Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

pruchajarda23

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Máme jedny z nejlepších trenérů mládeže na světě, říká Zapletal

odpověď na Aleš Procházka — #7 Myslím, že Aleš napsal velmi trefný pohled na posledních cca 5-8 let této disciplíny XCO v Čechách a Tím poukázal nepřímo na přístup svazových funkcionářů, počínaje samotným prezidentem a konče reprezentačním trenérem. Aleš zde hovoří o odhození ega. Ano, ale to by měl především udělat reprezentační trenér. Jsem rád, že až na kolegu Tranceho, se vedla slušná diskuse. Bohužel by se nad tímto problémem CrossCountry měli zamyslet především odpovědní svazoví funkcionáři. Po přečtení PR článku pana Zapletala, ale v to věřit bohužel nejde.

09.03.2021 20:13:48
Máme jedny z nejlepších trenérů mládeže na světě, říká Zapletal

Hmm...článek spíše hodný PR. Jestli se pan repre trenér Zapletal skutečně domnívá, že máme jedny z nejlepších mládežnických trenérů na světě, tak se skromně ptám, jak na to přišel. Kolik děvčat a mladých mužů juniorského věku vstoupilo za posledních 3-5 let do kategorie U23 a zde pravidelně jezdili do desátého až patnáctého místa ve světě ? Bavíme se možná o dvou děvčatech a dvou, třech chlapcích! Kolik z nich přišlo následně za posledních 5 let do ELITNÍCH kategorií? Posledním byl Honza Vastl cca před 3 lety . A něm potopa . Nejlepší naše eliťačka Jitka Čábelická má třicet let, Ondra Cink taktéž. Talentovaná Tereza Tvarůžková nebyla těmito mládežnickými trenéry ovlivněna, jelikož přišla z jiného sportu( asi dobře pro ní). A ta je podle mého názoru jediná, která bude další roky Jitce Čábelické konkurovat. Mladý Zatloukal je talentovaný kluk a bude též již v U23 . Ale v juniorech ho nikdo za poslední dva roky nebyl schopen připravit na vrcholy sezóny a žádný výsledek neudělal. V U23 bude mít hodně těžkou pozici. A tak se jen prosím ptám, jaké kritérium si pan Zapletal vytvořil pro hodnocení práce trenérů? Myslím, že vždy ve vrcholovém sportu platilo a platí, že mládežnický sport je zajímavý především pro trenéry, rodiče a samotné závodníky. Ale teprve v dospělém sportu se ukáže, jak kvalitní příprava probíhala s mládeží! A tady je pohled na mládežnický sport a výchovu mladých sportovců velmi smutný! A to není jen chyba samotných trenérů, ale celé koncepce přípravy mladých sportovců a především pana Zapletala, jako garanta tohoto sportu a velkého PR propagátora svého jména. Nelze se neustále zaštiťovat Jardou Kulhavým. Ta doba je dávno pryč.

  1. na tento komentář reaguje tntbiker — #3
  2. na tento komentář reaguje Aleš Procházka — #7
05.03.2021 13:54:01
Začíná se od nuly, trenér Zapletal změnil kriteria pro OH v Tokiu

odpověď na Lipton — #8 Toto asi bude, reps. je, můj poslední komentář na tomto webu, jelikož to je ztráta času. Ani Ty, ani Pavel Nový jste nepochopili, že to není vůbec proti Kulhecovi. Jen hlupák může o Jardovi napsat, že nic nedokázal a už mu holt tenhle typ závodů dnes již nesedí. Opak je pravdou a Jarda ve své době dokázal vyhrát to co vyhrál a za to si zaslouží být vnímán jako náš historicky nejlepší bajker. Tečka. Jenže lidi okolo něj se snaží jeho jméno a jeho samotného nadále zneužívat ve svůj prospěch. A o tom byla vlastně má reakce na článek o Změně nominačních kritérií. To je reakce na Zapletala ,na věčně obhajující články na MTBs o Jardovi, jak je skvělej i nyní, jen má prostě smůlu, zdravotní problémy, atd.... prostě tu čteme a posloucháme jen lži a keci . Ale jak je vidět, tak se to vyplácí a čtenáři těchto nesmyslů tomu prostě věří a fandí. Prosím, je to váš názor a máte na něj právo. Je zde krásná paralela se současnou politikou a nemůžeme se proto divit, že demagogové, populisté a lháři ovládají jak svět politiky, tak i často pozice ve sportu. A proto "věřím" jak MTBs, tak panu Zapletalovali, že Jára se určitě zapojí do další OH kvalifikace a bude stát na startu v Paříži v roce 2024!!!

04.07.2020 01:02:00
Začíná se od nuly, trenér Zapletal změnil kriteria pro OH v Tokiu

Bohužel nejsi sám kdo vůbec nepochopil proč nastala "náhle" změna nominačních kritérií.

Tady přece nejde o to kdo konkrétně pojede na OH . Jasně ,má logiku aby tam jeli nejlepší závodníci a snad i pojedou.

