TEST: Bulls Black Adder 29

Během několika zimních týdnů nám v rámci redakčního testu dělal společnost tenhle německý karbonový býk...

Autor: Petr Bureš
TEST: Bulls Black Adder 29

Jakkoliv je značka Bulls na českém trhu v porovnání s ostatními celkem nováčkem, její sortiment i historie je poměrně rozsáhlá. Podobné je to také s modelem Black Adder, který jsme měli možnost otestovat. Karbonový rám, na jehož vývoji se pracovalo zhruba dva roky a nemalou měrou se na jeho vizáži a zejména geometrii podíleli závodníci továrního týmu, měl svou premiéru v roce 2013.

V lecčems je tento Bulls stále originální a do jisté míry výjimečný, jinde jsou ale jeho roky znát. Začneme těmi originálními věcmi. Ty nejzásadnější jsou v podstatě dvě a obě úzce souvisejí se zadní stavbou. Její konstrukce je totiž specifická tím, že využívá poměrně výrazně zploštěných horních vzpěr. Jejich tvar připomíná v podstatě planžetové provedení, jehož cílem je při zachování maximální boční tuhosti umožnit komfortní pohlcování vibrací.

Druhým specifikem zadní stavby je pak její délka. Zatímco většina výrobců se předhání v tom, kdo nabídne kratší zadní stavbu, Bulls se rozhodl pro naprostý opak a zadní vzpěry naopak maximálně prodloužil. Konkrétně se na rámu určeném pro devětadvacítky běžně u závodních kol bavíme o 430 až 445 milimetrech, ovšem na tomto Bullsu je zadní stavba prodloužená až na 460 mm (ve velikosti L).

Důvodem takto odlišného přístupu je skutečnost, za kterou se Bulls nejen že nestydí, ale ke které ke hrdě hlásí i na rámu speciálním nápisem "Tailored Chainstays".

Koncepce zadní stavby totiž vznikla na míru týmovým závodníkům, kteří jsou, jak je známo, častými účastníky dlouhých a náročných marathónů, pro které bylo hlavním cílem vytvořit rychlý stabilní rám schopný snadno stoupat i do několikakilometrových kopců.

Monokoková konstrukce rámu dovolila snížit jeho hmotnost pod 1000 g a nejen díky tomu se celková hmotnost tohoto kola dostala na 10,26 kg. Co by se mohlo naopak rámu vytknout, je absence vnitřního vedení bovdenů. Veškerá kabeláž je zde vedena vespod dolní rámové trubky a je tak vystavena odletujícím kamínkům, blátu i prachu. Zadní patky jsou sice moderně pojaté a je na nich využit úchyt kotoučové brzdy situovaný uvnitř zadní stavby, nicméně umožňují upnout zadní kolo pouze rychloupínákem a tím se dobrovolně vzdávají několika procent navíc z jejich tuhosti.

Přečteno - 26658x Tagy: testy 29 karbon bulls
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Testy - RecenzeTEST: Conway EMF 327
    TEST: Conway EMF 327
  2. TechnikaFotogalerie: elektronovinky od Specialized na 2018
    Fotogalerie: elektronovinky od Specialized na 2018
  3. TechnikaFotogalerie: Ghost SL AMR 5 AL
    Fotogalerie: Ghost SL AMR 5 AL
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Spark RC 900 PRO
    Fotogalerie: Scott Spark RC 900 PRO
  5. TechnikaFotogalerie: BMC Speedfox 03 Trailcrew
    Fotogalerie: BMC Speedfox 03 Trailcrew
  6. Testy - RecenzeTEST: Cannondale Scalpel Si Carbon 3
    TEST: Cannondale Scalpel Si Carbon 3

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #15 okam - vloženo: 20.02.2015 v 16:54:55

    No takhle když to čtu a trošku se nad tím zamyslím, tak to něco do sebe má ta dlouhá zadní stavba. Všichni jsme zblblí tím honem za co nejkratší zadní stavbou od značek co mají tým v světovým poháru XC. Jasně, tam je to potřeba. (A beztak ti borci jsou tak technicky vyspělí, že by jim nedělalo problém se vytočit aji s autobusem.) No ale tohle je kolo na marathony a jezdí na nich jeden z nejlepších marathonských týmů, takže úplná blbost to taky asi není.

    No a k té delší stavbě, věřím, že do prudších pasáží a pro vysokýho člověka to smysl má. Kdo má kolem 2 metrů a dlouhý nohy, tak se v kopci klidně může dostat zadkem za osu zadního kola a už se blbě jede. Kor u sedlovek s ofsetem. Tady delší zadní stavba o 3 cm oproti jiným modelům třeba nebude na škodu.

    Hlavně bych neporovnával kolo na ryzí XC a na marathony. Taky přece neporovnáváte spolu lyže slalomky a na sjezd a neříkáte, že na sjezd jsou na prd, že s nima nemůžete krájet oblouky jak se slalomkama.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #14 Vojta - vloženo: 18.02.2015 v 11:22:30

    odpověď na sofort — #11 co máš ty za kolo?

