Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Soused

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Specialized Hotwalk Carbon: "S-Works" mezi odrážedly

odpověď na lalin — #7 Kamoš má dceru a syna a ke kolu má teda blíž jeho dcera. Synátor moc na kolo nechce (to se nejspíš změní), ale ve zdolávání tras pěsky je nepřekonatelny. Vem si je sebou do garaže když neco budeš montovat a nech je si to vyzkoušet, třeba se chytí ;)

  1. na tento komentář reaguje lalin — #10
04.12.2020 12:19:17
Specialized Hotwalk Carbon: "S-Works" mezi odrážedly

odpověď na lalin — #5 Přesně jsi to vystihl. To ty peníze dám radši za dobré kolo ve vyšším věku, když budu vědět, že je to baví. Starší syn to tak teď měl. Jezdí rád a o své kola se stará, tak když potřeboval větší, zainvestovalo se trochu víc. Navíc jsme ho skladali spolu, tak si vyzkoušel jak se to děla a něco se naučil.

  1. na tento komentář reaguje lalin — #7
04.12.2020 09:38:25
Specialized Hotwalk Carbon: "S-Works" mezi odrážedly

Můj mladší má ve 3,5 letech 101 cm, tak to by si to odrážedlo moc neužil (spešl limit 88 cm:)). Jezdí po brachovi Agang Big Boss (skoro funglovka na bazaru za 1700 Kč) a o co vydrželo za držkomety a skoky by tenhle Spešl nevydržel. Navíc si tatík nemusí dělat hlavu nad škrábancema :)

  1. na tento komentář reaguje lalin — #5
04.12.2020 08:46:47
Garmin nefunguje, napadli ho hackeři a chtějí výkupné

Info o stavu jednotlivých služeb Garmin Connect zde: https://connect.garmin.com/status/

28.07.2020 13:57:07
Garmin nefunguje, napadli ho hackeři a chtějí výkupné

Včera jsem (já, můj taťka a manželka) normálně synchronizoval/i a Connect jak na počítači, tak v mobilu jede bez problémů. Přetahovat na Stravu cokoliv manuálně nedává smysl. Chce to jen zkusit.

  1. na tento komentář reaguje Jachym — #2
  2. na tento komentář reaguje Denní Jezdec — #3
28.07.2020 07:11:21

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744