Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Jachym

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Garmin nefunguje, napadli ho hackeři a chtějí výkupné

odpověď na Soused — #1 Souhlas, tomuhle se říká s křížkem po funuse. Nahrávání aktivit přes Garmin Connect funguje od včera od rána. Opisování článků z jiných serverů vám jde. My bysme ale uvítali, kdybyste přinášeli spíš vlastní informace. No, asi jezdíte bez Garminu, no, nic proti, každý jak je mi libo. Tak o něm radši nepište.

28.07.2020 08:57:56
TEST: Garmin Fénix 6X

odpověď na JirikH — #15 Já bych to neviděl tak černě. Mě se recenze líbila, je vidět, že autor má s garmin hodinkama nějaké zkušenosti a ne že je dostal půjčené na týden. Nemá cenu opisovat DC Rainmakera a už vůbec ne se pokoušet ho trumfnout. Tady asi pro většinu čtenářů je bike zábava a ne věda.

  1. na tento komentář reaguje JirikH — #24
01.03.2020 09:39:22
TEST: Garmin Fénix 6X

odpověď na Pepa RSV4 — #3 Tak já úplně stejně: F5 můj první sporttester, přešel jsem na F6x před měsícem. Byl jsem hodně spokojen už s F5, samozřejmě F6x je ještě lepší a můžu ho doporučit i když podle mě zas tak velký rozdíl od F5 to není. I tak jsem rád že jsem upgradoval: víc mi sedí ta velikost, výdrž baterie je super a větší displej taky.

K recenzi: dík za ten tip jak zobrazit HR na mapě při navigaci, to jsem nevěděl a při navigaci mi to chybělo.

  1. na tento komentář reaguje Tomáš Růžička — #8
  2. na tento komentář reaguje Pepa RSV4 — #9
  3. na tento komentář reaguje Pepa RSV4 — #10
29.02.2020 20:34:36

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744