Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Vlkmaster

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
První evropský šampionát na gravelu se pojede v Belgii

Termínově dost blízko MS...

08.03.2023 07:02:26
MS Gravel 2022: Premiérový titul má Vermeesch, Štybar 8.

Ono to bylo způsobeno hlavně tím, že závodníci neměli žádný přehled o rozestupech, motorky s časy nejezdili. Navíc silničního povrchu minimum, nedalo se jezdit v balíku, nejvíce se jezdilo za sebou se silným bočním větrem (je to nížina, fouká tam všude). Závodníci se o odstupu dozvěděli až při prvním průjezdu Cittadellou a to na stáhnutí 5min odstupu bylo pozdě. To už nestáhne ani MVDP. Jen nechápu ujíždějící dvojici - ten pohled na tachometr vedle jedoucí motorky - 52km/h !!! My tam už pletli nohama po 150km a jeli něco přes 30km/h. Je jasné, že silniční kola, co zvolili eliťáci pojedou rychleji, ale s takovým rozdílem uff. Klobouk dolů, takhle těžký závod jsem ještě nejel, nedá se nikde odpočinout, jede se pořád full gas.

  1. na tento komentář reaguje Babaja — #4
13.10.2022 14:05:33

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744