Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

PomalejFanda

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Drásal přinesl horké boje na všech trasách

Stáli jsme na několika místech po trati s kámošema jako saport a přišlo mi, že Jana byla za Milenou jak na gumě a byla ráda že tam je. Škoda toho pláště. Jinak smekám před všema co dokončili, teplota vysoká a lesáci z tratě místy udělali dobrou paseku.

30.06.2019 22:18:57
Další Stoškova paráda - Malevil Cup vyhrál i s defektem

Pěknej článek, jen bych se pozastavil nad souborem závodů před Malevilem u obou závodníků co vyhráli, když už je tolik vyzdvihujete nad ostatní a mluvíte o drtivé převaze. Přeci jenom, zamyslete se nad tím, co do teď oba jezdí?! Oproti ostatním, které nechali za sebou jsou odpočatí. Jak Martin Stošek, tak Jana Pichlíková to měli vcelku jednoduché, za sebou nechala kapacity, které od začátku sezóny jezdí na opravdu těžkých a náročných maratonech, nikoliv KPŽ nebo pár startů v XCO. Ale na druhou stranu proč ne no, byli tím pádem líp připravení, respektive odpočatí. Takže bych nemluvil o drtivé převaze, spíš bych udržel respekt a pokoru k ostatním, a mluvil o jednom z mnoha závodů, který se jim prostě povedly. Jak je zřejmé v článku, kdyby Janě nepřijely "dostavníky" a jela za své, tak by se o drtivé převaze asi mluvit nedalo...

  1. na tento komentář reaguje Martin Stošek — #3
09.06.2019 19:21:37

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744