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #13 JanOndrej - vloženo: 17.02.2015 v 10:44:55

    odpověď na sofort — #11 Asi bych tu geometrii takhle zase neodsuzoval. Je prostě jiná, je k tomu nějaký "příběh" a věřil bych tomu, že některým bude vyhovovat. To že teď skoro všichni dělaj krátký představce a zadní stavby s dlouhým rámem ještě přeci neznamená, že to tak musej dělat úplně všichni :-)

    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #12 Žvejk - vloženo: 16.02.2015 v 23:29:28

    ono by to chtělo tu pevnou osu hlavně do předu...

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #11 sofort - vloženo: 16.02.2015 v 21:27:42

    Také bych si tohodle Bullse pořídil. Mám rád hodně pití a toto kolo je první, na které jde dát třetí flašku....mezi zadní kolo a sedlovou trubku:-) Také to je první kolo co vidím, které je dlouhé jako tandem a přitom je jen pro jednoho:-)

    1. na tento komentář reaguje JanOndrej — #13
    2. na tento komentář reaguje Vojta — #14
    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #10 Babaja - vloženo: 16.02.2015 v 18:55:30

    odpověď na McBlacky — #9 Tak a tím bych taky souhlasil. Za ty prachy nemůže chtít nikdo zlatý z nebe, že :-) A vybírat z těch čtyřech bajků, tak padne volba asi zrovna na ten Bulls.

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #9 McBlacky - vloženo: 16.02.2015 v 17:20:25

    Mít to dvojpilu a pevnou osu vzadu tak je to slušný, Xt náby taky radši pryč. Geo chce zkusit. Bulls má slušný team a kola to nebudou špatný.

    1. na tento komentář reaguje Babaja — #10
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #8 BikerX - vloženo: 16.02.2015 v 08:48:47

    Jako mě tenhle rám trochu připomíná tohle: http://mtbs.cz/clanek/pells-duke-xx1/kategorie/preview/rubrika/bike-technika?page=2 ačkoliv to má jinou hlavu, menší kola a evidentně kratší zadní stavbu.

    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #7 trance28 - vloženo: 16.02.2015 v 00:54:55

    No, me teda prijde zajimavy hlavne to, ze na konkurencnim Focusu jsou kola od Giantu :-)

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #6 sofort - vloženo: 15.02.2015 v 23:05:56

    Pokud chce někdo vláčet zadní kolo tři metry za sebou, tak ať asi tohle kolo pořídí:-) Až se tu u testů nebudou uvádět kontakty na firmy, která kola na trh dávají tak těm testům možná i začnu věřit že to nejsou placené PR. A až je bude psát víc než jeden a ten samej člověk:-) Ve Velu kola testuje aspoň víc lidí. Tam tomu věřím co píšou. Tady to je pořád dokola názor jen jednoho člověka, nějakýho Bureše.

    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #5 Vláďa J. - vloženo: 15.02.2015 v 21:43:33

    odpověď na sofort — #2 Zdravím odborníka! Vzhledem k Tvému příspěvku bych měl 3 otázky: 1: Můžeš vyjmenovat alespoň tu první stovku značek výrobců kol na evropském trhu? 2: Silně přemrštěná cena...můžeš uvést kolo ve srovnání s tímhle které je vzhledem k osazení pro Tebe cenově "nepřemrštěné? 3:Jaká "specifika" musí splňovat podle Tebe bike na kterém se nechá objet Cape Epic? Např. na tomto kole by to podle Tebe nešlo? Za odpovědi předem díky.A ještě něco,nemám nic společnýho s kolama Bulls, jenom se koukám kolem a používám hlavu!

    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #4 raptorak - vloženo: 15.02.2015 v 20:12:07

    odpověď na M1R3K — #3 Ze Soforta si nic nedělej, ten člověk vůbec neví, a má mindráček ;) Kolo za ty prachy slušný, značka ovšem v českých vodách neježděná..

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #3 M1R3K - vloženo: 15.02.2015 v 20:06:24

    odpověď na sofort — #2 Ve všem cos, napsal je vidět, že značku Bulls neznáš. Například na Cape Epic 2014 Bulls 1 vedl než měl zdravotní problémy a i tak Bulls 2 skončil na třetím místě.

    1. na tento komentář reaguje raptorak — #4
    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #2 sofort - vloženo: 15.02.2015 v 19:04:30

    Nevím co to je za značku Bulls, zřejmě jedna ze stovek na trhu po celé Evtopě. Jak je vidět z podobnosti k jiné značce tak to je asi katalogový rám jehož ambice končí někde v hypermarketu nebo jako třetí, čtvrtá značka pro nenáročné cyklisty ve speciálce. Na rozdíl od mtbs mě se zdá cena silně přemrštěná a napsat že by si takové kolo vzal někdo na Cape Epic je dost troufalé. Tohle kolo se svou dlóóóóuhou geometrií je vhodné akorát navěsit na něj brašny a jet na dovolenou po cyklostezkách. Ale to by ten rám asi pod náporem bagáže asi rupnul. Takže tohle kolo je podle mého názoru uplně na houby.

    1. na tento komentář reaguje M1R3K — #3
    2. na tento komentář reaguje Vláďa J. — #5
    odpověz na tento komentář
  15. avatar
    #1 vlada83 - vloženo: 15.02.2015 v 13:57:18

    ty slavný vzpěry má na svých rámech Focus raven už 3 roky...

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744