Zapletala kromě Kulhece ( s kterým spojil i svou "trenérskou" kariéru ) ostní závodníci prakticky nezajímají. Je potřeboval vždy jen jako "křoví" k "Járovi", včetně těch nejlepších. Ale teď mají oba pánové asi problém, co s tím, když Jarda nevyhraje ani Pražský pohár. Proto změna nominačních kritérií!

Nyní jde hlavně o to aby měl JK legitimní nárok být další rok zaměstnancem DUKLY Praha ! Protože XCO je olympijská disciplína. Zapletal ani JK nemůžou oficiálně říct, že nebude už jezdit CrossCountry. Protože pak by ho museli ukončit na DUKLE. Takže všude vykládají, že se chce nominovat na OH v XC ,ale měl teď smůlu, včera zranění, pak zase defekt,atd...samé bla bla . A zde na MTBs to čteme už 4 roky, jak na to má a jen ta smůla. Ale jde o princip a o ty peníze, které jsou i Tvoje , nás všech, které sypeš do státu . A takhle je pěkně pan Zapletal vytáhne na "přípravu" JK, "Jára" má též velmi slušný plat v tomto "ústavu" ,na to nezapomeň! A závěr , proč to říkám: je NEMORÁLNÍ aby bývalý olympijský vítěz byl placen státem za státní peníze a nejezdil závody ( XC), za které je placen. Spočítej si kolik jel XC ČP závodů a SP za poslední 2 roky! V sobotu se podívej na výsledky XCO ČP v Touškově. Podle poslední informace od Kolopro(Instagram) pojede v sobotu trasu A Drásala!!!

Jen tak dál. Lhát a brát . Lidem dáme chléb a hry, ať je od klid .

  1. na tento komentář reaguje trance28 — #6
30.06.2020 23:42:07
Začíná se od nuly, trenér Zapletal změnil kriteria pro OH v Tokiu

Tato zásadní změna nominačních kritérií na OH v Tokiu je dle mého názoru za hranou slušnosti a morálky nás všech. A musí především urážet oba loňské mistry republiky XCO, Jirku Čábelickou a Ondřeje Cinka, ktří s touto jistotou počítali i v přípravě a najednou uha, vše je jinak. Oba v pořadí rankingu UCI jasně vévodí všech českým závodníkům a oba vložili do OH nominace nejvíce bodů. A nyní tento člověk, repre trenér, oznámí, že všichni stojí na startovní čáře po druhé . Po dnešním KPŽ Orlík nejde nereagovat. Jitka první , Cink ve skupině 4 lidí , která po 20 minutách závodu toto klání rozhodla Komu to chce dát pan Zapletal šanci? Cink i Čábelická, pokud se nepletu, jsou zaměstnanci DULKY Praha a jejich šéf, který má pod sebou skomírající dráhovou sekci na DUKLE a též bajkery zaměřující se na XC , jde tímto rozhodnutím proti svým závodníkům? Má to logiku nebo to má svůj důvod ? Logiku to prostě má jen v tom případě, že tento pán bude moc argumentovat nutností financí a "vytáhne" další statisíce na přípravu z DUKLY i ze svazu cyklistiky pro "vyvoleného" a zároveň "zachránit" pro Jardu Kulhavého další rok na DUKLE, protože bude bojovat o body do OH kvalifikace. Proč zde na MTBs neustále píšete věci jako zda uvidíme JK na OH příští rok? Jarda dneska není schopný vyhrát už ani Pražský pohár, neudělá již ani bod do OH kvalifikace, prože je z Čechů až pátý v pořadí UCI, tudíž, nemůže ani pro tým bodovat. A tohle je bohužel důvod změny nominačních kritérií.

Pan Zapletal přímo v tomto článku lže, když říká :"Aktuální situace je ale jiná. Do konce kvalifikačního období pro Tokio 2021 nás čeká podle současného kalendáře a vyjádření UCI celkem 5 závodů SP, mistrovství světa a pravděpodobně i Evropy,". Omyl! Do kvalifikace se vstoupí až příští rok pouze 2 závody SP( v článku to píše jasně i MTBs). Tenhle člověk bohužel neví ani dnes jak kvalifikace na OH probíhá.

Ano, Jarda se před nedávnem vyjádřil ,že by se měla OH jistota pro Cinka a Čábelickou zrušit. Teoreticky to dává možná i logiku, když nebudete znát souvislosti. Ale ani kdybyste je nevěděli, tak dnes máme dva muže ( Cink a Stošek) a dvě ženy ( Čábelická, Štěpánová). Tak proč psát tak nesmyslná kritéria , která přece nemohl napsat člověk, který se nechá titulovat reprezentační trenér. Hlavně když vytáhneme peníze a udržíme Járu .

Ať si každý sám udělá názor na to , co se děje nyní v tomto odvětví. Je to vážně smutné kino.

PS: Vážně se těším na další výsledky JK v olympijské disciplíně XCO a další zajímavé komentáře pana Zapletala a potažmo MTBs.

  1. na tento komentář reaguje kacerek — #2
28.06.2020 00:44:49

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744