Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Tadeusz

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Paprstka končí profesionální kariéru cyklisty, pokračovat bude jako hasič

Nástupní plat hasič 19 900 kč hrubého? No, ale myslím, že si oproti MTB ještě polepší. Však sponzor jim jen dodá vybavení, na kterém zdarma jezdí a majitel jim jako OSVČ platí jen minimální plat a něco navíc mají za závody. A mistr ČR vyhraje kolik? 10 000 kč? Plus tatranku a energetické gely. :-D Je to teda krásný sport, ale za tu dřinu a finanční ohodnocení to nemá smysl dělat profesionálně. Jeho přítelkyně ho stejně i s budoucím dítětem opustí, protože z toho platu hasiče nezaplatí ani nájem.

  1. na tento komentář reaguje panzdenda — #3
  2. na tento komentář reaguje lyradell — #4
  3. na tento komentář reaguje tntbiker — #24
10.03.2022 14:48:09

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744