Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

PracharT2

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Rockrider představuje řadu E-Explore

To je jak z roku 2016. 500-630wh a 50 nebo max 70nm. Slabej vykon. Malej dojezd. A microshift..

09.04.2024 14:38:45
Cannondale představuje lehký, ale výkonný ebike Moterra SL

825wh baterie u Kellys Theos F100 ktera je dokonce plne vyjimatelna s vahou 20.6kg je mnohem lepsi volba. K tomu elektronicke di2 shimano sparovane s novym ep801 a umi vsechny ty nove funkce jako autoshift a hlavne podle toho ridi motor aby to hralo spolu v harmonii. Proc nekdo da sram na novej shimano motor to nedava zadnej smysl.

20.02.2024 20:41:45
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

odpověď na tntbiker — #328 dobra, tak asi se shodnem ze se neshodnem. Ja sem presvedcen ze klady ebiku drtive prevysuji zapory. Ze mnohem vic lidi a tedy celkove spolecnost z ekol ma mnohem vetsi benefit jako bez nich. Ze zdravejsi zivotni styl mnoha lidi kteri by se ke sporty nebo kolu nedostali nekolikanasobne prevysuje obcasne zraneni. Na cem se shodnem je nutnost dodrzovat normy ktore byli zavedeny za nejakym ucelem a tim je bezpecnost a ekolo nema davat vyssi dopomoc jako do 25kmh a je neco co je nutno jasne pojmenovat a vymahat, aby lidi kteri to umyslne obchazeji a jeste si na tom delaji PR a komercni profit treba exemplarne vyresit nalezitym postihem. Lidi jako pan Ditrich jsou zdrojem tehle problemu a zraneni a umyslnym porusovanim a obchazenim pravidel zdrojem protispolocenskeho chovani ktere poskozuje ostatni hlavne na zdravi. Kdyz uz ty penize ti lidi plati dobrovolne za precipovani.

  1. na tento komentář reaguje JakubDitrich — #331
  2. na tento komentář reaguje tntbiker — #333
30.07.2023 11:59:47
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

odpověď na PracharT2 — #326 *zdravy zivotni styl

29.07.2023 17:57:28
Jakub Ditrich: Jsem naprostým nepřítelem prodeje “čipů”

Ebiky umoznuji mnoha lidem aktivni a zdravotni styl. Proto ze se nekterym tradicnim cyklistum zdaji podivna hned neni duvod neco zakazovat. Pistole je tu temer legalni a jit na ebiku lesni cestou by chtel nekdo zakazat? Komunismus par excelance. Ebiky budoucnost rekreacni horske i nehorske cyklistiky asi budou. ,a to ze na to ja zrovna moc nemam penize neni duvod to hned hejtovat. A jestli jich prodej roste nebo ne, kdyz se podivam kolem zda se ze lide voli vic a vic ekola tak podle mne rostou.

  1. na tento komentář reaguje PracharT2 — #327
  2. na tento komentář reaguje tntbiker — #328
29.07.2023 17:56:49

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744