Hostýnskou 50 vyhrál Žák

Druhý ročník Hostýnské 50 dopadl na výbornou. V příjemné atmosféře a za ryze letního počasí se do hlavního závodu pustily čtyři stovky startujících a dalších 140 dětí se zúčastnilo dětských závodů v parku Zahajenné. Jako součást doprovodného programu se dražil dres Romana Kreuzigera, za který poputuje na účet nadačního fondu Štastná hvězda neuvěřitelných 42 000 tisíc korun!

Vítězem hlavního závodu se stal Pavel Žák (Bike Triatlon Morkovice), kategorii žen vládla Johana Koľašínová (Superior Riders).

Výsledky 50 km - muži
1. Pavel Žák (Bike Triatlon Morkovice) 1:44:17
2. Jiří Hradil (Force KCK Zlín) +0:19
3. Radoslav Šíbl (4Ever CykloBulis) +0:21

Výsledky 50 km - ženy
1. Johana Koľašínová (Superior Riders) 2:11:31
2. Lucie Otáhalová (Nilfisk Alto pro cycling) +1:58
3. Martina Novotná (TÜV SÜD Rusava Bike Team ) +3:01

Výsledky zde: sportsoft.cz

03.08.2014 - Závody - autor: TomasGladis - 6228x marathony2014
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. Ostatní závodyGranitland Xtreme - tvrdý jako žula, přesto neobjevený
    Granitland Xtreme - tvrdý jako žula, přesto neobjevený
  2. Ostatní závodyBike Prague mění trať, úvodní kilometry pofrčí
    Bike Prague mění trať, úvodní kilometry pofrčí
  3. ZávodyFotogalerie: Author Král Šumavy 2014
    Fotogalerie: Author Král Šumavy 2014
  4. Ostatní závodyAuthor Král Šumavy - konečně slunce
    Author Král Šumavy - konečně slunce
  5. PozvánkySlovak winter MTB & RUNNING Trophy 2014
    Slovak winter MTB & RUNNING Trophy 2014

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.
  1. avatar
    #7 šotek - vloženo: 13.08.2014 v 10:29:33

    odpověď na trance28 — #6 jo máš pravdu, ten závodník totiž tušil že to bude bloudivej závod, já však čekal nějakou úroveň, bohužel :)

    odpověz na tento komentář
  2. avatar
    #6 trance28 - vloženo: 06.08.2014 v 08:25:19

    odpověď na šotek — #5 No vidis to, zavodnik, co byl na bedne, daval pozor a nezabloudil...a taky asi valil 45 ve sjezdech :-) aspon mas ponauceni pro priste :-)

    1. na tento komentář reaguje šotek — #7
    odpověz na tento komentář
  3. avatar
    #5 šotek - vloženo: 05.08.2014 v 15:47:27

    jsou ti co se s batůžkem na zádech kochají přírodou a mají čas se dívat po téměř neviditelných šipkách a jsou ti, co jedou na výsledek a tudíž to musí rozbitým sjezdem hrnout 45km/h a takové velmi slabé značení zkrátka nestihnou zaregistrovat...z prvního sjezdu pořadatelé na odbočce akorát seděli na mezi a bez jakékoliv reakce čuměli jak to hrneme jeden za druhým dál dolů místo aby směrovali ostře vpravo.tím jsem přišel o průběžné 20.místo a při vyjetí zpět jsem pořadatele na mezi zpucoval at jdou do křižovatky a směrují a oni bez reakce dál seděli "pohoda-jazz" a další zajížděli...Ypsilonka křižovatka před koncem to stejné, stáli uprostřed, jen se dívali a my nevěděli pravá/levá, pak až jsme si při přibrždění všiml další mini šipky na zemi.když jsem se bavil se závodníkem kterého velmi dobře znám a byl v celkovém na bedně tak říkal "musel jsem si dávat hodně moc pozor, abych nezabloudil"

    když to shrnu:

    -bloudění po trati téma č.1 v cíli

    -absolutní neschopnost některých pořadatelů na trati

    -sprychy OK

    -jídlo OK

    -pití-dlouhé fronty ať už alko nebo nealko

    -parkování OK

    1. na tento komentář reaguje trance28 — #6
    odpověz na tento komentář
  4. avatar
    #4 Z - vloženo: 04.08.2014 v 20:49:41

    odpověď na vlada — #3 ani v nejmenším bych si nedovolil vyvracet něčí názor. A už vůbec bych nechtěl kritizovat, že ten názor někdo projeví. Já jen napsal svůj. Prezentace... no možná máte pravdu, nevím. Já problém neměl, čekal jsem asi dvě minuty. Na rozdíl od mnoha jiných, i mnohem renomovanějších závodů. Ale fakt bych nechtěl, aby to vyznělo jako nějáká anální turistika, vždy je co zlepšovat. Jen se mi to líbilo, krásný závod v krásné krajině.

    Btw., nevím, kde nebo z čeho jste vydedukoval, že po závodech nejezdím. Nemíním se k tomu vůbec vyjadřovat, je to mimo, je to jiná diskuze. Jen na okraj, nemusím psát, co jedna paní povídala. Já na závodech několikrát taky zabloudil, ale nenapadlo mě kritizovat pořadatele. Jen jsem si řekl, že jsem asi magor, když x desítek či set lidí projelo bez bloudění a mi se to nepodařilo :-)

    odpověz na tento komentář
  5. avatar
    #3 vlada - vloženo: 04.08.2014 v 20:12:14

    odpověď na Z — #2 Já se nad sebou zamýšlet opravdu nemusím. Jelikož jsem jel závod minulý rok, věděl jsem, kudy trať vede, ale mnoho závodníků hledalo kudy kam a bloudili. A nebylo jich málo. Jen co jsem viděl na trati a pak slyšel od mnoha lidí v cíli. Asi moc po závodech nejezdíte, a jde vidět, že Vám chybí srovnání z jiného, dobře značeného závodu. A o prezentaci raději pomlčím. Prostě to mělo chyby a nevidím nic špatného na tom, že si dovolím projevit nesouhlas s kladným hodnocením pořadatele.

    1. na tento komentář reaguje Z — #4
    odpověz na tento komentář
  6. avatar
    #2 Z - vloženo: 04.08.2014 v 18:53:03

    naprosto jiná zkušenost, než kolega pode mnou. Značení velice dobré, na stěžejních místech pořadatelé či diváci. Nepocítil jsem žádné podcenění,naopak. Zabloudit jde všude, ne že ne, ale svádět v tomto případě něco na přadatele a nezamyslet se sám nad sebou, tak to je docela nešťastné.

    1. na tento komentář reaguje vlada — #3
    odpověz na tento komentář
  7. avatar
    #1 vlada - vloženo: 04.08.2014 v 13:02:19

    Na výbornou? Zatím nejhůře značená trať co snad kdy byla. Jestli je pořadatel trošičku soudný tak by se měl závodníkům omluvit. Šipky pouze sprayem a na zemi, nikde žádné mlíko, na odbočkách žádný pořadatel. Značení nešlo vidět. Pokud to někdo s pořádáním závodu myslí vážně, nemůže značení takhle podcenit.

    odpověz na tento komentář

redakční systém | ISSN 1803-5744