Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

piethro73

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Orbea Rise 2025 - konečně super lehký a silný

Zaujímala by ma hmotnosť toho základného modelu za 7999€.

09.05.2024 16:10:15
Jak se vyrábí Crussis Legend 68? Mrkněte se s námi

odpověď na katko — #5 V Ázii je kopec výrobcov rámov, ktorí majú vyvinuté vlastné rámy a cyklistické firmy si len vyberú ktorý rám chcú a navrhnú jeho dizajn - farbu a grafiku. To je všetko. Príkladom takehoto výrobcu je nar. Astro: https://www.astroeng.com.tw/page/news/index.aspx?kind=14&root=7

Cyklofirmy, ktorých produkcia je v tisícoch, alebo nižších desaťtisícoch bicyklov ročne, fungujú takýmto spôsobom. Čiže žiaden vývoj. Ak už vyrábate vyššie desaťtisíce bicyklov, viete si u výrobcu v Ázii zaplatiť vlastné formy na tvary trubiek, aby sa rám odlišoval od iných. Prípadne sa podieľať na vývoji vlastného pruženia a pod. Značky ktoré robia stotisíce bicyklov, majú na všetko vlastný vývoj. Napr. značka CTM až pre rok 2024 prvýkrát predstavila 2 rámy vyvinuté vo vlastnej réžii. Kellys vyvíja rámy niektorých ebajkov komplet, niektoré čiastočne.

A karbónové rámy sú ešte náročnejšie na drahé formy, takže sa mi nechce veriť, že Crussis si kvôli 100 ci 200 ks tohoto rámu zaplatil vlastné formy...

  1. na tento komentář reaguje panzdenda — #7
04.03.2024 19:37:31
Jak se vyrábí Crussis Legend 68? Mrkněte se s námi

Zavádzajúci nadpis a aj celý text. Toto nie je výroba bicykla, ale len jeho montáž z dovezených dielov. Takmer všetky diely sú vyrobené v Ázii, tak ako pri väčšine bicyklov/elektrobicyklov. Firmy sa tak vyhnú antidupnigovým clám na dovoz hotových bicyklov z Číny.

  1. na tento komentář reaguje google — #2
  2. na tento komentář reaguje panzdenda — #3
  3. na tento komentář reaguje katko — #5
03.03.2024 11:37:58
Scott Sports řeší finanční problémy půjčkou 4 miliard korun

odpověď na North Boy — #5 Ospravedlňujem sa P.Burešovi. O tých tlačových správach som netušil, ako to s nimi je.

  1. na tento komentář reaguje Honza S. — #7
22.01.2024 22:23:51
Scott Sports řeší finanční problémy půjčkou 4 miliard korun

Pane Bureš, prečo neuvádzate zdroj svojho článku? Preložili ste len tento text, ktorý je už týždeň starý. Nedá sa mo vložiť jeho url, ale je na webe bike-eu.com.

Čo je to za novinárčinu? Ukradnúť text a tváriť sa že je od Vás...

  1. na tento komentář reaguje North Boy — #5
  2. na tento komentář reaguje petan — #8
22.01.2024 16:50:28

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744