TEST: Mongoose Argus

Dnes tu pro vás máme test ryze zimního kola, které jsme ovšem prověřovali výhradně na blátě...

Autor: Pavel Veselý
TEST: Mongoose Argus

S fatbiky se poslední dobou roztrhl pytel, snad každá druhá značka kol je pro nadcházející sezonu zahrnula do své nabídky. Z okrajové záležitosti se tak stává dostupná věc, a to nejen šíří nabídky, ale díky Mongoosu, na kterého se dnes důkladně podíváme, i ceně.

Mongoose Argus je nejlevnějším Fatbikem na našem trhu. Doporučená maloobchodní cena je totiž stanovena na příjemných 23 999 Kč.

A co za daný peníz dostaneme? Rozhodně to nebude žádný low-end, u Mongoosu osazení pojali velice rozumně, ostatně posuďte sami. Základ tvoří metalicky modrý hliníkový rám uzpůsobený pro tlusté pláště, a to nejen šíří zadní stavby, ale k tomu i odpovídající středovou mufnou.

V rámové specifikaci najdeme postmount uchycení zadní brzdy, pressfit integrované hlavové složení a kompletně venkem vedenou kabeláž.

K rámu je doladěna i pevná hliníková vidlice s patkami pro náboj na klasický rychloupínák. Přední brzda je na vidlici uchycena přes IS návarku. Na rámu i vidlici je dostatek návarek pro případné ověšení nosiči.

Fatbike dělají fatbikem pořádná kola. Zde jsou pláště VeeRubber Mission Comand v rozměru 26x4,0" obuté na zapletená kola složená z ráfků Stars Circle o šířce 93 mm a alu nábojů s šesti děrovým uchycením kotoučů. Výplet spoléhá na 32 ocelových drátů. Pro doplnění, přední osa je široká 135 mm a zadní 190 mm.

Řazení Arguse je kompletně v režii Shimana. Přehazovačka a přesmykač nesou loga řady SLX M670 a povely, kam řadit, jim udávají řadící páčky z nižší řady Deore M610. U přesmykače je zajímavě řešené uchycení k rámu; aby se dosáhlo potřebné vzdálenosti od sedlové trubky, je využito upravené objímky, na kterou je smyk uchycen přes horní přímou montáž, kterou jsme zvyklí vídat u standardních rámů.

Kliky dodalo FSA z řady Comet s integrovanou osou, odpovídající specifikaci fatbike středové mufny. Převodníky nabízejí rozsah 38 - 24 zubů. K převodníkům ještě doplním specifikaci kazety, ta je desetistupňová Shimano HG62 a nabízí rozsah 11-34 zubů. To vše spojuje a roztáčí řetěz KMC X10.

Brzdy jsou osazeny hydraulické Tektro Auriga, s kotouči o průměru 160 mm na obou kolech. Sedlovka, sedlo a představec jsou z montážní produkce Mongoose, zaujmou však Funn řídítka z materiálu Al6061, která kokpit příjemně rozsvítí a dobře padnou do ruky.

Přečteno - 36435x Tagy: mongoose testy fatbike
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Northwave Extreme XCM
    Fotogalerie: Northwave Extreme XCM
  2. Testy - RecenzeTEST: Northwave Extreme XCM
    TEST: Northwave Extreme XCM
  3. Testy - RecenzeTEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
    TEST: Marin Wolf Ridge - první dojem
  4. TechnikaFotogalerie: Scott Genius 920
    Fotogalerie: Scott Genius 920
  5. Testy - RecenzeTEST: Scott Genius 920
    TEST: Scott Genius 920
  6. TechnikaFotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1
    Fotogalerie: Cannondale Scalpel Si SE 1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #13 JanOndrej - vloženo: 17.02.2015 v 10:52:55

    Přemýšlím nad tím k čemu bych tohleto šetnáctikilový kolo použil v létě a tak nějak mě prostě nic nenapadá.

