dobry marketing..

    odpověz na tento komentář
  17. avatar
    #15 Sikula - vloženo: 02.10.2013 v 13:02:12

    Zmateny ctenari , urazet umis dobre, jeste nam osvetli ten rozdil v ramech a bude to OK. A doma si rekni mame nebo partnerce o par facek!

    odpověz na tento komentář
  18. avatar
    #14 zmateny ctenar - vloženo: 02.10.2013 v 10:50:01

    odpověď na Šikula — #12 Bože! Ty máš kopii indexu i na domovním zvonku, ne? Škoda, že ti to moc nepomohlo do života.

    1. na tento komentář reaguje kacerek — #20
    odpověz na tento komentář
  19. avatar
    #13 tom0227 - vloženo: 02.10.2013 v 09:07:27

    Kluci no táák!!! přece se nebudete hádat skrz nějaké trubky! :-D je pravda, že výrobců je mnoho a firma si může vybrat jakého chce... někdy jich má i víc... a je i jasné, že trubka od "Franty", může být trochu jiná, než trubka od "Karla", ale ruku na srdce... kdo to na tom kole pozná...????

    odpověz na tento komentář
  20. avatar
    #12 Šikula - vloženo: 02.10.2013 v 08:14:54

    odpověď na zmateny ctenar — #8 Zmatený čtenáři, především ti dám jednu výchovnou radu, když ti jí zřejmě nedali tvoji rodiče. Nikdy nenapadej někoho, koho vůbec neznáš a nesnaž se ho zesměšnit. Já mám třeba z materiálů asi tři zkoušky na vysoké škole a tak opravdu vím co je metalurgie a rozeznávám rozdíly mezi vodovodní trubkou a materiálem pro výrobu kola.:-)

    Ale neodpověděl jsi mi na mou otázku, jaký je rozdíl mezi rámem Canyon a Specialized a přitom to podle tvého příspěvku vypadalo, že to víš. Já to nevím a tak se tě znovu ptám. Víš to nebo to nevíš? Nebo si tu jen tak něco píšeš? Jaký je mezi těmito rámy rozdíl v materiálu? Na tvou odpověď určitě nečekám jen já, ale chtějí se tu poučit i mnozí další.

    1. na tento komentář reaguje zmateny ctenar — #14
    odpověz na tento komentář
  21. avatar
    #11 B738 - vloženo: 01.10.2013 v 22:33:07

    Za vyssiu cenu moze aj fakt, ze znacky ako C´dale alebo Spesl maju limitovanu (pre prveho uzivatela) dozivotnu zaruku na ram.

    odpověz na tento komentář
  22. avatar
    #10 Lukáš Běhal - vloženo: 01.10.2013 v 22:25:11

    odpověď na Cykloid — #9 Ty a proč by si každá firma nemohla sama zvolit od koho bude brát trubky? To, že si Spešl nevyrábí trubky sám to je jasné :D ale na světě je spousta výrobců od kterých má možnost trubky brát a vzhledem k odebranému množství (za ty roky co ty rámy dělaj) mohou mít materiál trubek na zakázku. Ono opravdu není trubka jako trubka :D

    odpověz na tento komentář
  23. avatar
    #9 Cykloid - vloženo: 01.10.2013 v 20:36:37

    odpověď na zmateny ctenar — #8 To jako, že Specialized používá nějaké speciálnější trubky na výrobu rámů než ostatní? To je asi pěkná hovadina. Výrobce trubek dodává všem, kdo si o to řekne, ať je to Spešl nebo třeba Canyon. Snad si nemyslíš, že má Spešl svoji vlastní továrnu na výrobu trubek na rámy? Navíc, vše vaří robot kdesi daleko v ostrovní Číně a je mu úplně jedno, jestli na rámu někdy bude nápis Specialized nebo třeba Maxbike. Takže to o rozdílu mezi hliníkovými rámy je jen pohádka, které už dnes skoro nikdo nevěří.

    1. na tento komentář reaguje orm — #
    2. na tento komentář reaguje Lukáš Běhal — #10
    odpověz na tento komentář
  24. avatar
    #8 zmateny ctenar - vloženo: 01.10.2013 v 20:12:48

    odpověď na tom0227 — #7 Reálná cena na krámu bude někde lehce nad 40tis.

    odpověď na Šikula — #5 Evidentně ti slovo metalurgie neříká nic ... a o výrobě "trubek" máš představu jen z prodejen domácí kutil kde prodávají dvoucoulky z UH na rozvod vody, ne? ;-) Tak jestli ten pes nebude zakopanej tady v tom.

