TEST: Merida Big Nine XT - závodní "funebrák"

Předmětem dnešního testu bude karbonový 29" švihák od Meridy, na kterém jsme otestovali zimní přírodu bez sněhu, ale s teplotami kolem nuly...

Autor: Dan Horák
TEST: Merida Big Nine XT - závodní "funebrák"

Hned na úvod by bylo vhodné vysvětlit nadpis. Určitě se nikterak nevztahuje k jízdním vlastnostem kola. Je to spíše otázkou designu. Kolu chybí už jen věnec a stužka na představci s nápisem "vzpomínáme" a dojem bude dokonalý. Tak a dost hřbitovního humoru. Merida sáhla po decentním designu matné černočerné s šedou, který je nenápadný a nepodléhající módním vlivům.

Za všedním designem se schovává druhý nejlepší 29" pevný rám od Meridy pojmenovaný Big Nine CF2. A přívlastek Carbon XT jasně dává najevo, z čeho že je upleten a čím je osazen.

Na samotném rámu Merida používá trubky z uhlíkového kompozitu s vnitřní příčkou, která zvyšuje pevnost rámu a umožňuje použití tenčích stěn profilu. Trubky zadní stavby jsou profilovány tak, aby pohlcovaly malé nerovnosti a pro odstranění jemných vibrací jsou v pletenině uhlíkových vláken implantována lněná vlákna.

Kónickou hlavu a post-mount uchycení brzdy už bereme jako samozřejmost, která nikoho nepřekvapí, stejně tak vnitřní vedení lanek pro řazení. Pevná 12mm zadní osa se už také pomalu zabydluje i u hardtailů. Jedině u středového složení je Merida konzervativní a používá závitový standard BSA, i když mohutnost dolních partií rámu přímo vybízí k použití většího průměru osy. Tolik k použitým technologiím při výrobě rámu.

Pokračovat na: Na vlně sady XT
Přečteno - 40212x Tagy: testy merida 29 karbon
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Northwave Extreme XCM
    Fotogalerie: Northwave Extreme XCM
  2. Testy - RecenzeTEST: Northwave Extreme XCM
    TEST: Northwave Extreme XCM
  3. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  5. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  6. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #14 raptorak - vloženo: 02.02.2015 v 08:54:40

    Čekám další chytrý koment od Soforta, ale asi stále hledá spodní čelist pod stolem..

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #13 raptorak - vloženo: 30.01.2015 v 10:58:14

    odpověď na BikerX — #11 Díky, přesně tak to je. Co si budem povídat, ty celopéra, to je pravda. Zas na druhou stranu, o to lepší je cena, za kterou je nabízí.

    Současná carbonová 27,5" byla vyvinuta zcela v režiji Kellysu!

    odpověď na panzdenda — #12 Jo, pár let zpět Sabotage praskaly, teď jsem o takovém problému ba novějších rámech neslyšel. A ano, silničky dokonalé nejsou, naopak, občas rupnou okolo středu.

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #12 panzdenda - vloženo: 30.01.2015 v 06:02:02

    odpověď na sofort — #4 Já příznivcem Kellysu moc nejsem. Silnička URC 7,0 mě vesměs kaká a rámy Sabotage praskaly kamarádovi jeden za druhým.

    Jen lepiči nálepek to však nebudou. Občas se nějaká katalogovka v sortimentu objeví, ale nedávno třeba doplňovali svůj tým konstruktérů viz:

    http://www.profesia.sk/praca/kellys-bicycles/O1613066

    Jak vznikají kola Kellys můžeš zjistit na jejich fejsu, první díl povídání je tady:

    http://www.kazdydenjenabicykel.sk/2014/11/pribeh-bicykla-ako-sa-rodi-bicykel/

    1. na tento komentář reaguje raptorak — #13
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #11 BikerX - vloženo: 30.01.2015 v 05:36:56

    Pokud já vím, má to Kellys tak napůl. TOP ht karbony si opravdu vyvíjí sám, celopéra a levný rámy vybírá z katalogu a jen na nich nechává na zakázku dělat kosmetické změny.

    1. na tento komentář reaguje raptorak — #13
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #10 petan - vloženo: 30.01.2015 v 05:35:15

    komentář byl smazán

    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #9 sofort - vloženo: 29.01.2015 v 19:08:43

    odpověď na raptorak — #7 tak jo a už neotravuj hlupáčku

    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #8 trance28 - vloženo: 29.01.2015 v 16:41:21

    odpověď na raptorak — #7 Dobra, vsichni tady uz vime, ze jina znacka, nez je Kellys, pro tebe neni dostatecne svetova a kvalitni...a samozrejme nejlepsi je jejich model Raptor :-) ale ten jejich "funkcni vyvoj" bych chtel teda videt. Ja mel do ted za to, ze maximalne prolistujou katalog a pak vymyslej samolepky :-)

