Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

mirob

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Test: Tachometr VDO M6.1

Za mě docela velká nespokojenost!! Jako já nedokážu pochopit kdo navrhoval tento nejvyšší model VDO v německu?? nebyl opilí?? Přeci vždy přitom chci vylepšit ten původní TOP model a věřte ....mám co říct!

Předchozí model nejvyšší řady mě stál něco kolem 5500,- VDO Z3 PClink naprostá spokojenost ve všech směrech a univerzálnost! měl jsem ho přes 10let....

NOvý VDO m6,1 má hezký design, je lehký, drží jako fík, měří přesně a atd, ale největší nedostatky oproti minulému vidím v křechkosti, v titerných tlačítkách které ve fofru někdy hledám, hrudní pás je nepohodlný hlavně ze začátku štípe pod prsama, než se začnete potit, jelikož tam vzniká 2mm mezera v upínaní obou stran ...., pak už je to OK, jako zobrazení tepovky??? halooo??? vždyt je to na výšku jak barak ...proč?? někdy to splívá dohromady, minulý Z3 měl krasný výškua le i šířku tepovky...nemuseli jste to luštit,,,,minulý měl udaj o teplotě i o %stoupání ...tento má jeden! proč? tj zlepšení??? minulý se dal zapnout i na ruku jako hodinky a měli jste pohodlný sportestr.....tady nic...když ho totiž sundáte z kola a máte na sobě hrudní pás, tak Vám to neměří, třeba na trenažeru nebo když se jdete ven projít atd...nevýhod je spousty oproti minulému modelu....a nejvíc mě dostalo, že když se rozjedete, tak se Vám automaticky spustí START/STOP funkce ok beru super to měl i minulý,, ale tj vše....takže když jedete třeba závod, starý Z3 jsem na startu ručně zapnul a pak v cíli vypnul jako stopky,ale tady to nejde!!!!! proč??? halo němci??? takže vám se zapne auto start a v cíli, když dojedete, tak ho okamžitě MUSITE sundat z kola, aby Vám nezkresloval dané data ze závodu, či vyjíždky!! jako každy jiný to vypne jako dřiv, tady to nejde,takže pak chodíte třeba 2 minuty v cíli a data jsou zkreslená§!!! a největší gol STRAVA,,o ničem musím platit 60dolaru ročně abych viděl celý progress a data stravy, jinak vidím to samé co na tachometru, dříve měl VDO svůj samaostatný program zdarma k Z3 a ted takovýhle blbosti....a bůhví co ještě je špatně...když budete vozit Z3 pclink nebo tuten nový m6,1....

21.10.2017 19:50:00

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744