Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

ody55

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Lockdown výzva s MTBS: Takové to domácí ježdění

Hmm, pěkný článek. Vypadá to že autor už je z těch aktivit s nasazeným respirátorem pořádně přidušený. Jenom pokračujte a možná vyhrajete i dřevěný penál. Omlouvám se za ten úvod, ale dost ně to nadzvedlo.

Lidi proberte se dokud je čas, copak nevidíte co se tady opravdu děje? Vojáci v ulicích proti vlastním lidem. Opravdu si myslíte, že virus tímto opatřením zmizí a všechno se vrátí do normálu? Ještě měsíc, půl roku, pět let to vydržme.... Virus je v tom lepším případě jenom záminka a ti vládní "neumětelové" jak jim všichni říkají, ví přesně co mají dělat. Jedou podle jasně daných not a budou stále přitvrzovat, dokud nedosáhnou svého. Způsob jakým s náma jednají je jako bych se vrátil před 89-tý. Nenechte ze sebe dělat blbce, nebojte se a zajímejte se, co se děje pod zástěrkou viru. Svoboda je myslím to o co se tady hraje. Zdraví je samozřejmě důležité, ale žít neustále pod dohledem, to snad nechcete?!

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #3
03.03.2021 22:09:30
Scott Hyper Spark

odpověď na Pavel Trance — #2 No ono to asi na nic jiného než na polňačku nebude, podle té obří pily. 40Z?? Na trailu, ve sněhu, bych se na to rád podíval :D

13.02.2021 08:19:29

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744