Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

VojtaM

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Decathlon vstupuje do SP s továrním týmem, jedničkou je Tempier 

odpověď na Smejči — #7 To už se u nás prodávalo minulý rok a je jiné. Ještě to má čepy v zadní stavbě a celá je z hliníku. To co uvedli už má místo čepů flexpivot a je celé z karbonu. Mám ještě předchůdce co má jinou geometrii přepákování díky jinému tvaru vahadla a tato část rámu má lehce odlišný tvar. Co jsem zvědavý, jak budou odolné spoje. Ty matice čepů odpružení jsou hliníkové a jsou na dosti malé imbusy. To kolo mám na rodinné ježdění a jsem s ním spokojený. Na blbnutí a závody pro radost mám enduro.

10.02.2022 12:03:36
Cyklistické komponenty jako nový terč organizovaného zločinu

Kdyby celý návěs byl vyskládaný přehazovačkami XTR, tak by to 250 milionů dalo jen v ceně nákladu. Pravda vzal jsem asi nejdražší běžnou komponentu poměr cena/objem.

09.02.2022 10:16:29

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744