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #12 BikerX - vloženo: 03.02.2015 v 18:47:13

    odpověď na xtrail — #11 S tebou kdokoli diskutuje, je dříve či později nazván troubou, naštěstí mne toto označení neuráží, tak ho klidně dál pooužívej :-) Na chyby občas narazím i na podstatně větších webech, pravda, není jich tolik, ale jsou i tam. Myslím že někde tady někdo psal, že MTBS má korektora, takže to možná nebude úplně chyba redaktorů. Nicméně souhlasit s tebou asi musím ohledně toho podrážení cen u Spacialized. Chápu že to dělat můžou, ale je to začátek konce a sami na to podle mě jednou doplatěj.

    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #11 xtrail - vloženo: 30.01.2015 v 10:10:41

    odpověď na BikerX — #10 Ty to máš nejen pomotané, ale asi jsi zcela mimo. Musíš si ty příspěvky pořádně přečíst. jednak tu je každý pátý článek o Specialized a tak se dá předpokládat, že se k nim lidé, nejen já, vyjadřují. A potom o čem jsem se ve svých příspěvcích zmínil? O Leflmanovi jen jednou jako reakci na článek. Potom jsem se pozastavil nad tím (a nejen já) že Spešl natočí video dítěte na fatbiku, kde na jeho konci rozjede jinému hrad z písku, což není moc výchovné a vyjádřil jsem se k ceně Spešlů v tom smyslu, že je možné je koupit skoro všude se slevou. A také jsem zapochyboval že Kulhavý bude mít v budoucnu podobě skvělé výsledky, ač bych mu je přál. A podobně jako jiní se tu pozastavuji nad tím, že když se někdo psaní živí, tím myslím redaktory MTBS? tak ať se buď naučí pravopis nebo si musí na opravy někoho najmout. Takže kde je problém? Musíš si přečíst co píšu a ne jen nadpisy článků, kde jsem se k nim vyjádřil. Než tu se mnou začneš diskutovat, musíš se na to lépe připravit:-)Jinak budeš za troubu:-)

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #12
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #10 BikerX - vloženo: 30.01.2015 v 05:42:50

    odpověď na xtrail — #9 Nic pomotaného nemám. Stačí se podívat na historii tvých komentů aby člověk zjistil, že dokola omíláš jen neustále to samé. Už aby se naplnila tvá poslední věta z předchozíko komentáře :-)

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #11
    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #9 xtrail - vloženo: 29.01.2015 v 12:25:19

    odpověď na BikerX — #8 Milý Bikerxe, máš to pomotané. Pod článek o Mongoose mi vkládáš do mé klávesnice cosi o Specialized. Těžko mluvit o někom, že nesnáší Specialized když ho ještě nedávno čtyři roky jezdil. Lofelmana znám jen tady z článků a tak opravdu nevím proč myslíš že ho nesnáším. Je mi ukradenej. Redaktory mtbs také neznám ale je fakt, že jejich články čtu a nemohu se ubránit komentování nesmyslů a nesrovnalostí, které se tu píší. Já totiž ty články nejen čtu, ale také o tom co si přečtu, většinou přemyšlím. To ti také doporučuji, pokud na to nejsi zvyklý. Nevím koho tou konkurencí myslíš, ale jestli pracuješ ve firmě, která dělá automatizované systémy, jako tam pracuji já, tak asi budeš konkurence. Spíš možná, protože těch systémů pro různá odvětví jsou stovky až tisíce. Ale potěším tě, už to tady moc nečtu, protože tu není co číst. Takže komentáře z mé strany také ubydou.

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #10
    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #8 BikerX - vloženo: 29.01.2015 v 08:39:47

    odpověď na xtrail — #4 odpověď na xtrail — #6 odpověď na xtrail — #7 Milý xtraile, nevím proč, ale evidentně z nějakého důvodu nesnášíš Specialized, jmenovitě pana Loffelmanna a MTBS a jeho redaktory. Proč to ale dokola všude opakuješ, dyk už je to trapný. Od jakýpak konkurence to asi seš? :-)

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #9
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #7 xtrail - vloženo: 20.01.2015 v 09:05:04

    A ještě to doplním. Zatím poslední dnešní článek je představení kola Giant. To znamená další propagace značky, kterou MTBS ve svém eshopu tady prodává. http://expressbike.cz/jizdni-kola-1/?vyrobce23=894806174 Ti hoši sem píší pomalu už jen o tom, co prodávají, nebo lépe řečeno, co potřebují prodávat. Totální degradace kdysi poměrně slušného serveru!