    odpověď na tom0227 — #7 Ano, máš pravdu, dvoupřevodník je opravdu trochu mimo na kolo tohoto určení, jednopřevodník 32z by byl ideální. Já moc nechápu ty trojpřevodníky, když na převod 42x11 se dá jet 80 při ještě celkem přijatelnejch otáčkách a zase převod 22x36 by utrhnul nohy jak rychle nutno točit aby se to sunulo kupředu a nebo najít stoupání kde bych to uplatnil tak už to zase nepobere adheze gumy. Nějak ty trojpřevodníky s kazetama 11-36 nechápu (ke všemu na 29er). Točit 40 ot/min fakt nedovedu, to bych tam měl tolik síly, že by mi laktát umořil nohy k srmti. Asi jsem nějaký nedomrlý. Ten dvoupřevodník je asi dobře navolený pro předpokládanou cílovou skupinu (XC amatér či XC začátečník)

    1. na tento komentář reaguje Cykloid — #9
    2. na tento komentář reaguje Šikula — #12
    odpověz na tento komentář
  25. avatar
    #7 tom0227 - vloženo: 01.10.2013 v 19:21:29

    Jako hardtail pro začátečníky by to podle osazení být mohl. Vzhledově se mi taky líbí.... je to pěkné, čisté kolo a to se mi líbí(chápu, že někomu se třeba nelíbí - hold každému se líbí něco jiného) ale ta cena je trochu přemrštěná. Ale jak píše zmateny ctenar, na prodejci se dá výždy vyloudit nějaká ta sleva, popřípadě si počkat až bude za nějakou zajímavou cenu ve výprodeji...Osobně dávám přednost spíš vlastnoručně poskládanému kolu, kdy si troufám tvrdit, že bych za ty peníze mohl mít rozhodně více muziky... Každý si to musí rozhodnout sám... Ale rozhodně bych to kolo neztracoval, své spokojené uživatele si určitě najde...

    1. na tento komentář reaguje zmateny ctenar — #8
    odpověz na tento komentář
  26. avatar
    #6 bejk - vloženo: 01.10.2013 v 19:03:39

    No co se dá říct o tomto designu, veškerý design kola se někam vytratil:-) Ale třeba to dobře pojede. Ale nezdá se mi že bych pro lidi, kteří chtějí jezdit pro zábavu cpal dvou převodník.

    odpověz na tento komentář
  27. avatar
    #5 Šikula - vloženo: 01.10.2013 v 18:58:55

    odpověď na zmateny ctenar — #2 Tak povídej zmatený čtenáři, v čem je rám Canyonu jiný (podle tebe asi horší) než je rám od Spacialized? Nebo si to sem jen tak plácnul, nebo si zaměstnanec nebo lobista Specialized? :-) Prosím o konkrétnost. Když už jsi to napsal, určitě se v tom dobře vyznáš a víš v čem je rozdíl :-) Už se těším na tvou odpověď! Rád bych opravdu věděl proč je ten Spešl o tolik dražší.

    1. na tento komentář reaguje zmateny ctenar — #8
    odpověz na tento komentář
  28. avatar
    #4 peter - vloženo: 01.10.2013 v 18:57:42

    Netreba to ani porovnavam z internetovou znackou ako Canyon, napr. Cube Reaction Pro 2014, ktory u nas stoji 1599€, teda o dost menej má na sebe komplet XT okrem brzd, tie su Formula RC kolesa Sun Ringle, vidlicu Fox 32 CTD. Pre mna ovela lepsia volba...

    odpověz na tento komentář
  29. avatar
    #3 Fanda Benes - vloženo: 01.10.2013 v 17:58:59

    odpověď na zmateny ctenar — #2 Me taky uz prijde, ze to ten Spesl s cenou prehani a to jezdim na Epicovi a nedam na nej dopustit. Ale katalogove ceny Speslu jsou silene...

    odpověz na tento komentář
  30. avatar
    #2 zmateny ctenar - vloženo: 01.10.2013 v 17:23:36

    Jestli myslíš Canyon, tak ten sice levnější je, ale není každý duralový rám stejný. Pravda je, že u Spešlu je cena vyšší a výrazně, je pro toho kdo na to má. Ale kdybych uvažoval o XC závodním kole to 50tis, tak volím raději tohle. Navíc, dnes se neprodá žádné kolo co nemá nějakou slevu-určitě by ti prodejce nějakou dal a pak už by ten rozdíl nebyl tak drastický a myslím že ten duralový rám od Spešlu za to stojí. Já rozhodně kvituji, že i vyšší závodní modely jsou opět stavěny na duralu a u některých výrobců se objevila i ocel. Doba karbonová sice bude ještě nějakou dobu trvat, ale tak nějak pozoruji návrat klasických materiálů a jsem rád, že i Spešl jde tímto směrem, protože pak půjdou i další. Osobně se těším, až Trek udělá něco aktuálně nového, kvůli čemu kdysi koupili Klein a nějakou dobu z toho i dost těžili.

    1. na tento komentář reaguje Fanda Benes — #3
    2. na tento komentář reaguje Šikula — #5
    3. na tento komentář reaguje GF — #25
    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744