Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

doomon

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
MiniTest: Bezdušový tmel Effetto Mariposa Caffelatex

Kopíruju svůj příspěvek z jiného fóra...

Jsem nasraný jak Amidor… CL fakt nebrat, málem jsem se z toho osypal!

Vůbec nefunguje!

zážitek 1 – gravel bike, pláště Specialized TriggerPro TLR: čerstvě nalitý tmel; defekt pro průjezdu staveništěm, klasické píchnutí o kamínek, malá dírka. Únik tlaku zpozorován po 500 m, v místě defektu dosud vycházely bublinky. Dofoukáno (pumpa se šlauškem), další únik tlaku po cca 5 km, stejné místo, pořád bublalo. Po dalších dvou dofouknutích dojeto s duší!

zážitek 2 – opět čerstvý tmel, XC kolo, plášť Conti RaceKing ProTection; nejprve velmi dlouho trvalo zatěsnění spoje ventilek – páska (obé Specialized), neustále vycházely bubliny. Nakonec se to „nějak“ zastěsnilo. Defekt malá dírka na boku pláště, což by podle slov výrobce měl tmel skvěle pobrat. Opět dlouho vycházely bubliny, pokles tlaku byl výrazný. Při dofukování (pumpa bez šlaušku) se porušila těsnost spoje ventilek – páska a ruční pumpou nebylo možno vůbec dofoukat. Dojeto s duší.

Tohle se mi s jinými tmely nestalo.

Pokud rádi tlačíte nebo řešíte defekty, potom je tento výrobek přesně pro vás. Pokud ale raději jezdíte, poohlédněte se po jiném tmelu!

Už nikdy víc!

A bonus:

Tak nevím jestli mám blbou šarži mlíka nebo co…

Dal jsem tomu ještě jednu šanci. Výjezd a defekt, nějaký hřebík nebo podobná věc, cca 2–3 mm v průměru. Čili to, co by mělo mlíko v pohodě pobrat, podle prezentačních videí. Takže jsem milý hřebík vyndal, mlíko chrstalo proudem a nezalepilo nic, dokud jsem zas hřebík nedal zpět.

Jako bonus se opět porušila těsnost spoje páska-ventilek, při foukání mi šly od ventilku bubliny tmelu.

CL letí do hajzlu.

10.09.2017 09:52:03

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744