Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

lvrtiska

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
Kolik váží nejlehčí a nejtěžší přehazovačky?

Tak podle nadpisu jsem se moc moc těšil, že tu po záplavě placených PR článků a propagace E-bike, redakce vyplodila konečně něco zajímavého a užitečného. Už při otevírání jsem se v duchu modlil za to, aby to redaktor neodfláknul a dal tam hlavně tabulku. Už po zběžném prohlídnutí se dostavilo ohromné zklamání, tabulka nikde, zase je to obvyklý místní brak. I tak jsem se přemluvil a článek přečetl celý. Co říci, evidentně místní redaktoři už ani nevědí co to pořádná práce je a jak mají kvalitní články vypadat. Když už ty data mají, kolik práce navíc by asi bylo, vše do závěru shrnout do přehledné tabulky seřazené třeba od nejlehčí po nejtěžší. Rovnou si odpovím moc ne. Článek opět rychlokvaška, pod heslem hlavně sem něco plácnout ať se to tu hýbe o obsah přeci vůbec nejde, hlavně zajistit si prokliky, aby cinkalo z reklamy. Začíná to tady být opravdu žumpa.

  1. na tento komentář reaguje petan — #2
17.08.2023 18:32:05
Vídeňská káva, šnicl, sachr, ale taky les a supr bikování

Běžně mě hrubky nechávají chladným, ale Zachr, překonal vše myslitelné. Vraťte se laskavě do lavice na základní školu, nebo už konečně zanechte těchto veřejných projevů.

  1. na tento komentář reaguje leszczynski — #2
  2. na tento komentář reaguje rotik — #3
23.05.2023 12:54:44

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744