Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Frank

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Dětský sen: Amulet 26 Youngster Carbon

Bylo by prosím možné pro příště zvolit normální titulek v nadpisu? To, co tam je, mi ve spojení s kolem pro děti nepřipadá ani vtipné, ani originální. Díky

30.06.2019 18:20:12
Author 2019 - to, co lidé chtějí

odpověď na Hazoš — #1 To je pravda, ty gripy, co jsou na novince Orion už mám pár let na kole:) Jinak ty hliníky pořád vypadají, jako modely z roku 2005. Kdyby alespoň brousili ty svary, dneska už to má kdekdo a mnohem líp to vypadá.

06.11.2018 19:33:52

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744