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #8
    odpověz na tento komentář
  8. avatar
    #6 xtrail - vloženo: 20.01.2015 v 08:19:30

    odpověď na trance28 — #5 Souhlasím, nikdo neumí vše. Ale pokud se někdo psaním živí, to co píše prodává, předkládá to jiným, tak by měl psát správně pravopisně nebo si to zařídit jinak. Tak to je odjakživa. Já kdybych si tu platil inzerci a byly tady hrubky tak bych vyletěl z kůže co to tu je za ... Opravdu si myslíš, že tady to je ještě odborný server? A ano, jednak je pro mne kolo zábava a zábava je i to, co si o něm čtu, a také se podívej, jak tu meziročně klesla návštěvnost. Asi o dvacet procent. Průměrná návštěvnost stránek MTBS je něco přes dvě minuty. To znamená že lidi sem nahlédnou a ani to tu moc nečtou. Je to patrné i na tom, že tu už skoro nikdo o kolech nediskutuje. Dřív se to tu rozebíralo, co jak pruží, nebo nepruží, jaké kdo má zkušenosti a podobně a teď sem někdo maximálně napíše že popis kola neodpovídá fotce, že na fotce je jiný závodník než se píše a nebo tu řešíme pravopis.:-)Klesající tendence je dost patrná ve všech směrech.

    1. na tento komentář reaguje BikerX — #8
    odpověz na tento komentář
  9. avatar
    #5 trance28 - vloženo: 20.01.2015 v 04:47:54

    odpověď na xtrail — #4 Tak ja se nad pravopisem vicemene nepozastavuju, to bych tady trolil permanentne, ale tohle vylozene bilo do oci :-) ale co, me zase uplne nejde matika, no, kazdy ma asi neco :-) to jsou mi tedy paradoxy, chodit na odborny server za zabavou :-)

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #6
    odpověz na tento komentář
  10. avatar
    #4 xtrail - vloženo: 19.01.2015 v 09:10:04

    odpověď na trance28 — #3 Není třeba se tady už nad pravopisem pozastavovat. Prostě ho redaktoři neovládají. Já už dávno tomu, co se tu píše, nevěřím. Jak mám věřit někomu, kdo nezná takovou jednoduchost, kam jaké i/y napsat, a přitom se snaží napsat složitou záležitost, jako je test kola? A jak mám věřit testu kola, tady na MTBS, když v e-shopu MTBS se tato kola nabízí, jak jsem si právě všiml, k prodeji? Opravdu by MTBS napsalo špatný test nebo pravdivý, když tato kola samo prodává? Tak trochu si z nás dělají legraci. Ale zábavné to tu je:-)

    1. na tento komentář reaguje trance28 — #5
    2. na tento komentář reaguje BikerX — #8
    odpověz na tento komentář
  11. avatar
    #3 trance28 - vloženo: 19.01.2015 v 00:14:25

    Plaste "zapusobyly"....ach jo :-)

    1. na tento komentář reaguje xtrail — #4
    odpověz na tento komentář
  12. avatar
    #2 saddam - vloženo: 16.01.2015 v 22:52:27

    Aha, už vidím, že FSA MegaExo, mají takhle úchylně nízké podložky, že to vypadá, že je tam mezera. Omlouvám se.

    odpověz na tento komentář
  13. avatar
    #1 saddam - vloženo: 16.01.2015 v 22:42:28

    Tak pokud vidím správně, že středová mufna nejen že není zafrézovaná, ale pravá miska je bez podložek buď povolená nebo dokonce dorvaná na konec závitu, tak by mě zajímalo, kde kolo skládali, abych se tomu místu vyhýbal s půlmílovým perimetrem.

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744