Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Tetamistrasvěta

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Paprstka končí profesionální kariéru cyklisty, pokračovat bude jako hasič

Krásný článek, skromný a přitom velmi úspěšný kluk. Milý Tome, i když asi tady tyto komentáře nečteš, ráda bych na těchto mých oblíbených stránkách poděkovala za to, že jsme mohli být u většiny závodů s tebou. Ještě teď mě bolí hlasivky z fandění, nohy z běhání po trati. Díky tobě jsme poznali atmosféru těch největších závodů a skvělé lidi kolem. Nikdy nezapomenu na českou hymnu vTáboře a na své výkřiky "já su teta mistra světa ". Bylo toho hodně a bylo to skvělé. Za nás fandy i rodinu přeji, ať se ti daří i v další etapě života.

11.03.2022 20:21:57

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744