Uživatelský profil

vám umožňuje se více zapojit do dění na MTBS. Pokud se rozhodnete ho používat, zjednoduší vám například diskutování v našich debatách pod články, ve fórech, umožní spravovat inzeráty v Bazaru, ale také vkládat vlastní fotoalba, nebo závody do našeho kalendáře, či jednoduše ševytvořit a psát vlastní blog.

Vložte si do profilu svou fotku (avatar), zvolte si co ukážete okolí a co nikoliv nebo si jen vklidu procházejte vaše oblíbené články, které jste si označili po jejich přečtení.

Váš profil vám přináší mimo jiné i soutěže o hodnotné ceny. Nikdy nevíte, kdy vás odměníme třeba za nejčtennější blog, nebo nejkomentovanější fotografii. Buďte aktivní, a my vás za to odměníme.

Váš tým MTBS.cz

Gravel Sudomír

Moje fotoalba

NázevZaloženo
Změna
KategorieFotek
Hodnocení
Nemáte žádné fotogalerie.

Moje komentáře k článkům

KomentářDatum
TEST: bikové tretry DMT KM1

odpověď na rotik — #5 Aktuálně mi doma přistál šněrovací gravelový model GK1 , který umožnuje právě nohu obepnout ideálně přesně tam , kde je třeba . Moc už se těším na lepší počasí a dojmy ze šněrovaček :-) Motivem jejich pořízení i bylo, že je mi líto právě ničit při občasném popocházení tu karbon podrážku MH 1 - viz foto tady v testu..

06.01.2024 10:45:22
TEST: Canyon Grail CF SLX 8 Di2

odpověď na Rada — #3 přesně !! Grizl s GRX a dvouplackou, aktuálně na Thundero 48 na nových DT swissech, řady 240 + ráfky RR 481, update sedlovky na FSA KFX MTC, to je nirváána terénniho gravelu s občasným rychlým přesunem po silnici !! Za půlku ....

15.12.2023 16:07:55
TEST: bikové tretry DMT KM1

odpověď na tntbiker — #1 ..ta textilie je fakt hned za chvilku po projetí nějakého brodu apod suchá, narozdíl od nějakých koženych, syntetic kožených..

  1. na tento komentář reaguje rotik — #5
14.12.2023 09:28:47
TEST: bikové tretry DMT KM1

Pořídil jsem si bikový model DMT MH1 loni ( odpovídá aktuálnímu top MTB modelu KM0 ).Mé úzké a nižší chodidla si s tretrama sedly náramně a od té doby posunuli mé ježdění- hlavně gravel ,na zcela jiný level !!! Ale jak autor píše.. proste se to musí potkat... Pak je to TOP !! . Za mých bezmála 30 let jsem se tak vyprofiloval na 2 značky DMT a S Works ( mé další silniční už budou taky DMT ) . Naopak , SIDI, NW nesedí.. Bontrager neurazí..:-)

14.12.2023 09:25:04

Moje příspěvky ve fóru

PříspěvekDatum

redakční systém | ISSN 1803-5744