    1. na tento komentář reaguje petan — #10
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #7 raptorak - vloženo: 29.01.2015 v 15:59:36

    odpověď na sofort — #4 Docela jsem se zasmál ;) Kellys má normálně funkční vývoj, jen Ty jsi trochu zabržděnej. Ještě jsem od Tebe neviděl neviděl normální koment, furt máš akorát potřebu někoho poučovat. Přitom problém máš Ty sám :)

    1. na tento komentář reaguje trance28 — #8
    2. na tento komentář reaguje sofort — #9
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #6 BikerX - vloženo: 29.01.2015 v 07:48:28

    odpověď na sofort — #5 Jak jsem měl možnost vypozorovat, tak v poslední době se autor tohoto testu objevuje poměrně často pod silničními technickými články na supercycling.cz, takže jeho pohled na kolo tak trochu z pohledu silničáře chápu. Evidentně ho redakce testuje i na psaní o MTB kolech, takže bych mu dal ještě šanci. Třeba bude tvárnější než někteří jiní :-)

    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #5 sofort - vloženo: 25.01.2015 v 19:01:13

    Test je amatérská ukázka čehosi, co by se dalo možná vzdáleně popsat jako představení kola. Popis kola a jízdní vlastnosti na pár řádcích. Kde jsem se ještě dočetl, že kvůli vzpřímenému posedu se nemusím zaleknout ani technických pasáží:-), že kolo se zvedá na zadní, ale jede se s ním dobře do kopce, ale kvůli tomu, že má kolo nízkou váhu:-) Kolo nemá omračující akceleraci ( a měl jí vůbec jezdec?)a že kolo reaguje na kroutící moment bez znatelné prodlevy. Tak tu prodlevu bych asi potřeboval vysvětlit:-) Když už sem autor tahá výrazy z auťáků:-) Možná nás chce omráčit. A v závěru se dočítám, že za většinu problémů s jízdními vlastnostmi jsou způsobené "dost možná" (ano, v testu je psáno dost možná)těžkými a nevhodnými koly a plášti Maxxis. Tak dost možná nebo jsou tím ty problémy způsobeny? :-) Ale i když pláště nejedou, mají poměrně velký valivý odpor, jak se v "testu" píše, přesto lze na kole provádět rychlé přesuny po silnici:-) I když pláště k rychlosti cestování nepřispívají, jak se tam také píše. A ještě ke všemu je kolo užitečným nástrojem pro jízdu v háku za kamarády. Tak jestli tento paskvil, co jste tu vytvořili, vám Merida zaplatila, tak ji lituji. Já bych si to kolo po přečtení testu nikdy nekoupil! Zvláště když kolo nemá akceleraci, což je u kola za 60 tisíc na pováženou.

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #6
    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #4 sofort - vloženo: 25.01.2015 v 18:40:16

    odpověď na raptorak — #3 Raptoraku, už zase otravuješ s tím Kellysem? Tady je řeč o kolech, která by šlo nazvat značkovými, která mají vlastní vývoj, Merida, Giant, KTM, GT. Tak proč sem pořád motáš Kellyse? Třeba Adidas od Vietnamců se čtyřmi proužky, který je podle tebe také asi lepší, je o mnoho levnější než originál Adidas, byť má proužky jen tři:-)

    1. na tento komentář reaguje raptorak — #7
    2. na tento komentář reaguje panzdenda — #12
    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #3 raptorak - vloženo: 23.01.2015 v 19:54:25

    odpověď na K4m1k4z3 — #2 Přesně tak, ještě bych do Tvého výčtu doplnil asi i lépe osazený a o 10 tis levnější Kellys Stage 90!

    1. na tento komentář reaguje sofort — #4
    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #2 K4m1k4z3 - vloženo: 23.01.2015 v 18:09:37

    11,6 kg? 63 tisíc? No-name kola na Deore nábojích vpředu bez pevné osy?

    By mě zajímalo, co v té Meridě hulí, když vymýšlejí ty ceny. =D

    Pro srovnání:

    SUPERIOR XP 969 CRB[52k]:

    http://www.superiorbikes.eu/en/collection/mtb-race/mtb-race-carbon/650-xp-969-crb.html

    SUPERIOR XP 979 CRB[60k]:

    http://www.superiorbikes.eu/en/collection/mtb-race/mtb-race-carbon/648-xp-979-crb.html

    http://mtbs.cz/clanek/superior-xp-979-carbon

    Canyon GC CF SL 7.9 Team [58k]:

    http://www.canyon.com/cs/mountainbikes/bike.html?b=3649

    1. na tento komentář reaguje raptorak — #3
    odpověz na tento komentář
  14. avatar
    #1 trance28 - vloženo: 23.01.2015 v 16:45:12

    Zajimave, hardtaily s tlumicema :-)

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744